Kocam annesinde yemek yemek istiyor, Ne yapacağımı bilmiyorum

Başta hata aile apartmanı kabul etmek. Cünkü öyle oturan aileler genelde herseyi beraber yapma kafasında. Bu sebepten boşanmanı da tanıyorum. Siz istediğiniz gibi hareket edin. Ama sizi böyle yok sayan adamdan koca olmaz. Ve hop diye hemen hamile kalmayin bu adamdan rica ederim
Değerli yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Kesinlikle en başta yaptım bu hatayı ben de şuan anlıyorum ama biraz iş işten geçti. Şimdi durumu nasıl düzeltebilirizin derdindeyim

Gitmeyin tabi yeni evlisiniz yıllardır annesinle oturup yemeğe doyamamış mı başbaşa birlikte olmak isticeği yerde o ne yapıyor bırakın tek gitsin sizde konuşmayın yüz vermeyin ona uyuz oluyorum bu tür erkeklere ne demeye evleniyorlar madem annesinden kopamıcaktı milletin kızını huzursuz etmek için mi?
Değerli yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Evet kesinlikle tek amaçları bu sanırım

bizde altlı üstlü oturuyoruz.
nişanlıyken söyledim eşime bir arada kahvaltı bir arada akşam yemeği dersen olmaz diye.
oda hayır öyle birşey olmaz dedi.
olmadıda cidden hiç teklif etmedi yukarda yiyelim diye sağolsun.
hatta benım yemeklerimi daha cok beğenir annesinden se :KK70:
annesi salçasız tuzsuz yapıyor malum yaştan dolayı.

arada bir ordada yeriz mesela kırık yılda bir o zaman ben sorun etmem tüm kardeşleri toplanır vs.
bence siz bırakın o gitsin isterse.
taviz vermeyin derim baştan.
Değerli yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Bu durumda benm yapabileceğim ne olabilir sizce?

neden böyle diyor bunu konuştunuz mu

yani neden annesinde yenilecek

annesi mi çağırıyor ay sevdiğin X yemeğinden yaptım diye

annesi çok yapıyorum kalmasın mı diyor

yemeklerinizi mi beğenmiyor (alınmayın yeni evlisiniz 40 yıllık alıştığı damak zevkinden farklı gelebilir)

tasarruf mu ederiz diye düşünüyor

yani çoğu erkek zaten yapıyor bize de iki tabak koyar hem zaman geçiririz hem tasarruf ederiz modunda

altlı üstlü olunca kışın da yakıttan tasarruf etmeye gelin akşama kadar kv evinde otursun yatmaya inersiniz oluyor

eşinizle konuşun

annesine her gün gidecek iseniz neden ayrı eviniz olduğunu da bir sorun
Değerli yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Neden böyle diyor biliyor musunuz onların yaşına hürmet olsun diye. Oraya gidip bir tencere yemek de bazen sen yaparsın, ne olur ki maksat beraber yemek.

1 gün senin annende 1 gün benim annemde yicez hak geçmesin de , oturup kendi evinde yemek yemek istemiyorsan o zaman herkes kendi annesinde yesin gelsin. Sanırım ben inatlaşırdım bu durumda, bence geri adım atma , yap yemeğini hemde güzel güzel özenerek tek başına ye hergün annesine gitme, başım ağrıyor evde yicem de geç
[/QUOTE
Kaynanan ile konus bu durumu. O da ogluna usulünce senin söylediğini söylemeden, evinde yemesini arada bir kendisinin davet ettikçe gelmesi gerektigini söylesin
Bana gülünç geliyor sanki bunu konuşmak. Szce de gülünç olmaz mı inanın çıkmaza girdim nasıl çıkıcam bilemiyorum

Sizin yorumunuzu da birebir kopyalamışlar ne değişik iğreti insanlar var

Evet usenmedim okudum, herkesin yorumundan ortaya karisik yapmislar :KK71::rolleyes:

Bence sayfanin sahibi arakliyor, sayfasi begenilsin takip edilsin yorum yapilsin diye. Kadinlar klubu alaninda en unlu site sonucta. O yorum yapan da sayfanin sahibi bence.
Neden herkes size yüklenmiş anlamadim.

E yemegi annesinde yiyip yatmadan yatmaya eve gelcekse niye evlenmiş bu anakuzusu? Ama hata sizde. Kayinvalideyle aynı apartmana oturulur mu hiç?

Birden ayağını kesmek zor olabilir, en güzeli sevdiği yemekleri yapın ama az yapin ki yemekleri alıp anneme çıkalım orda yiyelim diyemesin. Her gün böyle böyle eve alışır. Artik uğraştiricak biraz ama mecbur

Evet usenmedim okudum, herkesin yorumundan ortaya karisik yapmislar :KK71::rolleyes:

Bence sayfanin sahibi arakliyor, sayfasi begenilsin takip edilsin yorum yapilsin diye. Kadinlar klubu alaninda en unlu site sonucta. O yorum yapan da sayfanin sahibi bence.
Neden herkes size yüklenmiş anlamadim.
Tişikkrler tişikkrler gerçekten 🙏👏

E yemegi annesinde yiyip yatmadan yatmaya eve gelcekse niye evlenmiş bu anakuzusu? Ama hata sizde. Kayinvalideyle aynı apartmana oturulur mu hiç?

Birden ayağını kesmek zor olabilir, en güzeli sevdiği yemekleri yapın ama az yapin ki yemekleri alıp anneme çıkalım orda yiyelim diyemesin. Her gün böyle böyle eve alışır. Artik uğraştiricak biraz ama mecbur
Kesinlikle aynen ben de anlamadım neden böyle yaptığını. Yooo yaptığın yemeği al çıkalım der bu sefer 🤣

Back
X