Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sirf meraktan soruyorum, bu yabanci ulkeler hangileriymis ? Benim yasadigim yerde mesela, sunnetin 's'si yok.
Erken boşalma ile de sünnetin hiç alakası yok faydası var zararı yok bunu kim çıkarmışsa tam bir kara cahilmiş.
Erkekn boşalmanın asla sebebi değildir erken boşalma psikolojiktir ya da yapısal bir engeldendir bütün sünnetli türkler aynı problemi mi yaşıyor??? tıp yanılması bu...bütün müslümanlar bu sorunu mu yaşıyor? çok komiksiniz bırakın Allahaşkına bu safsatalarıÇok komik bir yorum gerçekten.
Tıp literatüründe, camiasında çok uzun yıllardır tartışma konusu olan, ve o yönde belirli araştırmalar ve kanıtlar bulunan bir duruma ''kim çıkarmışsa tam bir kara cahilmiş'' yazabilmek için konuyla ilgili sıfır bilgi sahibi olmak ama tam fikir sahibi olmak gerek.
Erkekn boşalmanın asla sebebi değildir erken boşalma psikolojiktir ya da yapısal bir engeldendir bütün sünnetli türkler aynı problemi mi yaşıyor??? tıp yanılması bu...bütün müslümanlar bu sorunu mu yaşıyor? çok komiksiniz bırakın Allahaşkına bu safsataları
Ee sonuc ne oldu?konustunuzmu esinizle?merhaba arkadaşlar evlendikten sonra birşeyler oldu aramız gayet iyi cocugum 5 yaşında ve ben sünnet ettirmek istiyorum kocam ise karşı cıkıyor sacmalık felan diyor cocuk bizim türk erkekleri gibi erken mi boşalmasını istiyorsun gibi sacma sapan konusuyor lütfen yardım edin nasıl ikna edebilir ailem sürekli ne zaman sünnet yapıcaksınız diyor bende hep geçiştiriyorum![]()
Birkaç kişide olabilir tabii ki ama bu sünnetten değildir.
Yanlış sünnet edilme deseniz kabul olabilir.
Kara cahillik Allahın emrine Peygamberin sünnetine inançsızlık ki bu tam bir kara cehalettir sünnet arıza bırakr demekte iftiradır.
Bilim adamları bugün kabul ettiğini yarın inkar eder merak etmeyin