Kocam artik beni sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Merhaba , yasadıgım Yerde havalar karliydi , arabam yolda kaldi, yoldakiler yardim etti , araba gitsin diye lastigin havasini indirdiler, bu Esim bugün arabanin lastigini yaptir dedi , bende yapamiYicagimi söyledim, uzatti, ,dedi sen indirdin sen yapicaksin, bir Kere erkeklik Yap dedim, sabah geldim eve hic ekmek bile getirmiyor. Benim aldiklarimida yemis dedim sana gelince sorumluluk almak yok, basladi hakaretlere sen kadinmisin erkeklik yapiyiyim , ayi gibisin yeme ekmek, o.cocugu , it , serefsiz, bilmemne Acti agzini yumdu gözünü, Ben dayanamayip sarilmaya calistimm özür dile dedim, beni itti , iterken gögsüme vurdu , canimi yakti , sonra umurunda olmadan Cekip gitti ..
Cok mutsuzim bu nasil evlilik? Bitirisimiz herseyi ..

Son düzenleme:
çok üzüldüm
ne biçim adam o ya
o tarz işlere kadın gönderilir mi
kendisi ne işe yarayacak acaba
keşke sarılmaya filan çalışmasaydınız
odunun önde gideni eşiniz
baksana özür dilicene hakaretler yadırmış

şaşırdım kaldım bu nasıl bir adam ya.

küfür ,şiddet...

hem ne demek git arabanın lastiğini yaptır..

imkanınız varsa belli bir süre ayrı kalıp,kafayı dinlemek iyi gelecektir..

ne yapiyim böyle bir adamla evlendim iste aptalligima mi yasadiklarima mi üzüliyim bilemiyorum

ay canım bnm yaa çok üzüldüm eşinde nıye o kadar terbıyesızleşmiş kı sanırım daha önceden tatsızlığınız falan var kaç yıllık evlısınız?

Eşin gerçekten kabalık etmiş. Bu erkeklerin çalışan eşlerini asker arkadaşı gibi görmelerine gerçekten sinir oluyorum. Biraz çekin kendinizi bence. Kırıldığınızı anlasın

Eğer bu tarz konuşmalar varsa bu ilk değildir diye düşündüm bilmiyorum yanılıyo muyum...sanki siz onun sorumluluklarını üstlenmişsiniz hep, o da alışmış bu duruma farkında bıle değil ne dediğinin... bence sorumluluklarını ona hatırlatmanın zamanı çoktann gelmiş.

Tabiki degil ilk olurmu bu cok oldu defalarca ayrilmayi düsündüm bu nedenlerden cesaret. Edemedim

git arabanın lastiğini yaptır ne demek yahu oduna bak sen.
ettiği küfürlerde cabası terbiyesiz herif çok sinir oldum sabah sabah
canım sende fazlasıyla taviz vermişsin anlaşılan baksana o san küfür ederken sarılmaya çalışmışsın.
yapma kendini geri çek biraz tavrını koy mutlaka hatasının farkına varmalı bence çok üzüldüm senin adına
ALLAH yardımcın olsun

Tabiki degil ilk olurmu bu cok oldu defalarca ayrilmayi düsündüm bu nedenlerden cesaret. Edemedim

ama sürekli böyleyse çekilmez ki bu adam bi ömür napıcaksın
bide çocuk filan olsa onlarla da ilgilenmez artık
bence düzelmezse çocuk yapmadan ayrılabilirsin
çok kırıcı bi tip çünkü seni yıpratır

( nasıl bir adam bu yaaa üzüldüm gerçekten bi anlık cinnet durumu olabilir mi acaba geçen bi arkadasımızda buna benzer bi konu açtı dogunal ve sonra eşinin özrünü aldı ayırca sıkıntılarını öğrendi. anlıkmıştı. belki buda böyle birşeydir umarm düzelir. belki daha öncesi nasıldı ?

bı de öfke anında bazı insanlar kendılerını salıverıyo hiç düşünmüyo kalp kırıyorum dıye hatta özellıkle üzmek için böle konusuyo.......pişman mı peki şimdi sana öyle yaptıgına...

Lastiği yaptırmaya gidiyorum, ordaki tamircilerle de ahbap olacağım de.. Tövbe tövbe..

Çok kaba, yaptığının farkında değil üstelik..

Son bir konuşma yapmanızı, tekrarladığı takdirde aklınızdakini hayata geçirmenizi tavsiye ederim.

Hemen ayrılık olmamalı tabi ki ama karşısındaki kişinin eşi olduğunu, herşeyden önce saygıdeğer bir kadın olduğunu...

Farketmeli..

Bilmiyorumki simdi Ise gitti, pisman oluyo herseferinde , ama bu nasil pismanlik sürekli ayni seyi ayni terbiyesizligi yaparmi pisman insan

O evde siz hem erkek hem kadın olmuşsunuz,eşinizde bu duruma alışmış herşeyi sizden bekliyor.Dur demenin zamanı geldi hatta geçiyor bile.Siz o hakaretlerden sonra sarılıp özür dile demeniz(o kötü sözleri yutup,eşinizi sakinleştirme çabasına girmeniz)eşinize güven veriyor,istediğimi yaparım gibi..
Daha öncede bu tarz olaylar yaşamışsınız ve boşanmaya cesaret edememişsiniz,eşinizde bu durumu biliyor ve üstünüze gidiyor(nede olsa boşanmaz diye)
Size tavsiyerm hakaret,küfür gibi davranışları olduğunda alttan almamanız,bir süre ayrı kalmanız..
Kilonuz fazla ise en kısa zamanda kilo verip,size düşen sorumluluk dışında,eşinize düşen görevleri yaptırmanız(yapmazsa tehtit etmeniz)ciddiyetinizin farkına varmasını sağlamalısınız..

Neyseki burada icimi dökebildim, yoksa cildiricak tim , Kime anlatabilirki insan böyle bir seyi kimle paylasabilir

O nasıl insan!!!! Çok şey sayarım da eşiniz,susuyorum Daha 2yıl da ne olduğu çıkmış! Sinir oldum

Size de hata var.Küfür eden insana neden sarılıyorsunuz,alttan almanın sınırı var.haklıyken sarılmak,alttan almak sizin değerinizi düşürür.. Saygıyı yitirmişsiniz.. Ne demek kadınmısın!

Merak ettim çok mu kilolusunuz...

vur kıçına tekmeyi.çok ciddiyim.çocuk felan yoksa hiç düşünme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…