Kocam annesinde yemek yemek istiyor, Ne yapacağımı bilmiyorum

Restlesip inatlasmayin ama gitmeyin de.

Evinde yemek yemek istiyorum, yemek işinin bu şekilde annelerde rutine bitmesini istemiyorum, bu beni mutsuz eder.

Bazı zamanlar gidip yemek yeriz , bazı zamanlar çaya. Sartlandirmak doğru değil.

Gitmek istiyorsan gidersin , aile olmayı bu şekilde dayatarak öğretemem sana. Ancak zaman içerisinde kopan bağın sorumluluğunu almıyorum.

Gibi bir konuşma yapabilirsiniz.

Benim eşim de evliliğimizin ilk aylarında böyleydi ama biz aile terapistine gittik. Çok şükür eşim düzeldi. Yanlış yaptığını fark etti. 3 yıllık evliyiz ve çok şükür öyle bir sorunumuz yok. Duyduğuma göre birçok erkek de evlendikten sonra böyle bir sorun oluyormuş. Sakince konuşun. Olmazsa bir psikoloğa ya da terapiste gidin. Ama mutlaka beraber gidin. İnşallah düzelir. Eğer kayınvalideniz anlayışlı ise ona durumu anlatın. Ben anlatmıştım ve sağolsun kayınvalidem çok yardımcı olmuştu. Oğlunu güzel bir şekilde uyarmıştı.

Ben olsam gitmem. Gitsin kendi. 1 yıllık evliyim kadın 1 kere yemeğe çağırmadı heralde. Ben de aynı apartmanda oturuyorum ayrıca :KK70: Çağırdığını söylüyor da gerçi. Eşiniz zamanla düzelir diye düşünüyorum

Birde abim de ilk evlendiği zamanlar eşide çalışıyor diye annemde hazır yemek yiyelim düşüncesiyle sık sık anneme gelmek istiyordu, geliyorlardı. Bu iki geldiler annem abime kızmıstı, sen gelmek istiyorsunda bu kız gelmek istiyor mu diye? Zorla bizden de soğutacaksın , gidin evinize ne yiyorsanız yeyin demişti. Birkaç kez aradığında evde yemek yok dedi öyle öyle kesilmişti gelmeleri.

Anneler de azıcık anlayışlı olsa, oğlunu uyarsa senin evin ayrı diye, evlilikler daha güzel olur.

Bu sizin annenizin de işine gelmez ki. Kolay mi her gün işten gelenler için yemek hazırla, kaldır yıka.

Insanin evde yalnız olması başka bir başkasının gelmesi çok başka, evlatlar olsa da.

Bu erkek ailesini hiç anlayamıyorum. Hem geline ölüp bitmiyorlar hem de gelmelerini istiyorlar.

Selam olsun herkese...

Arkadaşlar ben yeni evliyim ve kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz. Sorun kayınvalidemler değil sevgili eşimle.. Her gün oraya gitmek istiyor onlarla yemek yemek istiyor. Ben de bir aile olmak için, aile kavramını oturtmak için gitmek istemiyorum yani her gün her gün gitmek istemiyorum. Ben gidecem diye rest çekti sen gelmezsen gelme dedi bana bugün en son.. Ne yapayım off.. Neden yazıyorum bunu artık ileri gidemiyorum saçma saçma oturup ağlıyorum. Lütfen bana yardımcı olun fikirleriniz benm için önemli. Ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce
ben olsam eşimle gider bi güzel o yemekleri yer mutfak paramı da cebime koyarım..

Her gün mü gitmek istiyor ara damı sen yemek pişirmiyor musun ki sürekli gitmek istiyor ben yemek yaptım bunların yenmesi gerek gidemeyiz falan diyebilirsin veya eşinle doğru düzgün konuşabilirsiniz sadece hafta sonları gidelim yemeğe diyebilirsin yada ayda 1 diyebilirsin

Valla adamlara biraz böyle mahsun davranmak gerekiyor ben öyle düşünüyorum yada benimki böyle çalışıyor:işsiz:

Offf çok yoruldum su da şöyle oluyor gidince buda böyle oluyor falan deyip söylenince hak verip sonrasında ısrar etmoyor

Eskiden aynı yerde oturmamiza rağmen yatılı kalmis biri olarak söylüyorum artık yatılı kalmıyor yemeğe bile nadir gidiyoruz

Gerçi bunda artık aramisin iyi olmamasının payida var ama :KK49:

Biraz üzülüyor gibi yapsan

Sen benim yemekleri mi mi begenmiyorsun deyip üzüldüğünü belli etsen falan

Selam olsun herkese...

