Y o k.Boşanmadan başka çare yok mu yaptıklarının nasıl adice aşağılık a olduğunu ona nasıl gösterebilirim
Canım bunun için zaten dekoratif makyaj yapma ama bakım yap. Temizleme tonikleme nemlendirme gece kremi gündüz kremi dışarı çıkarken güneş kremi. Makyaj yapmak yerine 90%zamanı ve paranı bakıma harcasan makyajsız da ışıl ışıl cilde kavuşabilirsin.oluyo kış soguklariyla dahada yüzüm beter oldu kuruyup kaşınma kızartmalar vs bende makyaj yapmıyorum acikcasi hevesimde yok.
Göğüs kılından girer toto kılından çıkarımDemek dışarıdaki kadınların bacakları gibi değil bana bunu diyecek herif var yaaaaa
Cildim zaten temiz saçlarım çok gür dalgalı göz altim not haricinde masallahi var cildimin ama ara ara makyaj yapınca yada soğukta alerji oluyo kizariyo yaniyo soğuk ptess yapmistim acifan dayanamayip zaten hevesimde kalmıyor adamın bencilliklerinden..Canım bunun için zaten dekoratif makyaj yapma ama bakım yap. Temizleme tonikleme nemlendirme gece kremi gündüz kremi dışarı çıkarken güneş kremi. Makyaj yapmak yerine 90%zamanı ve paranı bakıma harcasan makyajsız da ışıl ışıl cilde kavuşabilirsin.
diğer mevzulara girmeyeceğim
Bu adam bakımlı kadına layık değil ki önce o diliyle nasıl konuşacağını öğrensinCanım bunun için zaten dekoratif makyaj yapma ama bakım yap. Temizleme tonikleme nemlendirme gece kremi gündüz kremi dışarı çıkarken güneş kremi. Makyaj yapmak yerine 90%zamanı ve paranı bakıma harcasan makyajsız da ışıl ışıl cilde kavuşabilirsin.
diğer mevzulara girmeyeceğim
Siyah sevmiyorsa sarı saçlı biriyle evlenseymisIşte öyle kolay olmuyo boşanmak üç ay evlilikte olsa ilk hafta bosanirdim ailem bosanmami istemiyor dönmek problem olmasa bı dk sabretmem.
Bakım konusu birincisi hani para ? Saçlarımı siyah sevmiyomus hangi parayla açayım boya alayım kuaföre para vermez ama lafa gelince saçıma laf eder.
Kendisi fit sporcu ben kiloluyum ama evlenirken de kiloluydum sık duşa girer haftalık saçını kestirir bu kadarla bakimliyim sanar dişleri sigaradan sararır gegirir bazen gaz çıkarır vs bende dış gorunusune aldandım gel gör ici beş para etmez.Kendisi de muhtemelen eli donunda gezen killi göbekli, sari disli bir seydir, bir de sizi mi begenmiyor Allah'in cimrisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?