- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.970
- 598
- Konu Sahibi Sonsuz olsun istedim
Kayınvalidenizle konuşsanız makul biriyse yardımcı olsa size onunla konuşsanız gerçi öyle biri olsa en başta oğlunun önünü kesmesi gerekirdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten bende anlattigim konuda yemekle alakali oldugunu yazmistim. 4 aylik evliligimde yaptigim onca emegin her seferinde cope gitmesine uzuluyordum yok tuzsuz olmus yok soyle salcali olmus yok buda cok salcasiz olmus aaaa buranin tozunu alamamissin burayi nasil supurmussun gomlegimi utulmeyi becerememissin gibi beni yetersiz hissedirecek seyler soyluyodu ben artik gafletle oyle birsey yapmistim ki sonra benim ellerim kesildi dikis atildi cok uzuldu esim , ozur diledi hakliydin dedi ve birdaha boyle birsey icin tartismadik yani konuyu en bastan anlatmayip sadece o kismi anlattim diye bazilari birden ahlak kumkuması kesilmesin. Bir kadin bunu yapiyorsa vardir bir nedeni zaten cok sukur psikolojik rahatsizligim yok neyse hamileyim gerildim bu konu hakkinda baska bir aciklama yapmamTek başına kase fırlatmak şiddettir. Bense söz konusu olayda yemek konusunda karısına baskı yapan bir adama karşı geçirilmiş bir cinnet görüyorum. Ha sağlıklı bir durum mu, değil. Bu bir bahane mi, olmamalı. Ama şiddet gösteren öküz erkeklerden ne farkınız var lafı da abesle iştigal...
Sakin olun lütfen, sizi anlayan anladı. Şu toplumda, kadınların ve erkeklerin çok farklı şekillerde yetiştirildiğini hepimiz biliyoruz. Eğer koşullar tamamen eşit olsaydı, kadın cinayetlerinden ya bahsediyor olmazdık ya da en az o kadar da erkek cinayetlerinden bahsederdik. Konuyu ben de kendi adıma burada kapatıyorum.Zaten bende anlattigim konuda yemekle alakali oldugunu yazmistim. 4 aylik evliligimde yaptigim onca emegin her seferinde cope gitmesine uzuluyordum yok tuzsuz olmus yok soyle salcali olmus yok buda cok salcasiz olmus aaaa buranin tozunu alamamissin burayi nasil supurmussun gomlegimi utulmeyi becerememissin gibi beni yetersiz hissedirecek seyler soyluyodu ben artik gafletle oyle birsey yapmistim ki sonra benim ellerim kesildi dikis atildi cok uzuldu esim , ozur diledi hakliydin dedi ve birdaha boyle birsey icin tartismadik yani konuyu en bastan anlatmayip sadece o kismi anlattim diye bazilari birden ahlak kumkuması kesilmesin. Bir kadin bunu yapiyorsa vardir bir nedeni zaten cok sukur psikolojik rahatsizligim yok neyse hamileyim gerildim bu konu hakkinda baska bir aciklama yapmam
ya bazen sorun anneler de olmuyor işte benim erkek kardeşim de annemsiz evde bile duramaz evlenince annemi yanına alcakmış ondan başkasının yemeğini yemiyor çünkü annem de asla olmaz ben kendi evimde oturucam yemek için de benim kapıma kimse gelmesin çocuklarınıza da bakamam kimse bana güvenip evlenmesin :) ama kardeşimin kapıdan olmazsa bacadan gireceğine eminim eve girer girmez ilk sözü annem nerde ?Kaç anne bunu yapar ki çoğu fırsat bilir iyice yapışır helal olsun
Onu bilemem o cümle de doğru değil.Ama her cinnette başa kase fırlatmakla olayların çözüleceğini düşünmek ve düşündürmek çok yanlış.Bir annenin böyle konuştuğunu düşünün.O çocuk ne olur?Tek başına kase fırlatmak şiddettir. Bense söz konusu olayda yemek konusunda karısına baskı yapan bir adama karşı geçirilmiş bir cinnet görüyorum. Ha sağlıklı bir durum mu, değil. Bu bir bahane mi, olmamalı. Ama şiddet gösteren öküz erkeklerden ne farkınız var lafı da abesle iştigal...
Selam olsun herkese...
Arkadaşlar ben yeni evliyim ve kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz. Sorun kayınvalidemler değil sevgili eşimle.. Her gün oraya gitmek istiyor onlarla yemek yemek istiyor. Ben de bir aile olmak için, aile kavramını oturtmak için gitmek istemiyorum yani her gün her gün gitmek istemiyorum. Ben gidecem diye rest çekti sen gelmezsen gelme dedi bana bugün en son.. Ne yapayım off.. Neden yazıyorum bunu artık ileri gidemiyorum saçma saçma oturup ağlıyorum. Lütfen bana yardımcı olun fikirleriniz benm için önemli. Ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce
Uzatmasanız artık ? Kadın hamileyim demiş ve belli kiOnu bilemem o cümle de doğru değil.Ama her cinnette başa kase fırlatmakla olayların çözüleceğini düşünmek ve düşündürmek çok yanlış.Bir annenin böyle konuştuğunu düşünün.O çocuk ne olur?