Arkadaşlar ben yeni evliyim ve kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz. Sorun kayınvalidemler değil sevgili eşimle.. Her gün oraya gitmek istiyor onlarla yemek yemek istiyor. Ben de bir aile olmak için, aile kavramını oturtmak için gitmek istemiyorum yani her gün her gün gitmek istemiyorum. Ben gidecem diye rest çekti sen gelmezsen gelme dedi bana bugün en son.. Ne yapayım off.. Neden yazıyorum bunu artık ileri gidemiyorum saçma saçma oturup ağlıyorum. Lütfen bana yardımcı olun fikirleriniz benm için önemli. Ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce
Off ne dert ediyorsunuz ya gidin yemeğinizi yiyin Işte yemek yapma derdinden kurtulursunuz hamile kalınca hele bir de çocuk olunca öyle bir ararsınız ki bu günleri biri yemek yapsa da yesek diye😁

Bizim de öyle ama benim sıkıntım her gün onların gelmesi az da değil kalabalıklar kayinlarim falan var eşim amcasının çocuğunu bile getiriyor bunalıyorum yemin ederim evlilik nasıl bisey anlamadım bu yüzden hep kavga ediyoruz çok sıkıntılı evliliğim rabbim yardımcımız olsun
Bunu anlayamiyorum cidden yorumunuzu hayretle okudum sormak istedim siz evet evlendiniz ama ailesinide mi uzerinize aldiniz ne demek birde kalabalik geliyorlar.
Yahut hadi bir iki geldiler hayir neden demiyorsun zorla yemek yaptiricah degil ya hayir kabul etmiyorum neden demiyorsunuz sizin aileniz boylr surekli kalabalik gelsin bak duyacagin laflari bi düşün bence bir an önce kendi kıymetinizi bilin elin ebesine dedesine hizmet edip durmayin Allah aşkına

Klasik erkek tipi 40 yaşından önce evlenmez bizim öküz zaten çok acayip huyları var evleneceği kişiye acıyoruz ailecek sadece anne meselesi değil aşırı titiz hastalık derecesinde bizi delirti bu huyu yüzünden hiç evlenmese ama işte böyleleri de kıymetli oluyor ne hikmetse herif aşırı yakışıklı
Hahhahahahahahahah 🤣

Gitmemeye devam et, sozunden dönme.
Sevısmep oturup kahve içme sohbet etme, ne zaman adam olur ozaman karısı olursun.
Baksın isine
Daha olmadı annenler git, gitmekten korkma
Sana yemek ıcın rest ceken adama rest cekmekten lutfen korkma.
Bi de evde oturup aglama lutfen

erkeklere evlendikten sonra güncelleme geliyor galiba..
annene sımsıkı bağlan karını bunalr güncellemesi.
utanmasalar eşek kadar adamlar emecekler analarını..

Madem ozaman neden evlenmiş.?? Şaka gbi resmen bukadar anacıydı ozaman ayrılmasaydı dizinin dibinden baştan önlemini almazsan çok daha tehlikeli... keşke baştan kabl etmeseydin aynı apartmanda oturmayı oda kötü

Bunu anlayamiyorum cidden yorumunuzu hayretle okudum sormak istedim siz evet evlendiniz ama ailesinide mi uzerinize aldiniz ne demek birde kalabalik geliyorlar.
Yahut hadi bir iki geldiler hayir neden demiyorsun zorla yemek yaptiricah degil ya hayir kabul etmiyorum neden demiyorsunuz sizin aileniz boylr surekli kalabalik gelsin bak duyacagin laflari bi düşün bence bir an önce kendi kıymetinizi bilin elin ebesine dedesine hizmet edip durmayin Allah aşkına
Diyorum annen gelsin colugunun çocuğunun basında dursun yok annem rahatsız diyor tamam rahatsız da yani benim için rahat etmez kocam çocukların ne yiyip içiyor elin kızı sonuçta yani eşime diyorum tamam akşam geldiklerinde yemek yapmadım diyip rezil olursun diyor

Diyorum annen gelsin colugunun çocuğunun basında dursun yok annem rahatsız diyor tamam rahatsız da yani benim için rahat etmez kocam çocukların ne yiyip içiyor elin kızı sonuçta yani eşime diyorum tamam akşam geldiklerinde yemek yapmadım diyip rezil olursun diyor
Çok özür diliyorum.Başkasının konusunda sizi alıntılayıp, yazdığım için.Konu sahibi lütfen kusuruma bakmayınız.
Eşinize ve ailesine aşırı sinir oldum. Ne kadar bencil insanlar. Hergün hergün aşevimi açtım sanıyorsunuz deyin. Bu neymiş canım. Birde rezil olursun diyormuş. Olursam oluyum yeter artık demediğiniz sürece sizi kullanmaya devam edecekler sanırım.Yapmayın, bırakın. Rezillikse, asıl kendi rezil olur eşiniz. Bir dahada böyle yapamazlar hiç değilse.

Back
X