Kocam bana Allahın belası dedi

Bende gitmedim aldım kızımı git sen içeri yat ben kızımla burda yatıcam dedim. Gönderdim onu ana kız sere serpe bir güzel uyuduk

Daha biraz önce hayatım bana bugün yemek ısmarlar mısın dedim. Peki canım nereye gidelim dedi. Gidemeyiz bebelerle rahat edemem dedim eve söyleriz dedi Üstüne siz böyle bir yazı yazmışsınız.

Eş böyle olur diye yazdım.
Çok arıyor musunuz kuzum böyle hödükleri???
Buluncada kaçırmıyayım diye hemen evleniyor musunuz anlayamıyorum bir türlü

boşanmak için neyi bekliyorsunuz?

Adam hala senin sorunun deyip üste çıkıyor , kendini haksız bile görüp özür dilemiyor.
Saygı da duymuyor .
Kusura bakmayın ama saygının olmadığı yerde hiç birsey olmaz.

Hayvanlık etmiş, ama bence bu adam hep böyleydi. Yorucu işi var tamam da bu kadar sert çıkmak niye? Hayırdır yani sen olmasan o evde kim çekip çevirecek o evi? Ceza uygulama tabi ki ama kırıldığını belirt. Evde sesler yükselebilir de yok yere hayvanlaşmanın hiçbir anlamı yok

Türk kadınının bu çilesi nedir ya... Bu tip evliliklerde kadınlar gorille, şempanzeyle evlenmiş olsa daha güzel bir hayatları olur yemin ederim.

Hep mi böyle dışarı çıkmaya eğlenmeye karşı mı? Borcunuz vs veya ekonomik zorluğunuz var mı?

Ya değil mi bir insan böyle birşey nasılsın söyleyebilir. Bir insan eşine allah beni sana bela olarak vermiş niye der
boşanmak için neyi bekliyorsunuz?
Heralde Allah'tan belamı gerçi ben birilerine bela olmuşum

Kızz evlenmeden önce her buluşmada çiçekler kapıyı açıyordum çiçekler. Ben biner binmez hemen aynaya bakarım oraya çiçekler hediye. Beni kahvaltıya götürürdü masalar süslenmiş falan. Dedim allahım ne kadar romantik hatta diyordum ben hiç romantik değilim nişanlım çok romantik diye. Ama evlendik bir insan bu kadar mı değişir. Nişanlıyyken ne ters bir lafını ne ters bir sözünün ama evlendim baktım babasına annesiyle öyle konuşuyor

ben yapım gereği sakin bir insanım sinirlendiği zaman. Tamam aşkım hallederiz sıkıntı yok. Bana kızdığın da tamam canım der öperim sinirlenme derim heralde böyle böyle farkında olmadan bunun götünü iyice kaldırmışımm zaten ne dersem diyim bu gelir öper aramızı düzeltir. Ben ona bu benim eşim bu yuvam niye huzursuz bir ortamda olsun kızım diye hiç öyle bir ortamı sürdürmedim hooop düzeltim.. ama bu sefer böyle değil ben Allahın bir belasıymışım onun eşi değilmişim tekrar tekrar yazarken ağlıyorum sevdiği değilmişim kızının annesi değilmişim evinin hanımı değilmişim aynı yastığa baş koyduğu yol arkadaşıda değilmişim. Allahın beni ona verdiği bir belaymışım

Erkeklerin evlenmeden gerçek yüzlerini görmek çok zor hatta imkansız. Güzel sözlerini umursamayacaksınız ve onu o sözü söylediği için pişman edeceksiniz. Bende sizin gibiyim iki güzel söze yumuşuyorum ama bunun bana sadece zarar verdiğini farkettim.

Konu sahibi işe gitti aradı mı seni bizde eşimle dün tartıştık bende konuşmuyorum

Eşiniz sizi hal etmiyor. Bebeğiniz küçük boşan diyemem ama kendine çeki düzen vermek zorunda. Her şey aldatma , şiddet vs. Değil. Ben kendi evliliğimde böyle şeyleri kabul edemem keza eşimde ben söylesem bu tarz bir saygısızlığı kabul etmez. Bazı yorumlara bakıyorum ne yapsın ne yapsın yazmışlar e hep kadın mı alttan almak zorunda. Maddi durumu iyi , eve gelmiş dinlenmiş ne var bir gönül alsa ya da en kötü benim canım dışarı çıkmak istemiyor ama hadi gel bu gün dışardan yiyelim vs dese. Eşinizin hatasını görmesi lazım.

Hararetli kavga anında söylense belki unutulabilir ama adam genel olarak kütük bir tip gibi geldi bana. Yani o an paran olmasa bile gider termosunla parkta sahilde bi yerde oturursun elinden geldiğince romantik olursun bir cift güzel söz söylersin. Ki mesele para da değilmiş gayet kazançları iyiymiş.
Valla evlilik bir külfet, fedakarlık gerektiriyor, ortalama bir kadın zaten duyguları için evleniyor. Seveyim sevileyim diyerek. Sevgi de yoksa niye çekilsin ki erkek kişisinin kahrı? Çok mu varlıklı veya eşsiz bir cinsel performansı mı var? Sanmıyorum. Evliliği hala kadınlara lütuf olarak gören bir kitle var. Seni nikahıma aldım daha ne kafasında. Bu da onlardan. Doğru düzgün özür dilemeye bile tenezzül etmiyor.
Bazı olaylar durumsaldır o anlık çıkar ama bazıları karakterseldir yani genel tavır tepki bu yöndedir. Bana ikincisi böyle geliyor

Son düzenleme:
Bu konuyu çok çaresiz bir kadin açmış sandım. Siz ekonomik özgürlüğe sahip birisiniz. Niye çekiyorsunuz bu hayatı?

Akşam eşim eve gelince bana bu sabah söylediği lafı alacağım onun telefonunda beni rehberine kaydettiği kelime ile değiştireceğim bir süre de zorunlu olmadıkça konuşmayacağım aklı başına gelip yalvarana kadar .Bence sende bir süre asla konuşma çocukla ilgili konuşmalar hariç

Vallaha evlenene kadar yapıyorlar, bu bariz zaten. Evlenmeden önce kuyruklarına sağlam basmayı öğrenmelisiniz. En hassas yerini bulup basmazsanız gerçek yüzünü göstermez erkekler Kuyruk sonrası hala aynıysa o zaman evlenilir

Öküz Luk saatine denk gelmiştir bossver takılma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…