Kocam ateist oglumuzun sünnet olmasina karşı yardim edin.

Gayrimüslimlerde bile çiçek aşısı gibi sünneti mecbur kılmalı denmesinin sebebi nedir acaba.
Sünnetli olmak sağlığa faydalıdır asla zararlı değildir yanlış bir operasyon olabilir bunlara sebep ama sünnet değil.
Erken boşalma yaşanmış bir travmanın sebebide olabilir vb... birçok neden de
Sünnet olmak sünnettir dinimizde zararlı diyen kara cahildir bu konuda ısrar ederim ederlerde nedir bu dinimizin içine sokulan fitneler ve saçmalıklar anlamış değilim cehalet almış başını gidiyor derken dinde gidiyor elden vah ki vahh

Çocuğunuz reşit olduğunda buna kendisi karar versin. Erkek olsaydım ve çocukken sünnet edilseydim bu yüzden büyüdüğüm zaman ailemi suçlardım.

Gayrimüslimlerde bile çiçek aşısı gibi sünneti mecbur kılmalı denmesinin sebebi nedir acaba.
Sünnetli olmak sağlığa faydalıdır asla zararlı değildir yanlış bir operasyon olabilir bunlara sebep ama sünnet değil.
Sünnet olmak sünnettir dinimizde zararlı diyen kara cahildir bu konuda ısrar ederim ederlerde nedir bu dinimizin içine sokulan fitneler ve saçmalıklar anlamış değilim cehalet almış başını gidiyor derken dinde gidiyor elden vah ki vahh

Zararlı olduğu gibi yararlı olduğu alanlar da var ama kısıtlı bilginizle genelleme sıralıyorsunuz şu an.

Böbreğinizi aldırırsanız da böbrek taşınız olmaz mesela. Bu nedenle böbreğinizi aldırıp aldırmamak ise sizin kararınız.

Sünnete karşı değilim ama geri alınamayacak bir operasyon olduğu için kişilerin kendi kararlarını vermesinden yanayım.

Bu konu dinin içine sokulan fitnelerle falan alakalı değil, tıbbi bir müdahale ile alakalı. İnsanlar din kısmını değil tıbbi kısmını tartışıyor, her konuyu birbirine katmaya gerek yok.

Konu sahibinin eşinin ise burada yazılan yararlarını bilmeme ihtimali yok, muhtemelen çocuk kendi karar versin istiyor. Ateist diye hayır asla sünnet olamaz demiyordur yani.

Yahu adam ateist siz hala müslümanlıktan dinden bahsediyorsunuz. Müslüman değil, müslümanlıkla alakası yok, islam dinini seçmemiş. Anlatabildik mi? Din yok din olmadığı için dinin içine sokulan bişey de yok.

Sephora85 o konuyu anladım tabii ki bu o kişiyle alakalı değil yani yazdıklarımız.
Ateist ne anlar inançtan farz dan sünnetten

Sephora85 o konuyu anladım tabii ki bu o kişiyle alakalı değil yani yazdıklarımız.
Ateist ne anlar inançtan farz dan sünnetten
E anlamaması ya da bunlara önem vermemesi normal değil mi? Ateist biri sünneti farzı ne yapsın. Müslümanlık ne kadar doğalsa ateistlik de o kadar doğal. Adamlara veremli muamelesi yapmayın.

Biz konu sahibinin eşinden değil sünnet sağlıksız diyen bunu savunan diğer kişilerin yanlışı ya da doğrusunu yazışıyorduk.
Ben ateistlerin sünneti farzı dikkati aldı almadı konusunda değilim zaten ateistlik çok büyük saçmalık o ayrı mevzu...
Veremliyi yadırgamam da ateisti yadırgarım elbet...

hiçbir profesyonel bilim örgütü sünnet uygulamasını önermemektedir. bunu da bir araştırın derim..

Konu fazlaca dine bağlandığından kapatıyorum.
herkesin inandığı veya inanmadığı kendini alakadar eder, görüşlere ve inançlara saygı lütfen...

Back
X