- 10 Ekim 2014
- 33.332
- 150.437
- 798
- Konu Sahibi papatya12a
-
30 u geçtik biz canım o yüzden.
Bende yaş çok farketti valla.yorulmaktan değil de zevklerim değişti.30la alakasi yok. Normal olan bu, insanlar yani daha çok "çalışan" insanlar eglenmeye içmeye, gezmeye, barlara cuma aksamlari gidiyorlar genelde cuma, cumartesi hatta pazar. Kocasinin bunu istemesi normal. Turkiyede var bu haftaici gece yarilarina kadar cafede oturma olayi.
Ben hic bir zaman oyle olmadim calismiyorken de eşimi zorlamadim suan calisiyorum cikamam yani isten gelip kopmalara. Anca 15-20 yaş araligimda çok takiliyordum normal olarak cunku ogrencisin calismiyorsun vs.
Bizde de gezme, sinema , tiyatro vb. ben organize ederim, eşim de gelir. Kimin yaptığının ne önemi var..arkadaşlar selam ben çok hareketli gezmeyi seven çok konuşkan biriyim buldun bunuyorsun diyeceksiniz kocam da iyidir aslında ama çok sakin çok durgun beni bazen sinir ediyor yemin ederim sabah işe gidiyoruz akşam eve geliyoruz o yatıyor ben hadi bişiler yapalım beraber çıkalım diyorum nereye gidicez ki yorgunum dışarda napıcaz ki diyor ben etkinlik bulmasam bi yere gideceği yok beni yoruyor bi yemeği seçmeyi,nereye gidiceğimizi vs tüm karar mekanizmalarını bana bırakıyor napcağımızı benden bekliyor yoruyor beni napıcam bilmiyorum
Konu sahibi bence bu mesajın, konudaki mesajından daha büyük bir sorun.bende ondan korkuyorum işte, ikimizde çalışıyoruz ama evin tüm iş yükünü bana bırakıyor bunu niye yapmadın diyorum söylemedin ki diyor offff
aslında haklısınız asıl konu ben söylemeden birşeylerin yapılmaması..Konu sahibi bence bu mesajın, konudaki mesajından daha büyük bir sorun.
Yemekleri kim yapıyor? Çamaşırı kim yıkıyor topluyor?
Bir de dışarıda aktif bir hayat da istemiyor akşamları evde, bütün akşam yat yat insan sıkılır yine kalkar bir şeyler yapar normalde
su konuya da sinir oluyorum.bende ondan korkuyorum işte, ikimizde çalışıyoruz ama evin tüm iş yükünü bana bırakıyor bunu niye yapmadın diyorum söylemedin ki diyor offff
Farklı bir bakış açısı duymak da güzel oldu yaAyyy ayni benim eşim gibisiniz herkesi salın isteyen istediğini yapsın. Biraz önce dışarı çıktı hava çok güzelmiş yağmur yağmış her yer yaprak tam yürümelikmis iyi sen yürü ozaman dedim gelmedi hala .
Sen nasıl gezmek dolaşmak istiyorsan o da oturmak istiyor aynı şekilde bizi bir salın beeee iyi ki konu açmışsın bende içimi deştim sagol
Ahahaha ama gerçekten benim icim çekilmiş farkındayım .yatmak istiyorum o yürüyelim diyor .ben oturmak çay içmek istiyorum o hadi çarşıya çıkalım diyor .saatlerce duruyor markete girdigimiz zaman. Ben deterjan almaya girdiysem diğer reyonlari dolaşmıyorum o kadar çok vakit harcıyor ki almayacağı şeyeFarklı bir bakış açısı duymak da güzel oldu ya
Yorumuna sağlık..
Evlenmeseydiniz adam önceden de böyledir. İnsanları olduğu gibi kabul edin.arkadaşlar selam ben çok hareketli gezmeyi seven çok konuşkan biriyim buldun bunuyorsun diyeceksiniz kocam da iyidir aslında ama çok sakin çok durgun beni bazen sinir ediyor yemin ederim sabah işe gidiyoruz akşam eve geliyoruz o yatıyor ben hadi bişiler yapalım beraber çıkalım diyorum nereye gidicez ki yorgunum dışarda napıcaz ki diyor ben etkinlik bulmasam bi yere gideceği yok beni yoruyor bi yemeği seçmeyi,nereye gidiceğimizi vs tüm karar mekanizmalarını bana bırakıyor napcağımızı benden bekliyor yoruyor beni napıcam bilmiyorum
Görev listesi ver yapsın. Böylece söylemedin olmazbende ondan korkuyorum işte, ikimizde çalışıyoruz ama evin tüm iş yükünü bana bırakıyor bunu niye yapmadın diyorum söylemedin ki diyor offff
Çamaşırlarını yıkama. Neden yıkamadin derse "söylemedin ki?" De. Bunların her işini görüp degismelerini bekliyorsunuz. Bu evde sen yaşamıyor musun diyeceksin. Kendisi yapsın utusunu çamaşırını bırakaslında haklısınız asıl konu ben söylemeden birşeylerin yapılmaması..
buna ev işi,dışarıda gezme dolaşma ve karar verme durumları da dahil.
ev işlerini bölüşüyoruz allahtan ama söylemem gerekiyor, söylemediğimde '' söylemedin ki '' , '' istemedin ki'' 'ye dönüyor konu
Çok yorucu degʻil miBirçok ilişkide bir taraf baskın oluyor. Bizde de her şeyi ben organize ediyorum eşim sadece kendini getirebiliyor bu kadar. Çok nadir organize eder ben katılırım onda da eksikler dolu olur :)
Tam da bu yüzden çocuk düşünemiyorumÇok yorucu degʻil mi
Benim erkek arkadaşım da böyle, ne yapması gerektigini oncesinde soyluyorum cogunlukla ,soylemedigimde de ayni sizin gibi yanlislar eksikler oluyor.
Ben sinirleniyorum bu duruma daha evlenmeden,
Ayni eve girince tahammjl seviyesi düşmüyor mu çocugunuz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?