kendi ağzınla demişsin bu nasıl evlilik böyle evlilik olmaz sana diyorumda bende senden farklı sayılmam aslında amam seninki baya bi abartmış iyice öküze bağlamış benimki daha ince hesaplı haraket eder ince ince hakaret eder neyseee onu boşverelimde en çok üzüldüğüm ailemi görmeye ülkeme gideceğim demişsin benimde ailemle aramda km ler var ama sen farklı bir ülkedesin sana ve okuyanlara sert gelebilir bu tepkim ama ailene git ve arkana bakma dönmeyi falanda düşünme çocuk falanda yokmuş o olsaydı dilim bağlanırdı belki biraz ama hal böyleyken bu adama sen çoksun canım........
Merhaba , bu hafta gece vardiyam vardi , ve yasadigim Yerde havalar karliydi , arabam yolda kaldi, yolda sürücüler yardim etti , araba gitsin diye lastigin havasini indirdiler, bu sabah vardiyadan geldim , Esim bugün vardiya varmi yok mu diye sordu , yok dedim o zaman gidip bugün arabanin lastigini yaptir dedi , bende yapamiYicagimi söyledim, uzatti, uzattikca sinirlendim, kadin Basima vardiya calisiyorum , yarin ailemi görmeye bir hafta ülkeme gidicegim, bugün arabanin lastigiyle nasil ugrasiyim,dedi sen indirdin sen yapicaksin, bir Kere erkeklik Yap dedim, sabah geldim eve hic ekmek bile getirmiyor. Benim aldiklarimida yemis dedim sana gelince sorumluluk almak yok, basladi hakaretlere sen kadinmisin erkeklik yapiyiyim , ayi gibisin yeme ekmek, o.cocugu , it , serefsiz, bilmemne Acti agzini yumdu gözünü, Ben dayanamayip sarilmaya calistimm özür dile dedim, beni itti , iterken gögsüme vurdu , canimi yakti , sonra umurunda olmadan Cekip gitti ..
Cok mutsuzim bu nasil evlilik? Bitirisimiz herseyi ..
Cok güzel yazmissin ama biranda degistirmek cok zor
bence lastik olayının erkeğin eşini sevip sevmemesiyle alakası yoktur. Erkek soy adını verdiği kadını böyle ortamlardan uzak tutar bizim kültürümüzde sevmese bile eşi sonuçta hala..
siz içten içe hala kocanızdan kopmaya korkuyorsunuz..
onca hakarete rağmen sarılmaya çalışmanız ve konu başlığınız bunu düşündürdü bana.
Benim Esim benim gece vardiyalarinda hicbir bayanin olmadigi fabrika ortaminda calismamdan rahatsiz olmuyor, lastik olayi hic umurunda olmaz, kisaca sahiplenme kiskanclik yok , Acikca sevmiyor, saygi duymuyor birde kullniyorr Ben maalesef bu canimi yaktigi icin kabullenemiyorum kendimi kandiriyorim
Fabrikada ne iş yaptığına da bağlı kıskanması ya da kıskanmaması.. yani statü olarak o erkeklerden üstünsen ve kurumsal bir yerse kıskanmayabilir. Ama eşinin konuşma şekli çok kötü.. önceden de bu şekilde miydi? Yoksa sonradan hani aşk bitti derler ya o zaman mı oldu? Aranızda evliliği yıpratan olaylar oldu mu? Olsa bile saygının bitmemesi lazım.
Merhaba , bu hafta gece vardiyam vardi , ve yasadigim Yerde havalar karliydi , arabam yolda kaldi, yolda sürücüler yardim etti , araba gitsin diye lastigin havasini indirdiler, bu sabah vardiyadan geldim , Esim bugün vardiya varmi yok mu diye sordu , yok dedim o zaman gidip bugün arabanin lastigini yaptir dedi , bende yapamiYicagimi söyledim, uzatti, uzattikca sinirlendim, kadin Basima vardiya calisiyorum , yarin ailemi görmeye bir hafta ülkeme gidicegim, bugün arabanin lastigiyle nasil ugrasiyim,dedi sen indirdin sen yapicaksin, bir Kere erkeklik Yap dedim, sabah geldim eve hic ekmek bile getirmiyor. Benim aldiklarimida yemis dedim sana gelince sorumluluk almak yok, basladi hakaretlere sen kadinmisin erkeklik yapiyiyim , ayi gibisin yeme ekmek, o.cocugu , it , serefsiz, bilmemne Acti agzini yumdu gözünü, Ben dayanamayip sarilmaya calistimm özür dile dedim, beni itti , iterken gögsüme vurdu , canimi yakti , sonra umurunda olmadan Cekip gitti ..
Cok mutsuzim bu nasil evlilik? Bitirisimiz herseyi ..
herşeyi geçtim de o...çocuğu lafını nasıl dedi ya? senin ona sarılmak yerine o lafı yedirmen gerkiyodu da neyse..o durumda nasıl hala sarılabildin en çok bu kısma takıldım.neden?
bırak sevmemeyi,kocanın sana saygısı kalmamış maalesef.
Öncedende böyleydi ama bugün cigirindan cikti bu kadar terbiyesizlestigi birde Üste cikmaya calistigi hic olmadi
bana datuhaf geldi ..sen niye sarılıyosun ki hemde o laflardan sonra
biraz rahatlığa alıştırmışsın galiba, sorumluluk almayan sana hakaret eden bir adama ,sarılmayı suratına bakmaman lazım
ne bileyim canım ya ama bana çok değişik geldi..adam eşini umursamıyor,bir sürü hakaret ediyor ki bu hakaretler artık kızın ailesine kadar dayanıyor,ittiriyor,vuruyor ve konu sahibi o anda kocasına sarılıp özür dilemesini istiyor..
tamam sevmek güzel,yuva kolay kurulmuyor falan ama bu kadar da değil.bana ve aileme saygısı olmayan adamın sevgisini de istemem ben..böyle aşk olmaz.
ne bileyim canım ya ama bana çok değişik geldi..adam eşini umursamıyor,bir sürü hakaret ediyor ki bu hakaretler artık kızın ailesine kadar dayanıyor,ittiriyor,vuruyor ve konu sahibi o anda kocasına sarılıp özür dilemesini istiyor..
tamam sevmek güzel,yuva kolay kurulmuyor falan ama bu kadar da değil.bana ve aileme saygısı olmayan adamın sevgisini de istemem ben..böyle aşk olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?