Kocam annesinde yemek yemek istiyor, Ne yapacağımı bilmiyorum

Selam olsun herkese...

Arkadaşlar ben yeni evliyim ve kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz. Sorun kayınvalidemler değil sevgili eşimle.. Her gün oraya gitmek istiyor onlarla yemek yemek istiyor. Ben de bir aile olmak için, aile kavramını oturtmak için gitmek istemiyorum yani her gün her gün gitmek istemiyorum. Ben gidecem diye rest çekti sen gelmezsen gelme dedi bana bugün en son.. Ne yapayım off.. Neden yazıyorum bunu artık ileri gidemiyorum saçma saçma oturup ağlıyorum. Lütfen bana yardımcı olun fikirleriniz benm için önemli. Ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce
Bizim de öyle ama benim sıkıntım her gün onların gelmesi az da değil kalabalıklar kayinlarim falan var eşim amcasının çocuğunu bile getiriyor bunalıyorum yemin ederim evlilik nasıl bisey anlamadım bu yüzden hep kavga ediyoruz çok sıkıntılı evliliğim rabbim yardımcımız olsun

Son düzenleme:
Eşiniz anne kuzusu olabilir mi? Benim olmayan oğlum böyle yapsa kızar ve eşin yok mu senin derdim.Tavrınızı koyarsanız bu sefer de annemi sevmiyor diye size tavır alır.Ya umursamayın ya da eşinizin yanında ana kuzusu tipleri yerin.Umarım aşarsınız bu sorunları.

Annesi ile tatlı bir dille konuşmayı deneyin eve alışması için yardimci olurlar herhalde diye düşünüyorum ... :KK69:

Bence erkekleres ve anne arasındaki çizgiyi belirleyemiyor tamam annende de ye ama senin evin yuvan ayrı madem öyle ne diye evlendin. Bazen annene gidersin yersin amasenin yuvan farklı artık. Yeminle bazı erkekler 1 yaşında hala annesini emen bebekler gibi

Ne diyeceğimi bilemiyorum belki yardımcı olur dediğiniz gibi. Ama komik değil mi böyle bir konuyu konuşmak

Gerçekten komik, eşinizde evlenme olgunluğu yokmuş ne yazık ki. Kayınvalidenizi en iyi siz tanırsınız aranız iyiyse makul bir insansa açıkça söyleyin düşündüklerinizi gönlünü de yapın ama tabi size geliriz ama her gün olursa evde düzen kuramayız size de zahmet oluyor falan dersiniz

Simdi sen bana öküz demek istemissin sanirim? Aynen canim siddet uyguladim kemerle falan sirtina vurdum sonra oda yetmedi ellerini ocakta atese tuttum hizimi alamayıp kafasını duvarlara vurdum saclarından surdum sonra ana avrat kufrettim polisler falan geldi esim mor catiya sigindi. Bende ifade verip ciktim. Hanimefendi isinize bakin herseye gereksiz muhalefet olmayin birseyi begenmediyseniz siz uygulamazsiniz. Ben erkekten dayak yiyecegime o benden yesin itirazi olan varsa bana ne herkes isine baksin.
Şiddeti alenen savunuyorsunuz. Birisi de demiş meşru müdafa. İnanın kanım dondu. O zaman dır dır yapan her kadının başına yediği bir tabak ya da bir tokat çok normal ve erkek açısından meşru mudafa öyle mi..... Mune Mune bu üye alenen şiddeti savunuyor. Bir açıklama yapsan iyi olur zira burayı binlerce kişi okuyor kötü örnek olunmasını istemem.

Selam olsun herkese...

Arkadaşlar ben yeni evliyim ve kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz. Sorun kayınvalidemler değil sevgili eşimle.. Her gün oraya gitmek istiyor onlarla yemek yemek istiyor. Ben de bir aile olmak için, aile kavramını oturtmak için gitmek istemiyorum yani her gün her gün gitmek istemiyorum. Ben gidecem diye rest çekti sen gelmezsen gelme dedi bana bugün en son.. Ne yapayım off.. Neden yazıyorum bunu artık ileri gidemiyorum saçma saçma oturup ağlıyorum. Lütfen bana yardımcı olun fikirleriniz benm için önemli. Ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce

Erkek kardeşim buna benzer bi karakter valla annem istemiyor,yeri geliyor evine gönderiyor yine geliyor anneme. Olmadı annemleri çağırıyor aşağıya. Babam bile kurtulamadık bu çocuktan diyor hem de beş yıllık evli. Çok zor değişmez.

