Kocam artik beni sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın başına senden çok şey bekliyo evet canım sevmiyo bide üzerine kullanıyo seni.. Bitmiş bi ilişki, üzerine fatiha oku ve ayrıl bence..

Fazlaca taviz veriyorsanız sevmemesi muhtemel

canım bence tamm eşin kabalık etmiş olabilir sinirli haliyle ama biraz zaman geçsin belkiş düzelir hemn köprüleri atma.bide çocuk varmıki?

Bir an empati yaptım ve neşemin içimden çekildiğini hissettim... üzüldüm cidden...

Erkekler o kadar hoyratlar ki, eşlerinin onları bırakmayacağından o kadar eminler ki.. bu kendine güven de akabinde böyle çirkin davranışları getiriyor...
"sen kadinmisin erkeklik yapiyiyim , ayi gibisin yeme ekmek, o.cocugu , it , serefsiz," erkek karısına böyle hitap eder ve sonra gelir pişman oldum der ve kadın affeder. Bir sonrakinde erkek gene aynını yapar ve kadın yine affeder.. bu kısır döngü yıllar boyu böyle gitti ve gitmeye de devam edecek. Eşlerine karşı güçlerini ya dayakla yada bu tarz hakaret dolu sözlerle gösterip tatmin oluyorlar.. yazık çok yazık...

Üzmeyin kendinizi cancazım... içinize atmayın mutlaka birileriyle paylaşın sıkıntılarınızı. içinizi kemirmesine izin vermeyin. kendinizi de ezdirmemeye gayret edin. dilerim bu son olur..

yaptığı hareket insanlığa yakışmaz
sana karşı sürekli böyle hakaret ve şiddet uyguluyorsa tek çare var

ya burda kaç tane konu gördüm severek tanıyarak evleniliyor hiç mi bu özelliklerini kişiliklerini farkedemiyorsunuz canım yada bu erkekler 360 derece dönüyolar yemnle cok sinir oldum kocana ayı gibisin falan ne demek ya sana da hayret o laftan sonra tekrar sarılabilmekte ayrı bi fedakarlık yani .

rolleriniz değişmiş bana kalırsa. sizin bir erkeğin yapacağı sorumlulukları yüklenmişsiniz evliliğinizde ,eşiniz de bu duruma fazlasıyla alışmış. tabiri caizse rahattan ne yapacağını şaşırmış.

gerçeği göstermenin vakti gelmiş de geçiyor bence.

yazık valla üzüldüm ama bence biraz daha bekle.çocuk nie istemiyor peki 2 yıl olmuş evleneli? başkası yoktur inş. onun hayatında?

we sen hala bukadar sana yapılan hakarete karşılık o şahısa kocam beni sewmıyor dıyebılıyosun pes yani.o senı sewmıyosa sende onu sewme zaten sewılcek biri olsaydı bu tarz hakarette bulunmazdı

Yok cok kilolu degilim boyum 1.67 Kilom 62

Gayette iyisin..Gerçi,100 kilo da olsanız o lafları söylemez orası ayrı..

Saygı,sevgi ayrılmaz ikilidir bence..Biri biterse diğeri de biter

Lütfen ilişkiniz düzelmeden çocuk yapmayın,çocuk olunca düzelir düşüncesi yalandır!!! Öyle bir şey yok.

Çok emek verdiğinizi düşünüyorsunuzdur ama zararın neresinden dönerseniz kardır... üzgünüm

Son düzenleme:

kendi ağzınla demişsin bu nasıl evlilik böyle evlilik olmaz sana diyorumda bende senden farklı sayılmam aslında amam seninki baya bi abartmış iyice öküze bağlamış benimki daha ince hesaplı haraket eder ince ince hakaret eder neyseee onu boşverelimde en çok üzüldüğüm ailemi görmeye ülkeme gideceğim demişsin benimde ailemle aramda km ler var ama sen farklı bir ülkedesin sana ve okuyanlara sert gelebilir bu tepkim ama ailene git ve arkana bakma dönmeyi falanda düşünme çocuk falanda yokmuş o olsaydı dilim bağlanırdı belki biraz ama hal böyleyken bu adama sen çoksun canım........

ya ben böyle küfür ve şiddet olayını duyunca kadının suçlu olduğunu düşünüyorum.ya o kimki size ne hakla böyle şeyler söyler nasıl izin veriyorsunuz buna.yanlış düşünüyo da olabilirim dışarıdan ama benim eşim bana len bile demez çünkü ona o sınırı koydum beni kaybedeceğini bilir küfür ve şiddet olursa.ya çok zor insanlarla evleniliyor ya da o saygı sınırı çizilmiyor tabi bunlar kesinlikle şahsi fikrim .öyle bir insanla karşılaşmadığım için ahkam kesmek kolay geliyor da olabilir Allah da karşılaştırmasın en nefret ettiğim şey kaba,küfürbaz ,şiddet eğilimli insanlar.Allahım sen akıl fikir ver.

bunun ilk olmadığını söylemişsin....
nasıl başlarsa öyle gidiyo işte..
her seferinde sen yanaşıyosan barışmak için iyice şımarmış belli...
bu kadar yüz vermek doğru değil...
sözleri davranışları çok çirkin...
sana boşan yada boşanma diyemem hayat senin...
ama ne olursa olsun seni bu kadar mutsuz etmesine izin verme...
aşktan sevgiden daha önemli şeyler var hayatta...
allah yardımcın olsun bi karar verme zamanın gelmiş anladığım kadarıyla...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…