Kocam bakımlı kadın istiyormus

ben buna takıldım nerden biliyormuş başkasının bacağını. Çok gıcık oldum eşinize. Kendinize olan saygınızı bu adam için bitirmeyin
Ya dışarıda bakiyo yada instada vs bakiyo diyo um insta vs ise filtre kimin bacagi parliyo zerre kusur yok.Yok onlarin öyle değil diyo napayım ben daha

Neyse, madem bakimli kadin istiyor (yapma bebek) istiyor gerci bu, al ne kadar parası varsa, yaptir lazerini de, cilt bakimini da, alisverisini de yap bol bol, madem oyle iste boyle, tencere tellemeyle de ugrasma:)
Gerci parasi yoktur bunun

Sevmiyorum ama bosanmami istemeyen bı ailem var.Zaten evlenirken acele etmem ergen kardeslerle vs bir gür içine girmem evden defol git evlenemedin kaldın vs diye eziyolardi.Simdide gelmesin sığınma evine gitsin diyorlarmış
Gidin sığınma evine. Şu an yaşadığınız hayattan daha kötü olamaz.

Sevmiyorum ama bosanmami istemeyen bı ailem var.Zaten evlenirken acele etmem ergen kardeslerle vs bir gür içine girmem evden defol git evlenemedin kaldın vs diye eziyolardi.Simdide gelmesin sığınma evine gitsin diyorlarmış

Sığınma evine gitmek: Size eş gibi davranmayan, sevmediğiniz sevilmediğiniz, başka kadınlarla kıyaslandığınız bir evlilik sürdürmekten daha mı kötü ?

Seninki almış benimki asla para vermez ama ne ederse vereyim der ve beni o sözüyle asagilamis olur.Yediremedigim bu.

Ailenize ne yahu. Sokakta bırakacak halleri yok ya.
Dönünce bekarken yaşadığım aynı şeyleri yadiycam korkusu yukarı yükü sem sakal aşağı tükürsem bıyık.Ailr evine dönüş olmasa ne biliyim miras paylaşımı olsa ufak eve girsem asla bununla durmam ailemlede

Sen neden çalışmıyorsun bir işe girip? Bir eğitim alıp kurs vs ile çalışabilirsin.bir sağlık sorunun var mı?

2 kişilik bir evin ne kadar işi olur normalde, sizi tüm gün oyalasin, kendinize bakacak vakit bile bulamayın. Burası ayrı bir konu ama kocanız başlı başına bir sorun zaten. Kendine bakmadan size laf ediyor, başka kadın bacağı örnek veriyor falan. Önceki konularınizi da hatırladım bu adamdan boşanmaya bakın bir an önce. Boşanmıyorsaniz çocuk yapmayın bari.

Ya dışarıda bakiyo yada instada vs bakiyo diyo um insta vs ise filtre kimin bacagi parliyo zerre kusur yok.Yok onlarin öyle değil diyo napayım ben daha

Instagram'da ki erkeklere de baksın, oradan ki erkeklerin çoğu da rastgele kişiler değil.

anlamıyorum eski konuya da baktımm sırf evlenmek için evlenmişsiniz. neden yani? mesela neden çalışmıyorsunuz

Bende evlenmeden önce evlenip kendini salanlara çok kızardım bende saldım kendimi iki ayda. temizlik yemek koşturayım derken saç topuz altta gri eşofman bakımsız ev hanımı olarak buldum kendimi. Dedim bu ben değilim kiiğğğ İlla kocamız için değil kendimize saygımızdan aynaya baktığımızda bakımlı görünmeliyiz kızlar

Evde kitap okurum tlfndan PDF indirip ona laf eder asagilar boktan kitap okuyormusum normal fantastik kitaplar smut fantezi bile değil evlenfik evleli altı kitap bitirmisim ama onu bil beni aşağılamaya kullanıyor.Dini kitap okuyaymisim e arada okuyorum.Sende instalarda dolanıyosun pcde oyundan kalkmiyosun ben kitap okuyunca nesi kötü oluyo sen sanki dinimi açıyorsun yoo

Ne olursa olsun çalışın ve birikim yapın.

Başta yapiyodum ama onun davranışları beni bunaltiyor içimden gelmiyor üstüne cilrimde reaksiyon yapınca son günlerde tuzu biberi oldu

siz kıllı geziyorsunuz sorun makyaj yapmak değil ki sadece bu ev işi ne kadar çok bahsettiniz her gün cam mı siliyorsunuz aile Evine dönüp çalışın madem paranız olur huzurunuz olur bu adamla hayat geçmez belli dibe çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…