Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askerlikteki sünnet kontrolünün mantığı ne? Sadece fiziki muayenede tutanaklara geçirmek mi? Çünkü gayrimüslim olup sünnet olmayan bir çok insan var. Hatta askerlik çağına gelip halen sünnet olmamış Müslümanlar da var.Sünneti araştırıldığında esasında yahudi geleneği olduğu belli.Sünnet değil de sünnet töreni tam bir saçmalık.Oğlum olsa sadece kestirirdim ama düğün yapmazdım.Elalemin pipisi kesiliyor ben neden süslenip göbek atayım para yardımı yapayım.(Sünnet düğünlerine genelde gitmem).
Sizin meselenize gelince ,bidiğim kadarı ile askerlikte sünnet kontrolü yapılıyor hala yapılıyor mu bilmem.Okulda çocuklar aralarında konuşuyorB tip ortamlarda rencide olmaması için yaptırınZararı yok ehil ellerce yapıldığında.Eşinizi siz değil de kendi tarafından aile büyükleri ikna edebilir.Sakın düğün diye diretmeyin ama .
.Bun bende bilmiyorum açıkçası.Şu an belki yapılmıyordur.Gayrimüslimler için geçerli değil zatenAskerlikteki sünnet kontrolünün mantığı ne? Sadece fiziki muayenede tutanaklara geçirmek mi? Çünkü gayrimüslim olup sünnet olmayan bir çok insan var. Hatta askerlik çağına gelip halen sünnet olmamış Müslümanlar da var.
Çok tatlısın çol güldüm gerçekten öyleTövbe Bismillahsünnetsiz erkekmi olurmuş hiç