Ayıpsın. Elimden gelse eşek sudan gelinceye kadar döverim. :KK70: :KK70:
Şaka bir yana da şiddet demek sadece kaba kuvvet değildir ki. En büyük şiddet yediden yetmişe herkesin birbirine uyguladığı psikolojik şiddettir. Erkeklerin kadınlara zorla dayattığı kurallar, koyduğu yasaklar, ettiği tehditlerin yanında kase fırlatmak çok hafif kalıyor. Karşıdaki o raddeye geliyor.
Can havliyle çıkış yolu arıyor işte.
O zaman erkek açısından da bir kadın bir kadın bunları yapıyorsa bir tokatı hak etmiştir yani öyle mi.... Çok üzgünüm gerçekten.... erkeklerin de çoğu belki vicdanını böyle susturuyor.... yazık

Duzelir ama zaman alir be canim bende ayni binada 2 sene oturdum seni cok iyi anliyorum.biz tasininca aile oldugumuzu anladim yoksa hadi cay hadi yemek kahvalti vs bitmiyordu malesef...

O zaman erkek açısından da bir kadın bir kadın bunları yapıyorsa bir tokatı hak etmiştir yani öyle mi.... Çok üzgünüm gerçekten.... erkeklerin de çoğu belki vicdanını böyle susturuyor.... yazık
Ben onu demek istemedim ki.
Karısına hiç vurmayan ,tokat atmayan herif psikolojik şiddetin dibine vuruyor. Vurmaması bu herifi masum yapar mı?
Demek istedim.
Bir de şu yönden düşünün. Çocuğunuz size vursa ve siz de sinirlenip çocuğunuza vursaniz bu orantısız güç olur değil mi?
Erkek kuvvetiyle kadin kuvveti de orantisizdir, bunda hem fikiriz.
Kadın en fazla kase fırlatır, terlik fırlatır, gazete fırlatır, kafa göz dalamaz.
Yani erkeğin vurmasıyla kadınınki bir değil. Siz bunu aynı tutuyorsanız onu bilemeyeceğim.

Son düzenleme:
Gerçekten takdire şayan bir eşiniz ve kv niz varmış.
Hayır ya takdire şayanlık bi şeyleri yok,, kv yemek yemeyen biri. Sadece kahvaltılık, mangal, karpuz ekmek filan yer. Bugün çorba pilav tavuk salata yaptım her zamanki gibi yemedi. (benle alakalı değil, yemek yemeyi sevmiyor) biz de basbasa oturduk yedik. Yemeğin yarısında eltimin oğlu geldi ona da koydum hatta üçümüz yedik.
Yoksa kaynanam biz karı koca kaliteli vakit geçirelim diye yapmıyor 😁

Evlendirmeyin onu🤣🤣🤣
Klasik erkek tipi 40 yaşından önce evlenmez bizim öküz zaten çok acayip huyları var evleneceği kişiye acıyoruz ailecek sadece anne meselesi değil aşırı titiz hastalık derecesinde bizi delirti bu huyu yüzünden hiç evlenmese ama işte böyleleri de kıymetli oluyor ne hikmetse herif aşırı yakışıklı

Değerli yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Bu durumda benm yapabileceğim ne olabilir sizce?
bilemiyorum ama şimdi hergün birlikte yemeye alışırsanız ömür boyu öyle gider söylim.
ben nişanlıyken sordum çünkü dayısının oğlu öyle yapıyor babasının evinde yiyip içiyolar bi yatmaya eve gidiyolar.
eşimde hayır öyle istemem sen kimseye hizmet etmek zorunda değilsin dedi.
ve arkasında da durdu lafının.
eşinizin huyunu en iyi siz bilirsiiniz.
biz gitmeyin deriz ters teper bilemeyiz.
amaa ben olsam gitmem hergün hergün.

bir yolunu bulup bu bir arada yeme içme olayına hiç girmeyin derim...

Keşke benim herifte bigün anasına bacısına gitsede yemek derdinden kurtulsam diye dua ediyorum ama yok evden çıkmaz
Ortası yokmu bunun yaa :KK35:
Eskiden bende kızardım her gün gidilir mi diyr

Annem de dedi kafanı kullan ye iç gel hazır daha ne istiyorsun

Gitmek istedikcr simdi eşim gitmiyor :D

Selam olsun herkese...

Eşin her Allahın günü KV giller de yemek yemek istiyorsa kusura bakma da sorun kv gillerde de var. Bence onlardan da şüphelenmelisin .

Uzatmasanız artık ? Kadın hamileyim demiş ve belli ki @BBlair in daha önceki başka konularda postunu yorumlarını az da olsa okumamışsınız neler yaşadığını bilmiyorsunuz..lütfen uzatmayın artık.

Siz bana cevap veriyorsunuz ben de size cevap veriyorum.Benim susup susmayacağıma siz karar veremezsiniz.Kafaya kase fırlatmak şiddettir ve böyle övünülerek anlatılacak bir şey değildir.Neler yaşadığını bilmem ya da bilmemem bu konudaki fikrimi değiştirmez.

Back
X