- Konu Sahibi tarcinakide
-
çok teşekkürler canım sen bu arkadaşa gönderirsen oda kullanırsa ben sizi takipteyim gerçekten buna çok ihtiyacımız var eğer gerçek anlamda fayda edecekse parası ne olursa olsun almaya razıyım eminimki birçok arkadaşta benim gibi düşünüyordu bilgilendirmenizi bekliyoruz
canım işte tam da sorum buydu: nasıl şekiller veriyordu. ben nasıl kapatabilirim bu durumu. hangi şekillerle
çok teşekkürler canım sen bu arkadaşa gönderirsen oda kullanırsa ben sizi takipteyim gerçekten buna çok ihtiyacımız var eğer gerçek anlamda fayda edecekse parası ne olursa olsun almaya razıyım eminimki birçok arkadaşta benim gibi düşünüyordu bilgilendirmenizi bekliyoruz
kızlar ben formulu bılıyorum ama cidden öle uzaktan anlatılıcak gibi değil...biliyoruma ama bende hiç denemedım
yani el ayarı fln cok gerektırıyo böle bi vebale zaten giremem bana da kımseye sölememem üzre ama bilgim olsun
ileride aktarırım die verdi bilgiyi zaten malzememde yok...ayrıca dediğim gibi test mest bisürü işlem yani
bunu satmaya başlaınca bisürü dert cıkcak belkı basına onun kararı saygı duyuyorum ama ben de bı tane sabun var
bu arkadasa göndereyım eger onda da işe yararsa ok o zmn buraya yazar ıhtıyacı olana yaptıtırz :)
ayy valla keşke sölemesemıydım ne
maşallah diim görümcemle eşimin saçları fırça gibidir
hatta görümcem kuaföre gider saç boyatmaya kufaörün gözü korkar benım de normal bi saç tipim var
sabunu kullanma ıhtıyacı hıssetmedım hiç :)
çok gecmıs olsun canım ya zor tabii...kan hatsalıkalrı bılmem mı....benım de kzıkardesımde var troid onunda
saçları çok azalmıstı ordan bılıyorum ama saçın düzelmesi işte zaman alıyo biraz inşallah düzene girer
stresle flnda cok alakalı
ben en basta sordum cevap vermedin
verseydin sana tüyo vercektim
sac dökülmesinin eger biyolojik sorunun yoksa
durdurulmasinin biliyorum
ben cözüm buldum
Niye pişman oldun ki iyiki söyledin.Belki bizi bu durumdan o sabun kurtaracak.
Valla ben bekliyor olacağım.Eğer işe yararsa ilk isteyenlerden biri olacağım.
canım ben sana mesaj yazdım ya cevabımı görmedin mi:44:
evet gördüm
hicbirsey kullanma sacina
iyi bir sampuan ve iyi bir sac kremi
sona en önemliis saclarin banyodan cikip kuruttgun gibi dolasma
o döküyor iste
saclarina bak
yani fön cektir
bu gercekten ama gercekten önemli
ben bunu yapamiyorum evimde kendim düzlestiricimle yapiyorum
bu saca zarar vermeyenlerden ama en iyisi fön
duzenli fon cektir
zarari yok
ve göteceksinki saclarin dökülmeyecek
yasanmis denenmis uygulanmis yöntem
tek önerim bu sana
canım işte tam da sorum buydu: nasıl şekiller veriyordu. ben nasıl kapatabilirim bu durumu. hangi şekillerle
sağol taviye için.ama fön bu kadar seyrek saça yakışmıyor. uçuşuyor saçlarım. ayrıca yüksek ısı kırar.ama tabi senin saçının cinsi farklıysa bilemem
Niye pişman oldun ki iyiki söyledin.Belki bizi bu durumdan o sabun kurtaracak.
Valla ben bekliyor olacağım.Eğer işe yararsa ilk isteyenlerden biri olacağım.
tatlım benimde ablamın saçları seyrektir,ama bir gelin başı yaptırdı amannnın enfes bişey oldu..
bunu için 3şey lazım,
1.topik
2.çıt çıt
3.özgüven
sıradan bi davette ise nasıl hazırlandığını anlatayım..aynı malzemeler yetiyor.
öncelikle öndeki seyrekliği "topik"denen bi toz ile kapatabilirsin,yavaş dök ama,baya etkili..
saçlarını kreple ve geriye doru tarayıp at kuyruğu yap...
sonra uzun çıt çıtlarınla sanki at kuruğun oymuş gibi ekle..
evet saçların toplanma kısmı biraz çirkin durabilir..şimdi kamufle ediyoruz...hani kumaştan lastikli tokalar varya,sanki saçlarını onunla atkuruğu yapmışsın gibi üstünden geçiriyosun veeeeeeee gerçekten çok güzel bir saç modeli ortaya çıkıyor..
ikinci olarakda,at kuruğu yerine topuzu önerebilirim...inan hem günlük koşuşturmacada çok kullanışlı oluyor hemde
saç konusunu dert etmiyorsunuz..
seyrek saçlar için ancak toplamak bir çare olabilir..
bikeresinde ablam peruk almak için gitmesede yolu perukçuya düşmüş ve gitmişken 1-2peruk denemiş..
kızım diyor,perukları takınca satıcı çocuk bile gözlerine inanamamış..cidden tanıyamadım kendimi diyor ablam..
saç çok önemli bir kavram biz kadınlar için..veee bence sende enazından bu tavsiyelerimi oku canım..
saç konusu erkeklerin ağzında espri konusu olacak bi konu değil,onlar önce kendi dazlak kafalarına baksınlar
valla kızlar kocalarınıza vücut kusurlarınızı söylemeyin, ay buram böyle ,ay şuram öyle oldu demeyinn..
adamların illa gözüne sokmayın.. benim arkadaş hamileydi her gün çatlaklar oldu bende diyordu eşinin yanında..
şimdide adam o çatlaklaı hallet falan diyo, şimdide adamın gözüne batıyo.iiyide doğum çatlakları geçmezki.ama erkek milletine laf anlatılmazki..
diyeceğim şu ki eşlerinizin gözlerine kusurlarınızı sokmayınnn, erkekler daima kendine güvenen bayanları etkileyici bulurlar..
buna katılıyorum canı.çok haklısın ama ben hergün kalktığımda yastığım saç dolu oluyor.ben de toplamak zorunda kalıyordum yanında.haklısın şimdi batıyor onun gözüne eminim yani
canım çok sağol .Allah razı olsun. bunları ara sıra uygularım. çıtıtlarım var zaten.ben de düğünümde taktım.ama devamlı kullanamayacak kadar beceriksizim.üstelik çıt çıt kısımları canımı yakıyor. haa bir de kafamdan uçma maceram var .off offfyürürken düşmüştü. böyle lastikli birşeydi sıkıca tutturmuştum ama kaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?