Kocam Bana Değer Vermiyor mu?

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
Eşimle yalnızken iyiyiz bir sıkıntımız yok ama ne zaman ailesi bize gelse yada biz izne gitsek midem bulanıyor o kadar çok değişiyor ki erkeklik taslamalar işte ben sözümü geçiriyorum havaları ana kuzusu zaten. Biz balayına çıkamamıştık kaç defa dedim bi yerlere gidelim hep geçiştirdi kaynanam şuraya tatile gidelim de se koşa koşa gidiyor. Ya cidden bunalıyorum memlekete gelmek istemiyorum ne zaman ailesiyle bir araya gelsek boşanmayı düşünüyorum. Annesi için zaten dünyada bir tek erkek oğlu var başka yok benim annemin de 2 oğlu var ama bu kadar düşkün değil. Annesinin yanında ben yokmuşum gibi davranıyor çoğu zaman gerçi ben varolsam da kaynana triplere giriyor. Arkadaşlar cidden bu adam değer vermiyor bana ben öyle hissediyorum yanlış mı düşünüyorum sizce

Eşimle yalnızken iyiyiz bir sıkıntımız yok ama ne zaman ailesi bize gelse yada biz izne gitsek midem bulanıyor o kadar çok değişiyor ki erkeklik taslamalar işte ben sözümü geçiriyorum havaları ana kuzusu zaten. Biz balayına çıkamamıştık kaç defa dedim bi yerlere gidelim hep geçiştirdi kaynanam şuraya tatile gidelim de se koşa koşa gidiyor. Ya cidden bunalıyorum memlekete gelmek istemiyorum ne zaman ailesiyle bir araya gelsek boşanmayı düşünüyorum. Annesi için zaten dünyada bir tek erkek oğlu var başka yok benim annemin de 2 oğlu var ama bu kadar düşkün değil. Annesinin yanında ben yokmuşum gibi davranıyor çoğu zaman gerçi ben varolsam da kaynana triplere giriyor. Arkadaşlar cidden bu adam değer vermiyor bana ben öyle hissediyorum yanlış mı düşünüyorum sizce
Valla canim sana bir şey diyecegim
Erkekler lafini sözüne değer veren kadınları sever..
Sen onu seviyorsundur saygı gosteriyorsundur ama
Ailesinin yanında yabancılarin yanında daha bir egosunu kabart ov onu.
Takdir duymak istiyor bence...
O yüzden bu konuda biraz ona sabır göster

Onu pofpoflayarak elbet her istediğin olur.
Tatile mi gideceksin git onlarla vakit geçirmek zorunda olabilirsin ama orada da kafanı dağıtacak birşeyler yapabilirsin yuruyus mesela..
Kayinvalidenle gez
Bu bence esin ve kayinvalideni şoka uğratabilir.. .
Elinden geleni yap.
Ben hergün görmek zorunda kalıyorum
Ve 6 aylık evliyim boşanma aşamasına geldik..
Yapacak bir şey yok...
Ya düzelteceğiz
Ya da hayır.. .

Back
X