Kocam artik beni sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cok güzel yazmissin ama biranda degistirmek cok zor

bence lastik olayının erkeğin eşini sevip sevmemesiyle alakası yoktur. Erkek soy adını verdiği kadını böyle ortamlardan uzak tutar bizim kültürümüzde sevmese bile eşi sonuçta hala..

herşeyi geçtim de o...çocuğu lafını nasıl dedi ya? senin ona sarılmak yerine o lafı yedirmen gerkiyodu da neyse..o durumda nasıl hala sarılabildin en çok bu kısma takıldım.neden?

bırak sevmemeyi,kocanın sana saygısı kalmamış maalesef.

Son düzenleme:
Cok güzel yazmissin ama biranda degistirmek cok zor

sana bişey diyemmi canım okuduğum kadarıyla tahsillisin mühendis olmuşsun eğitim düzeyi düşük bir kadın olsa karşımda cesareti yok hayata karşı tek savaşmaya derdim belki ama sen bu olmamalısın dik dur ya güven kendine bak bence ya bu adam seni hiç sevmedi yada artık başka heyecanlar peşinde bir kere emin senin gitmeyeceğinden böyle hissettim ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama önce kendine güven kararını da o psikolojiyle ver

bence lastik olayının erkeğin eşini sevip sevmemesiyle alakası yoktur. Erkek soy adını verdiği kadını böyle ortamlardan uzak tutar bizim kültürümüzde sevmese bile eşi sonuçta hala..

Benim Esim benim gece vardiyalarinda hicbir bayanin olmadigi fabrika ortaminda calismamdan rahatsiz olmuyor, lastik olayi hic umurunda olmaz, kisaca sahiplenme kiskanclik yok , Acikca sevmiyor, saygi duymuyor birde kullniyorr Ben maalesef bu canimi yaktigi icin kabullenemiyorum kendimi kandiriyorim

siz içten içe hala kocanızdan kopmaya korkuyorsunuz..

onca hakarete rağmen sarılmaya çalışmanız ve konu başlığınız bunu düşündürdü bana.

siz içten içe hala kocanızdan kopmaya korkuyorsunuz..

onca hakarete rağmen sarılmaya çalışmanız ve konu başlığınız bunu düşündürdü bana.

Evet cünkü Ben cok severek evlendim hala bir yerlerde sevgim var o yüzden kopmak zor geliyor

Fabrikada ne iş yaptığına da bağlı kıskanması ya da kıskanmaması.. yani statü olarak o erkeklerden üstünsen ve kurumsal bir yerse kıskanmayabilir. Ama eşinin konuşma şekli çok kötü.. önceden de bu şekilde miydi? Yoksa sonradan hani aşk bitti derler ya o zaman mı oldu? Aranızda evliliği yıpratan olaylar oldu mu? Olsa bile saygının bitmemesi lazım.

Öncedende böyleydi ama bugün cigirindan cikti bu kadar terbiyesizlestigi birde Üste cikmaya calistigi hic olmadi

Böyle şeyler okuduğumda heralde diyorum ben eşimi yeteri kadar sevmiyorum..:26:
Nasıl bu lafların üzerine sarılabildiniz? Kendinizi unutarak seviyorsunuz sanırım..
Eğer hep böyle haklıyken bile sarılan,yaklaşan taraf sizseniz eşinizi kötü alıştırmışsınız üzgünüm..
Kadın mısın ki erkeklik yapayımmış erkek olan her durumda erkekliğini yapar.
Kendine aksini yakıştıramaz bir kere..
Çok sinirlendim gerçekten. Daha önce hiç göstermediğiniz bir tepki ile şok etmenizi öneriyorum.

bana datuhaf geldi ..sen niye sarılıyosun ki hemde o laflardan sonra
biraz rahatlığa alıştırmışsın galiba, sorumluluk almayan sana hakaret eden bir adama ,sarılmayı suratına bakmaman lazım

cnm harbiden bitmiş...
evlilik diye birşey yok ortadaa...
can çekişiyo şu an aranızdakı ılıskı

okurken başım döndüyaa bu adam çekilmez sen zaten herşeyı üstlenmişsin hayatında o ne işe yarıyor acaba ?

Öncedende böyleydi ama bugün cigirindan cikti bu kadar terbiyesizlestigi birde Üste cikmaya calistigi hic olmadi

O zaman sen de çıkacaksın çığrından.. zaten olay kopma noktasında.neden kendini ezdiresin ki?
Eşin olduğunu hissettiren bir davranışı var mı? O halde hayatında neden ihtiyaç duyasın ki ona?

Terbiyesizliğe bak!
Aşkından ölsem bitsem,kara sevda bilmem ne ..artık her ne varsa sevdaya dair gözlerim kör olsa ailemide içine alan o sözlerini duyduğumda kesinlikle o iş orada biter!
hele o kelimeyi ( o.cocugu) diyen bir erkekle bırak aynı soyadını paylaşmayı aynı çatı altında nefes bile almam!
İsterse 10 tane çocuğum olsun derhal hayatımdan çıkartırım..Büyük konuşma başına gelmeden bilemezsin demeyin çokta büyük konuşuyorum!

merak ettim peki siz onu seviyormusunuz?
pek sevilecek tarafı yokta

bana datuhaf geldi ..sen niye sarılıyosun ki hemde o laflardan sonra
biraz rahatlığa alıştırmışsın galiba, sorumluluk almayan sana hakaret eden bir adama ,sarılmayı suratına bakmaman lazım

ne bileyim canım ya ama bana çok değişik geldi..adam eşini umursamıyor,bir sürü hakaret ediyor ki bu hakaretler artık kızın ailesine kadar dayanıyor,ittiriyor,vuruyor ve konu sahibi o anda kocasına sarılıp özür dilemesini istiyor..

tamam sevmek güzel,yuva kolay kurulmuyor falan ama bu kadar da değil.bana ve aileme saygısı olmayan adamın sevgisini de istemem ben..böyle aşk olmaz.

Son düzenleme:
Eşini sevdiğin kadar aileni de mi sevmiyorsun o küfürler üzerine hala sarılıyorsun o adama?:26:
İnsan saygı görmediği birini nasıl sevebilir ki? :44:
Anlayamıyorum..

ne demiş ünlü Türk düşünürü türkan şoray
sevgi neydi sevgi emekti...
böyle 10 dönüm bostan yan gel yat osman bir adamla hayat geçmez..
birde hem sorumsuz hem terbiyesiz

zaten olay da bu kadesam. konu sahibinin eşi biliyor her ne derse desin veya yaparsa yapsın sonuçta ona sarılacağını.. sözlü şiddet var, fiziksel şiddet var ve biz burada "suç sende arkadaşım yaptıracaktın arabanın lastiğini, bak adama da şiddet uygulattırmışsın kendine" desek eminim kabahati kendisinde arayacak..

sevgili arkadaşım sana boşan diyemem, neticede ingiltere de yaşayan, kendi ayaklarının üzerinde duran bir kadınsın ne yapacağını en iyi sen bilirsin.. ama lütfen ezdirme kendini, o küfürler ne öyle allah aşkına.. hak ediyor musun sen onları? onda sana karşı ne aşk ne sevgi var orası kesin de seninki de aşk veya sevgi değil.. ayrılma korkusu seninki..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…