“Kocam artık bıkmış”mış.

Bazen insan sorun yokkende kirmak ve huysuzluk etmek ister. buna iten duygu nedir bilmiyorum ama belki her zamankinden fazla iyi niyetinize desteginize sevginize ihtiyaci olduğundan boyle bir disavurum yasanmis olabilir..

Borsadaki yatırımlarınızın değerlendirmesini evde yapıp evden de çalışamaz mısınız?kızgın ve kırgınsanız.borsaya hiç yatırım yapmadığımdan bilmiyorum ama pcden yapılan işler sanırım.ya da belki iyi gelir ikinizede bi dışarı çıkmak bilemiyorum.çok da şey yapmamak lazım.büyük bi sorun yaşamamışsınız nihayetinde.

Böyle ufak tartışmalar olur normaldir de sadece sizin ki daha haklıya dönmüş yani üste çıkma yarışı gibi diyeyim eşin haklı çıkabilmek için ağır konuşmuş sende söyle 4 aydır içinde tutacağuna söyleseymiş sana şimdi mi gellmiş aklına bu erkekler illa haklı olmak istiyolar biri de bende var

Evde baktık zaten. Dışarı çıkmak istemedim, bakmakta gerekiyordu. Soğukluk var ama hala.

İşin garibi haklı olduğunu ciddi ciddi düşünüyor. Herkes kırılabilir birbirine ama böyle konuşup hala böyle davranabilmesi sinir bozucu.

İşin garibi haklı olduğunu ciddi ciddi düşünüyor. Herkes kırılabilir birbirine ama böyle konuşup hala böyle davranabilmesi sinir bozucu.
Biz de tartışıruz ama bu konuda anlaştık bişey mi oldu bi huyumuza davranışımıza mı alındık beğenmedik o an söyleriz ben bundan rahatsız oluyorum diye kırmadan çünkü birikince sonra böyle oluyo yok şu zaman şöyle yaptın da böyle dedin de diye daha da kırıp kırılıyoruz
Ben burda bişey öğrendim ki çevremde de gözlemledim herkesin evinde böyle sorunlar var dışarıya belli etmemek için oynuyolar bi bakıyoruz el ele mutlular gezip eğleniyolar ama eve girince kavga kıyamet olan da var yani biraz da böyle düşünmek gerekiyo bi biz değiliz başkalarıda yaşıyo bu sorunları diye çünkü kendimden pay biçersem ben en ufak sorunda herkes mutlu biz mutsuzuz kavga ediyoruz diye daha kötü oluyom belki kötü bişey ama biri eşiyle tartışsa ufak bişeyden ohhh be diyorum bi biz değilmişiz biz bayanlar unutamıyoruz ki yarın eşin unutur ama sen unutmazsın bıkmış benden ne yaptım da bıktı diye düşünür hasta olursun
Üzme sen kendini evladına sarıl öp kokla rahatla

dert edicek hiçbi şey yok o erkeklerin kızdığında söyledii kalıp cümle gibi bişey :)
olur o kadar sürtüşmelerr

Ben olsam akşam geldiğinde öper koklar :aşkım hiç farkında değildim seni bukadar üzdüğümün ama bebekten ötürü çok stresliyim gel unutalım bundan sonra daha dikkatli olalım bende çok üzüldüm 'dr

benım takıldıgım calışmadıgım ıcın saygısımı azaldı fikriniz...bır kadının saygı gormesı sartlara baglı degildir...herkadın saygıyı hakeder...yarın bırgun hiççalışmayınca eşiniz size saygı duymayacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…