kocam bana 'kel' dedi

tarcinakide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
798
1
46
Diğer
saçlarım doğuştan az.tüy gibi.üzerine birde yaşadığım sorunlarla döküldü.bu sırada eşime diyordum bak dökülüyor diye. o da kel tarçınakideeeee,kel tarçınalideee diye gülerek şaka yapıyordu.bikaç kez oldu bu yaptığı.sonra kızdığımı anlayınca şakaydı filan diye geçiştirdi.ama içime saplandı bu.saçlarımı görmek istemiyorum

NOT: bitki kürleri filan iyi gelmiyor.çünkü doğuştan yok.önler açık.mesela hülya avşarın alnı gibi ondan daha fazla ama örneklemek istedim.arkadada az saç var.incecik telli.hiç açık bırakamıyorum elektrikleniyor. yatışması için kullandığım ürünler yapıştırıyor daha kötü oluyor.at kuyruğu çok kötü duruyo incecik. çıt çıt belli oluyor ayrıca rahat olamıyorum.siz olsanız ne yapardınız?

Son düzenleme:
Canım erkekler çok ince düşünmezler bizim gibi bilirsin. Ben art niyetle söylediğini sanmıyorum kırılcağını bilse demezdi şaka yapmış takılmış aklınca ama seni çok kırmış belli ki.. Eşine bunu açık bi şekilde söylersen bi daha takılcağını sanmıyorum sende kırılmazsın. 'Sen belki şaka yapıyosun art niyetle söylemiyosun ama farkında olmadan beni çok incitiyosun ben bu konuda hassasım zaten kafama takıyorum sen bi de böyle yapınca daha çok kırılıyorum üzülüyorum' diyebilirsin canım. Bunun üstüne bi daha o konuda sana takılcağını, şaka yapıcağını sanmıyorum.

çok sağol canım.ama eşim iyi biridir.insanların öyle özellikleriyle pek dalga geçmez. bunda da dediklerini dedim.şaka yaptım dedi. ama belli ki her şakada bir gerçek yatar.bazen saçlarıma bakarken yakalıyorum.sonra unutup.saçımı arkadan toplayıp soruyorum nasıl olmuş diye olmamış düzelt diyor ama benim saçım ancak o kadar düzelebiliyor:106:

Bir arkadasim mezoterapimi ne yaptirdi, faydasi oldumu bilmiyorum cok daha sonra hic gorusmedim..
Bir arastir faydasi varsa mutlaka sende dene..

ahhh eşin dıkkatlı olmalıydı
insan halıyle bozulur
arkadasların actıgı sınamekı badem yahı bemıks topıgıne bak ıstersen canım yenı sacta cıkarıyormus belkı ıyı gelır bende yapıyorum memnunum şimdilik...

esin art niyetle soylememistir diye dusunuyorum,
peki sac ekimi filan yaptirsan nasil olur :26:

Benim de saçlarım seyrek ve üstelik ince telli.
Doğumdan sonra da dökülmüştü.
Bir ara ektirmeyi düşündüm ama bulunduğum ilde
böyle bir ekim merkezi yok.Aslında hala ektirmeyi düşünüyorum.
Eğer izinlerimi ayarlayabilirsem yaptıracağım.
Mezoterapiyi de araştırabilirsin.
Bir de bir ara cildiyeye gitmiştim.Bir sprey ismi vermişti.
Bütün eczanelerde satılıyormuş,çok bir parası da yoktu.
Yasak diye isim vermiyorum ama istersen özelden yazabilirim.

merak etme tek kel olan sen değilsin aynı dert bendede var,doğuştan ince ve az anneme çekmişim
neler yaptım neler gürleşsin diye ama hiçbişeyin faydası yok genetik olunca,birtek daha hacimli görünmesi için ısırgan otunu tavsiye ederim sana benim birtek o işime yaradı,ısırgan otunu ama tazesi olacak pazarlarda satılıyor,1 kilo al yarısını bir çay bardağı suda birazcık haşla sonra biraz dinlensin su ılıklaşınca süz suyu saçlarına güzelce sür sonra kafana bir poşet geçir hava almasın,1 saat bekle sonra yıka ,haftada 2 defa yap,2.haftada saçının hacim kazandığını farkedeceksin..

esin art niyetle soylememistir diye dusunuyorum,
peki sac ekimi filan yaptirsan nasil olur :26:

canım zamanında ankaraya gitmiştim. saç ekim merkezine adam bana kızdı. tabi o keskel adamları görüyor ya. insanlar senin gibi saçları olsun diye neler vermezdi filan gibi birşeyler söyledi.sonradan öğrendim ki kadınlara saç ekimi çok tercih edilen birşey değilmiş.iyice bomboş kalırsa yapılıyormuş

kızlar tavsiyeler için çok teşekkürler. ama saçımın yapısı bu olunca bitkisel kürler pek işe yaramıyor.bildim bileli böyle...mezoterapiyi bilmiyorum ama bulunduğum il nedeniyle pek ulaşılabilir birşey değil. ayrıca evlilik borçları vs. var.