El kızı yüz tane anne bitaneÇoğu yaşlı bildiğini okuduğu gibi gelinle yarışıyor oğlunu gelinden kıskanıyor, başına gelmeyen burda ahkam kesmesin bunlar çok zor konular öyle kolay değil çözümlenmesi, sırf yaşlı olduklarından dolayı herşeye hakkı olduklarını düşünen yaşlı epey fazla, saygı başka birşey yeni kurulan veya var olan düzeni baltalamak başka bir şey, çoğu olaylar boşanmaya sebeb olacak kadar ilerliyor ve halen kendini haklı görenler var
HahahhahDayaktan,aldatmadan doneni gordum. Anneci kocanın değiştiğini görmedim.
1 gün senin annende 1 gün benim annemde yicez hak geçmesin de , oturup kendi evinde yemek yemek istemiyorsan o zaman herkes kendi annesinde yesin gelsin. Sanırım ben inatlaşırdım bu durumda, bence geri adım atma , yap yemeğini hemde güzel güzel özenerek tek başına ye hergün annesine gitme, başım ağrıyor evde yicem de geçSelam olsun herkese...
Arkadaşlar ben yeni evliyim ve kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz. Sorun kayınvalidemler değil sevgili eşimle.. Her gün oraya gitmek istiyor onlarla yemek yemek istiyor. Ben de bir aile olmak için, aile kavramını oturtmak için gitmek istemiyorum yani her gün her gün gitmek istemiyorum. Ben gidecem diye rest çekti sen gelmezsen gelme dedi bana bugün en son.. Ne yapayım off.. Neden yazıyorum bunu artık ileri gidemiyorum saçma saçma oturup ağlıyorum. Lütfen bana yardımcı olun fikirleriniz benm için önemli. Ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce
Peki siz evlenmeden önce konuşmadiniz mi bunlari? Ayni apartmanda oturmayi kabul etmişsiniz bağri bu yemek yeme,görüsme sıklığı da konuşsaydınız..Benim bildigim böyle şeyler önceden konuşulur.Aslinda her sey önceden konuşulmalı.Selam olsun herkese...
Hakkaten sinir bozucu olur,iki kişilik yemek yapmak var,dört kişilik yemek yapmak var. Belki erken uyuyasim var ne işi var her gün her gün.Hahahhah![]()
Şöyle düşünün..
sizin bir oğlunuz oldu,
Büyüdü ve evlendi..
ve hala size yemeğe geliyor...
Ailesini özlüyor görüşme isteği bu.
Belli ki acaip sinir bozucu sizin için,
Ya o ana da sıkılır bigün bence. Konu sahibinin kaynanası yani.Hakkaten sinir bozucu olur,iki kişilik yemek yapmak var,dört kişilik yemek yapmak var. Belki erken uyuyasim var ne işi var her gün her gün.
Anneme çekmişim,yemeğe gelecek anne diyorum yemek yapamam evinizde yiyin diyor.
Tuhafmış gerçekten en küçük o mu seneler sonra mı oldu burcu ne?ya bazen sorun anneler de olmuyor işte benim erkek kardeşim de annemsiz evde bile duramaz evlenince annemi yanına alcakmış ondan başkasının yemeğini yemiyor çünkü annem de asla olmaz ben kendi evimde oturucam yemek için de benim kapıma kimse gelmesin çocuklarınıza da bakamam kimse bana güvenip evlenmesin :) ama kardeşimin kapıdan olmazsa bacadan gireceğine eminim eve girer girmez ilk sözü annem nerde ?![]()
O kadarı normal tabi. Benim kocam denende kusken cikmaz annesinden. Bir gün tam postalayacamYa o ana da sıkılır bigün bence. Konu sahibinin kaynanası yani.
Ah biz birlikte yaşıyoduk babannemler fln, benim babam yemeği bırakın tüm gün onların evinde oturur annemi ve ailesini çekiştirirlerdi, bizde çoluk çocuk olarak heryerdeydik![]()
Öf bazı insan da böyle yani.
Ben de geniş geniş yazıom ama benim eşim de onlara ne zaman gitsek hiç onlardan çıkmıyoruz mesela, gözümüzden uyku akana kadar muhabbet. Her yemek onlarlayız.
Oğlanı babaneye bırakıp bi sinemaya bi yemeye çıkalım başbaşa demiyor eşim.
Ben de diyorum yazık özlemiş anasını babasını, 3-4 ayda bir 3-4 gün görüyor zaten . Ses etmiyorum
25 yaşında hep böyleydi burcu da yengeç tam anneci burcu yaniTuhafmış gerçekten en küçük o mu seneler sonra mı oldu burcu ne?![]()