Bende gitmedim aldım kızımı git sen içeri yat ben kızımla burda yatıcam dedim. Gönderdim onu ana kız sere serpe bir güzel uyudukSize saygı duymuyor, baksanıza Allah ın belası diyip 10 dk sonra hiçbir şey olmamış gibi gel yanıma yat demesi de bunun kanıtı. Sizden özür bile dilemeyi gerek görmemiş, nasılsa barışır ben de her ağzıma geleni söylerim ne olacak ki kafasında. Sevmiyor saymıyor.
Bugün evliliğinin 2 yılı evlilik yıldönümüzdü bende dedim gel dışarı kutlamaya gidelim bir tane küçük pasta alalım bir mum üfler yada bir kahve içmeye gidelim dedim. Kızdı bana ne gerek var falan heveslendim ama dedim yok falan diyince bende ağladım özel günlerimizi önemli kılmıyorsun diye ve bana şunu dedi. ALLAH BANA SENİN GİBİ BİR BELA VERMİŞ AL BUNUNLA UĞRAŞ DEMİŞ. insanın içinde herşey biran da koparmı koparmış. Benimde koptu
boşanmak için neyi bekliyorsunuz?Bugün evliliğinin 2 yılı evlilik yıldönümüzdü bende dedim gel dışarı kutlamaya gidelim bir tane küçük pasta alalım bir mum üfler yada bir kahve içmeye gidelim dedim. Kızdı bana ne gerek var falan heveslendim ama dedim yok falan diyince bende ağladım özel günlerimizi önemli kılmıyorsun diye ve bana şunu dedi. ALLAH BANA SENİN GİBİ BİR BELA VERMİŞ AL BUNUNLA UĞRAŞ DEMİŞ. insanın içinde herşey biran da koparmı koparmış. Benimde koptu
Adam hala senin sorunun deyip üste çıkıyor , kendini haksız bile görüp özür dilemiyor.Hepinize çok teşekkür ederim... özellikle konuşmicam cevap vermicem sabahta işe giderken oyum nerde buyum nerde dedi cevap bile vermedim kahvaltısınıda hazırlamadım. Birde giderken konuşmicakmısın dedi ben allahın belası boşver konuşma benimle dedim . Senin sorunun benim sorunum değil dedi o nedemekse
Türk kadınının bu çilesi nedir ya... Bu tip evliliklerde kadınlar gorille, şempanzeyle evlenmiş olsa daha güzel bir hayatları olur yemin ederim.Bugün evliliğinin 2 yılı evlilik yıldönümüzdü bende dedim gel dışarı kutlamaya gidelim bir tane küçük pasta alalım bir mum üfler yada bir kahve içmeye gidelim dedim. Kızdı bana ne gerek var falan heveslendim ama dedim yok falan diyince bende ağladım özel günlerimizi önemli kılmıyorsun diye ve bana şunu dedi. ALLAH BANA SENİN GİBİ BİR BELA VERMİŞ AL BUNUNLA UĞRAŞ DEMİŞ. insanın içinde herşey biran da koparmı koparmış. Benimde koptu
Ya değil mi bir insan böyle birşey nasılsın söyleyebilir. Bir insan eşine allah beni sana bela olarak vermiş niye derBazıları sinirle söylemiştir yazmış ama ben tam tersi düşünüyorum gerçek düşünceleri bence, hatta hayatında başka biri bile olabilir, biraz ağlayıp sitem ettin diye Allah belanı versin diyorsa size Sabrı yok. üstelik 'bununla' demiş kucumsuyor saygisiz
Heralde Allah'tan belamı gerçi ben birilerine bela olmuşumboşanmak için neyi bekliyorsunuz?
Kızz evlenmeden önce her buluşmada çiçekler kapıyı açıyordum çiçekler. Ben biner binmez hemen aynaya bakarım oraya çiçekler hediye. Beni kahvaltıya götürürdü masalar süslenmiş falan. Dedim allahım ne kadar romantik hatta diyordum ben hiç romantik değilim nişanlım çok romantik diye. Ama evlendik bir insan bu kadar mı değişir. Nişanlıyyken ne ters bir lafını ne ters bir sözünün ama evlendim baktım babasına annesiyle öyle konuşuyorDaha biraz önce hayatım bana bugün yemek ısmarlar mısın dedim. Peki canım nereye gidelim dedi. Gidemeyiz bebelerle rahat edemem dedim eve söyleriz dediÜstüne siz böyle bir yazı yazmışsınız.
Eş böyle olur diye yazdım.
Çok arıyor musunuz kuzum böyle hödükleri???
Buluncada kaçırmıyayım diye hemen evleniyor musunuz anlayamıyorum bir türlü
Ekonomik bir zorluğumuz yok bende çalışıyorum onda yoksa bende var bende öderimHep mi böyle dışarı çıkmaya eğlenmeye karşı mı? Borcunuz vs veya ekonomik zorluğunuz var mı?
Erkeklerin evlenmeden gerçek yüzlerini görmek çok zor hatta imkansız. Güzel sözlerini umursamayacaksınız ve onu o sözü söylediği için pişman edeceksiniz. Bende sizin gibiyim iki güzel söze yumuşuyorum ama bunun bana sadece zarar verdiğini farkettim.Kızz evlenmeden önce her buluşmada çiçekler kapıyı açıyordum çiçekler. Ben biner binmez hemen aynaya bakarım oraya çiçekler hediye. Beni kahvaltıya götürürdü masalar süslenmiş falan. Dedim allahım ne kadar romantik hatta diyordum ben hiç romantik değilim nişanlım çok romantik diye. Ama evlendik bir insan bu kadar mı değişir. Nişanlıyyken ne ters bir lafını ne ters bir sözünün ama evlendim baktım babasına annesiyle öyle konuşuyor
Yok aramadıKonu sahibi işe gitti aradı mı seni bizde eşimle dün tartıştık bende konuşmuyorum
Bu konuyu çok çaresiz bir kadin açmış sandım. Siz ekonomik özgürlüğe sahip birisiniz. Niye çekiyorsunuz bu hayatı?Yok çok şükür iyi durumumuz. Ben bir firmanın ingiltere temsilcisiyim. Evden çalışıyorum. Eşim taksici ama taksi bizim o 20 bin kazanıyor ben 10-15 bin evimiz kira değil. Yani maddi bir sıkıntımız da yok
Akşam eşim eve gelince bana bu sabah söylediği lafı alacağım onun telefonunda beni rehberine kaydettiği kelime ile değiştireceğim bir süre de zorunlu olmadıkça konuşmayacağım aklı başına gelip yalvarana kadar .Bence sende bir süre asla konuşma çocukla ilgili konuşmalar hariçYok aramadı
Kızz evlenmeden önce her buluşmada çiçekler kapıyı açıyordum çiçekler. Ben biner binmez hemen aynaya bakarım oraya çiçekler hediye. Beni kahvaltıya götürürdü masalar süslenmiş falan. Dedim allahım ne kadar romantik hatta diyordum ben hiç romantik değilim nişanlım çok romantik diye. Ama evlendik bir insan bu kadar mı değişir. Nişanlıyyken ne ters bir lafını ne ters bir sözünün ama evlendim baktım babasına annesiyle öyle konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?