Bitki kürleri iyi gelmiyor demişsiniz,sarımsaklı şampuanlardan kullandınız mı hiç kullanan çok kişide saçı uzattığını dökülmeyi azalttığını söylüyor..En azından bunu denesin belki faydasını görürsünüz,yanında küçük bir friksiyonu var yıkama öncesi saç diplerine yedirip masaj yapılıyor. 2 haftadır bende kullanıyorum 1 ay sonra saçımı tekrar ölçeceğim ne kadar uzadı diye..

saçınızı yatıştırmak yerine daha fazla hacim veren ürünleri kullanın bence.
mesela kuruturken başınızı öne atın diplerden kuruturken sprey sıkın havalı durur
diplere sprey sıkmak saçı biraz daha dolgun gösterir çünkü

evet canım kullandım. hatta hala kullanıyorum. senin dediğin garlex galiba onu kullanmıştım.şimdide nival garlic diye bir sarımsaklı şampuan kullanıyorum. saçlarım uzayınca birbirine karışıyor.çom zor bir durumama gürleştirmiyor.

Son düzenleme:

evet kuaförüm öğretti katlı kestim dedi öne doğru kurut dedi. o da ilk başta ilk yarım saat filan işe yarıyor sonra tekrar sönüyor.sprey de kullandım. biraz çaresiz bi durum galiba

canım benim bir arkadaşımın saçlarıda çok cansızdı kendini iyi hissetmek için peruk kullanıyordu hemde okadar doğal duruyorduki tanımayan birinin anlaması çok zordu işe felan giderken hep takıyordu öyle birşey denesen nasıl olurki? birde ben seneler önce bir hemşireden duyduğum bişeyi aktarayım saçı dökülen bir arkadaşıma tavsiye etmişti:sarımsağı uzunlamasına ortadan ikiye kesin sonra bir mum yakın porselen bir tabağı mumun ateşine tutun tabakta siyah is oluşacak sarımsağı o ise bulayıp saç diplerine sür demişti saç kırana dahi iyi geliyormuş anlattığına göre denemekten zarar geleceğini sanmam.

tarcınakidecim benim kayınvalidem bi sabun yapıyor saç olmayan yerde bile çıkartıyor

banyodan sonra nemlli saça/başa sabunlar gibi sürüyosun tekrar durulamaya fln gerek yok köpürmüyo çünkü

çıkıp kurutuyosun saçlarını

doğuştan basının bi tarafında hiç saçı olmayan bi çocugun bile kafasında bile saç çıkarmıstı

bende fazladan bi tane var ev yapımı hani dermatolojık testler cilde uygunluk vs vs yok arama :)

Fiyto markası bunun,deneyen birinin annesi anlatmıştı saçları yanmış kuaförde bunu kullanınca saç fışkırdı demişti hemde saçı gürleşmiş.Kızımın oda arkadaşının da sorunlu saçları fiytoyu kullanıyormuş oda faydasını görmüş bile,isterseniz bunu bir deneyin,inşallah size bir faydası olur..

yazdıklarını okurken üzüldüm canım bende senle aynı kaderi paylaşıyorum bazen insanların bir bakışıyla bile kırılabiliyorum benimde kayınvalidem benim üzüldüğümü bildiği için arada saçlarıma bakarak konuşur eşime sorunca takma kafan bişey yok der
belkide sende benim gibi saçlarının az olduğunu düşünüyorsan kafaya takıyorsan en ufak şeyi abartıyor olabilirsin eşin öylesine bakıyorsa bile sana dalga geçiyor gibi geliyor olabilir.
bende genetik olarak ince telli saçlara sahibim aslında çok gürmüş ama telleri tüy gibi olunca kedi tüyü gibi kalıyor sonbaharda acayip dökülmüştü bende bebek şampuanıyla yıkadım aradada badem yağı sürdüm dökülmesi baya azaldı ama ilkbahara girince hafiften yeniden dökülmeler başladı aslında seninde dediğin gibi genetik olunca yapacak bişeyde yok
bide araştırmadan doktora sormadan her bitkisel öneriyide uygulama sakın bu sefer dahada çok zarar verebilirsin

Tiroid ve kan tahlilleri yaptırdın mı bilmiyorum ama kansızlık ve tiroid hormonlarının düzensizliği de sebep olabiliyor buna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…