Kocam ateist oglumuzun sünnet olmasina karşı yardim edin.

Sünnet değilde çocuk için çok büyük sorun olur herhalde . Baba ateist anne inançlı bi insan. Din ile ilgili eğitim ilk ailede başlıyor malum.

Doktor acilen sunnet olmasi gerek dedi dersiniz. Benim oglum hem amaliyat hem sunnet oldu pipisi tam 1 ayda iyilesti allahtan bir yasinda yapmisim yoksa simdi tutamazdim.

Şimdi anladım eşinizin neden cinsel açıdan farklı şeyler istediğini.
Adam ataist tabiki umrunda olmaz hiç birşey..
Siz ewlenirken ataist olduğunu bilmiyor muydunuz?

Sünnetle erken boşalma arasında ben ilişki kuramadım.

Sağlık açısından sünnet olmanın faydalı olduğunu biliyorum hatta.

İnançtan bağımsız bir karar alırsanız daha doğru olur..

Üzücü olan sadece bu konuda değil, hayat boyu çeşitli konularda bu inanç farklılığının getirdiği
tartışmalarınız olacak..

Bence ailen bilsin en azından beklentileri bu yönde olur, sen de yıpranmazsın bu sebeple..

Erken boşalma ile de sünnetin hiç alakası yok faydası var zararı yok bunu kim çıkarmışsa tam bir kara cahilmiş.

Çok komik bir yorum gerçekten.

Tıp literatüründe, camiasında çok uzun yıllardır tartışma konusu olan, ve o yönde belirli araştırmalar ve kanıtlar bulunan bir duruma ''kim çıkarmışsa tam bir kara cahilmiş'' yazabilmek için konuyla ilgili sıfır bilgi sahibi olmak ama tam fikir sahibi olmak gerek.

ne demek çocuğa bırakın ya ? Ne zamandır aileler oğullarının sünnetini onlara bırakır oldu ? Ne de modernleştik!!! Sünnet bu,yaptırın gitsin.İlerde daha da zorlaşır,ve eminim çocuk yaptırmak istemez çünkü kulağa korkunç geliyor kesilmesi.Bazı şeyleri çocuğa bırakmayın ve rica ederim inanıyorsanız bunu çocuğunuza da aşılayın.Bilsin bazı şeyleri.

bi hastalık mı ne olabiliyormuş sanırım ozaman mecburen sünnet olunuyormuş. O sebeple sünnet ettrmek istiyorum falan diyin, sizinde çocuğunuz sonuçta hem sağlık sözkonusu

Pek inançlı sayılmam, lakin sünnete sağlık açısından olumlu bakıyorum. Siz de eşinizi bu açıdan ikna edebilirsiniz.
(konu sahibi konuyu atıp kaçtı mı acaba?)

Ben de bebekken veya çocukken dini açıdan yollarını ebeveynlerin çizmesini doğru bulmuyorum.
Ateist erkeklere sormak lazım mesela. Sünnet ettirilmen hakkında ne hissediyorsun diye. Veya sünnet ettirilmemiş ve çok ileriki yaşlarda kendi isteğiyle sünnet olmuş kişilere.

Çok komik bir yorum gerçekten.

Tıp literatüründe, camiasında çok uzun yıllardır tartışma konusu olan, ve o yönde belirli araştırmalar ve kanıtlar bulunan bir duruma ''kim çıkarmışsa tam bir kara cahilmiş'' yazabilmek için konuyla ilgili sıfır bilgi sahibi olmak ama tam fikir sahibi olmak gerek.
Erkekn boşalmanın asla sebebi değildir erken boşalma psikolojiktir ya da yapısal bir engeldendir bütün sünnetli türkler aynı problemi mi yaşıyor??? tıp yanılması bu...bütün müslümanlar bu sorunu mu yaşıyor? çok komiksiniz bırakın Allahaşkına bu safsataları

Kocanıza cinsel yolla bulaşan hastalıkların sünnetli erkeklere, diğerlerine göre çok çok büyük fark az ihtimalle bulaştığını anlatın. eminim etkili olur.

Erkekn boşalmanın asla sebebi değildir erken boşalma psikolojiktir ya da yapısal bir engeldendir bütün sünnetli türkler aynı problemi mi yaşıyor??? tıp yanılması bu...bütün müslümanlar bu sorunu mu yaşıyor? çok komiksiniz bırakın Allahaşkına bu safsataları

Bütün radyasyona maruz kalanlar kanser mi oluyor?

''Hiçbir alakası yok.'' Kesin ve sıfır ilişki belirten bir ifadedir.

Siz hiçbir alakası yok, var diyenler karacahil diyorsunuz.

Tıp yanılması mı?

Neyse.

kocaniza dininizi anlatin hosgoruyle yaklasin onunla ilerde dalga geciceklerini ve o bir musluman cocugu dinimizce sunnet olmasi gerektigini anlatin ve ilerde evlenirkende sorun yasiyacagini soyleyin saglik acisindanda cok faydali bisey

Birkaç kişide olabilir tabii ki ama bu sünnetten değildir.
Yanlış sünnet edilme deseniz kabul olabilir.
Kara cahillik Allahın emrine Peygamberin sünnetine inançsızlık ki bu tam bir kara cehalettir sünnet arıza bırakr demekte iftiradır.
Bilim adamları bugün kabul ettiğini yarın inkar eder merak etmeyin

merhaba arkadaşlar evlendikten sonra birşeyler oldu aramız gayet iyi cocugum 5 yaşında ve ben sünnet ettirmek istiyorum kocam ise karşı cıkıyor sacmalık felan diyor cocuk bizim türk erkekleri gibi erken mi boşalmasını istiyorsun gibi sacma sapan konusuyor lütfen yardım edin nasıl ikna edebilir ailem sürekli ne zaman sünnet yapıcaksınız diyor bende hep geçiştiriyorum :KK43:
Ee sonuc ne oldu?konustunuzmu esinizle?

Birkaç kişide olabilir tabii ki ama bu sünnetten değildir.
Yanlış sünnet edilme deseniz kabul olabilir.
Kara cahillik Allahın emrine Peygamberin sünnetine inançsızlık ki bu tam bir kara cehalettir sünnet arıza bırakr demekte iftiradır.
Bilim adamları bugün kabul ettiğini yarın inkar eder merak etmeyin

Müslüman olmamak mı kara cehalet? Diyelim ki bu kısım öznel.

Bundan sonra yazacaklarım tamamen nesnel.

Yanlış sünnetle alakası yok, his alımının artmasıyla ilgili, belli bir yüzdede görülebiliyor.

Türk erkeklerinin bu konudaki ortalaması da Müslüman ülkeler gibi daha düşüktür, tabi ki birçok sebep daha var etken.

Back
X