Kocam bakımlı kadın istiyormus

Vallahi size katılıyorum insanın kendine özgüveni geliyor

Hanımefendi kaçırılmış bir kadından tek farkınız, eş dediğiniz kişinin ellerinize kelepçe takmamış olması.

Bu anlattıklarınız, kaçırılmış ve harabe bir bodrum katında kelepçelenmiş şekilde zorla tutulan predator'ların(sapık vahşilerin) kurbanlarına yaptıklarının aynısı. Siz Stockholm sendromu mu yaşıyorsunuz? Bu adamın nesine aşıksınız? Nesini seviyorsunuz? Neden hala yanında kalıyorsunuz? Neden size dokunmasına izin veriyorsunuz? O kadar canım yanıyor ki böyle şeyleri okuyunca, duyunca, görünce... Bizim büyük çaresizliğimiz. Kadınlarımızın büyük çaresizliği. Hayat bir kere yaşanıyor ve şimdi'ye asla geri dönüş yok. İnsan bir vibratörle bile yalnızken daha mutlu olabilir. Erkekleri çekmek zorunda değilsiniz.

Iki günde bir duşa giriyorum onun bakım dediği yaptırılmış el ayak boyalı sarı savlar vs ama soru şu hangi parayla ? Bı mal oje zaten iki günde kavliyo suya gire çıka camasit suyu vs tencere telle rezil bı hale geliyo

siz kendiniz için bakımlı olun öncelikle yani gençsiniz neden saldınız kendinizi? size bakımlı el istiyorum diyorsa versin yaptırın. kılsız istiyorsa versin lazere gidin. bu adamı azıcık da siz zorbalayın. biri bana görüntüm hakkında laf etse başkasını örnek verecek olsa kovalarım. bur de bu adamla sevişip ona ödül mü veriyorsunuz

Vallahi 5 para etmez, bosanmaktan baska çözüm yok mu demissiniz de, buzdolabi gibi soğurum ben ya, bidaha da isinamam, herifin tek bir arti yönü yok.

O zaman burnundan getireceksiniz öyle lafları yiyip oturulmaz

yaptıklarının nasıl adice aşağılık a olduğunu ona nasıl gösterebilirim

3,5 aydır evliymişsiniz. Bu adama yaptıklarının ne kadar adice ve aşağılık olduğunu, size karşı sergilediği bu davranışları dava dilekçenize ekleyerek, kadınlık onurunuzu ve gururunuzu kırdığı için de maddi manevi tazminat talep ederek gösterebileceğinizi düşünüyorum.

Sevmiyorum ama bosanmami istemeyen bı ailem var.Zaten evlenirken acele etmem ergen kardeslerle vs bir gür içine girmem evden defol git evlenemedin kaldın vs diye eziyolardi.Simdide gelmesin sığınma evine gitsin diyorlarmış

Bakim ayridir, bu saydiklariniz ayri.
Bakim diyince benim aklima temiz bir cilt, temiz tirnaklar/disler ve temiz kıyafetler geliyor, oyle yaptırılmis tirnaklar, kaynak saclar leş gibi bir makyaj bakim degildir ki, bunlari da istemiyorsaniz yapmak zorunda degilsiniz.

Esiniz icin yapin demiyorum ama tahris oluyor vs. Dediginiz icin lazer epilasyona gitmelisiniz bence cok rahat edersiniz

geçen bacagima dokunmuş pütürlü dedi bacağımı aldım bu kezde yok olmamış diyo başkalarının bacakları böyle değil diyo
ben buna takıldım nerden biliyormuş başkasının bacağını. Çok gıcık oldum eşinize. Kendinize olan saygınızı bu adam için bitirmeyin

Yeni evliymişsiniz hem de

Ailenize ne yahu. Sokakta bırakacak halleri yok ya.

Ya bir de erkeklerin kadın dış görünüşü hakkında yorum yapmasını itici buluyorum.
Sevgilim yapmazdı hiç. Bir keresinde saçını düzken daha çok seviyorum demişti. Ben de düzleştirici yıpratıyor, her zaman düz yapamam dedim. Benimkiler lüleli kıvırcık. Zarar vermeyen şekillendiricim de yok, alırsan daha sık düz görürsün dedim. Çenesini kapatsın diye demiştim. O da o şekillendiriciyi aldı. Elimde patlamış oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…