kocam artik bıktırdı

Erkeklerin çoğu pis malesef.pis olduklarını da kabul etmiyorlar.benim eşimde de oyun bağımlılığı var sürekli elinde tel. Ben çok uğraştım çözüm bulamadım telefonu bile fırlattım kaç kere yok vazgeçmiyor en sonunda pes ettim.

esim saclarini hep jole suruyordu ve uzaktayfi yyanima dus alip geldigini dusunuyordum ve zaten 2 ayda bi goriyordum
bence eşinizin psikolojık sorunları var. çünkü ayda 3 kere duş almak hiç normal değil. hele de bu devirde . mutlaka ıhtıyac hıssetmesı gerekır kısının. yanı fızyolojık sorunlarının yanında pskılojık sorunları da var bence.

10 günde bir duş mu ? Tabi tiksinirsin,aynı yatakta bile yatmam heralde kokar o

Benim eşimde işten eve gelir saatlerce banyoda kalır duşunu alır çıkardı,ben de yemeği ısıtır onu 1 saat beklerdim .Şimdi beklemiyorum ısıtıp oturup yiyorum,o da çıkınca kendi yiyor :)

Zor bir durum gerçekten, empati yapmaya çalışıyorum da sanırım ben katlanamazdım bu duruma.
Bir defa kadın olarak, 7 aydır bana dokunmak için çaba sarf etmeyen bir erkek ile hayatımı sürdürmezdim.
Neden evlenmiş ki o zaman? Bu da ayrı bir sorunsal.

On günde bir yıkanan adamı yatağıma bile almazdım ben olsam . Hele oyun bağımlılığı varsa kanepe sadık yari olmuştur çoktan ..

Kim ne derse desin , temizlik önemli yaa ..

On günde bir yıkanan adamı yatağıma bile almazdım ben olsam . Hele oyun bağımlılığı varsa kanepe sadık yari olmuştur çoktan ..

Kim ne derse desin , temizlik önemli yaa ..
her gece adam da istek mi bıraktin diyip ne temizliğine dikkat ediyor ne de içeri gelip uyuyor koltukta laptop artik ayrılmak istiorum bugün yine aynı

anlamıyorum nasil bi erkek herseyde benim onun sirtini sıvazlamami banyoya götürmemi oyun oynamak için bahane ile kavga etmeyi secer? yine içerde oyun oynuyor

herseyde sürekli kendini hakli görüp bana kötü kalplisin vs diyor. temizlen demek acımazsızca bisey mi?

bugün disari çıktık artik zorla çıkarttim eve geldik günlük bi saatlik tuvaletini yaptı sonra yemek hadi diye seslendim uzanıyorum dedi geldi bana yemek dedini duysam gelirdim diyor kızdım ama cok kızdım tahammül edemiyorum yaptıklarına bide bu yemek yüzünden çıkardığın kavgayı da yaz kadınlar klubune diyor

bbana herseyden mutsuz olduğumu söylüyor ne yapsa bosmus çok fazla kavga ediyorum ama napayim işten geliyor hic telefon almadim elime fiyip oturuo sonra bütün gece yerinden kpirdamiyor tuvalte bile gitmyr. bagitiyorum kavga etti oluyrm
Bin kere söyledim ama bir daha söyleyeyim , bosanmayi düşünmüyor musun ? Adam resmen beni boşa diyor ..

bugün disari çıktık artik zorla çıkarttim eve geldik günlük bi saatlik tuvaletini yaptı sonra yemek hadi diye seslendim uzanıyorum dedi geldi bana yemek dedini duysam gelirdim diyor kızdım ama cok kızdım tahammül edemiyorum yaptıklarına bide bu yemek yüzünden çıkardığın kavgayı da yaz kadınlar klubune diyor
Ergen çocuğuyla başı dertte olan anne- oğul gibi olmuşsunuz.

Back
X