kocam bana 'kel' dedi

canım önce sana da gönderebilir istersen. sonra ben alırım seninle ve arkadaşla kontak kurup

rica ederım canım arkadasa yarın inşallah kargolıycam 1 ay gibi bi sürede etki gösterir inşallah bakalım

kayınvalidemi aradım tekrar bi sorayım die ama bakmıo tele uyyo galiba halen

Niye pişman oldun ki iyiki söyledin.Belki bizi bu durumdan o sabun kurtaracak.
Valla ben bekliyor olacağım.Eğer işe yararsa ilk isteyenlerden biri olacağım.

canım ben sana mesaj yazdım ya cevabımı görmedin mi:44:

evet gördüm
hicbirsey kullanma sacina
iyi bir sampuan ve iyi bir sac kremi

sona en önemliis saclarin banyodan cikip kuruttgun gibi dolasma
o döküyor iste
saclarina bak
yani fön cektir
bu gercekten ama gercekten önemli
ben bunu yapamiyorum evimde kendim düzlestiricimle yapiyorum
bu saca zarar vermeyenlerden ama en iyisi fön
duzenli fon cektir
zarari yok
ve göteceksinki saclarin dökülmeyecek
yasanmis denenmis uygulanmis yöntem
tek önerim bu sana

sağol taviye için.ama fön bu kadar seyrek saça yakışmıyor. uçuşuyor saçlarım. ayrıca yüksek ısı kırar.ama tabi senin saçının cinsi farklıysa bilemem

canım işte tam da sorum buydu: nasıl şekiller veriyordu. ben nasıl kapatabilirim bu durumu. hangi şekillerle

tatlım benimde ablamın saçları seyrektir,ama bir gelin başı yaptırdı amannnın enfes bişey oldu..
bunu için 3şey lazım,
1.topik
2.çıt çıt
3.özgüven

sıradan bi davette ise nasıl hazırlandığını anlatayım..aynı malzemeler yetiyor.

öncelikle öndeki seyrekliği "topik"denen bi toz ile kapatabilirsin,yavaş dök ama,baya etkili..

saçlarını kreple ve geriye doru tarayıp at kuyruğu yap...

sonra uzun çıt çıtlarınla sanki at kuruğun oymuş gibi ekle..

evet saçların toplanma kısmı biraz çirkin durabilir..şimdi kamufle ediyoruz...hani kumaştan lastikli tokalar varya,sanki saçlarını onunla atkuruğu yapmışsın gibi üstünden geçiriyosun veeeeeeee gerçekten çok güzel bir saç modeli ortaya çıkıyor..

ikinci olarakda,at kuruğu yerine topuzu önerebilirim...inan hem günlük koşuşturmacada çok kullanışlı oluyor hemde
saç konusunu dert etmiyorsunuz..

seyrek saçlar için ancak toplamak bir çare olabilir..
bikeresinde ablam peruk almak için gitmesede yolu perukçuya düşmüş ve gitmişken 1-2peruk denemiş..

kızım diyor,perukları takınca satıcı çocuk bile gözlerine inanamamış..cidden tanıyamadım kendimi diyor ablam..
saç çok önemli bir kavram biz kadınlar için..veee bence sende enazından bu tavsiyelerimi oku canım..

saç konusu erkeklerin ağzında espri konusu olacak bi konu değil,onlar önce kendi dazlak kafalarına baksınlar

canım işte tam da sorum buydu: nasıl şekiller veriyordu. ben nasıl kapatabilirim bu durumu. hangi şekillerle

Dedim ya saçlarım hem seyrek hem ince telli.
Bir yaz yıllık iznimde röfle yaptırdım.
Yaptırmadan önce saçımda boya vardı.Boyalı
yerler gitsin diye epey bir kesti saçımı kuaför.
Kısacık kaldı ama izin bitene kadar uzar diye dert etmedim pek.
Zaten hiç omuz hizamdan daha uzun olmadı.Az olunca uzun hiç olmuyor maalesef.
Röfle daha bir çok gösterdi,kısa olması da gür görünmesini sağladı sanırım.
İzin dönüşü herkes çok beğendi,yakıştırdı ama asıl güzel olan bir erkek
arkadaşın abla saçmı ektirdin demesi olmuştu ki işte ben o zamandan
beri hep röfle yaptırıyorum.Gerçekten daha çok gösterdiğinin farkındayım.
Kısa kestiripte fön de çekince (bu arada durulanmayan dolgunlaştırıcı saç kremini de kullanıyorum)
epey bir güzel duruyor diyebilirim.
Son olarak benim de en büyük hayalim saç ektirmekti.
Adam niye böyle davrandı ki..Ben de hep ektirir kurturulum diyordum.

şimdi konuştum gene kayınvalidemle 2-3 sabun bitirmede anca anlaşılır ama bi hastalıgı varsa
hormonları bozuksa işte ona bişey yapmayabilir bu dışardan kullanım için
ama kullanıp çok memnun kalan var
hangi birisini sayayım hiçbi yan etkısı de olmadı kımseye dedi...bakalım bakalım

o değilde ilaç üreticileri indirmesin beni düşman edinirmişim mafya peşime düşermiş eheueheu

Niye pişman oldun ki iyiki söyledin.Belki bizi bu durumdan o sabun kurtaracak.
Valla ben bekliyor olacağım.Eğer işe yararsa ilk isteyenlerden biri olacağım.

ne bileim canım bi an öle hissettim inşallah işe yarar da hepiniz alırsınız ne diyim :)

valla kızlar kocalarınıza vücut kusurlarınızı söylemeyin, ay buram böyle ,ay şuram öyle oldu demeyinn..
adamların illa gözüne sokmayın.. benim arkadaş hamileydi her gün çatlaklar oldu bende diyordu eşinin yanında..
şimdide adam o çatlaklaı hallet falan diyo, şimdide adamın gözüne batıyo.iiyide doğum çatlakları geçmezki.ama erkek milletine laf anlatılmazki..
diyeceğim şu ki eşlerinizin gözlerine kusurlarınızı sokmayınnn, erkekler daima kendine güvenen bayanları etkileyici bulurlar..

canım çok sağol .Allah razı olsun. bunları ara sıra uygularım. çıtıtlarım var zaten.ben de düğünümde taktım.ama devamlı kullanamayacak kadar beceriksizim.üstelik çıt çıt kısımları canımı yakıyor. haa bir de kafamdan uçma maceram var .off offfyürürken düşmüştü. böyle lastikli birşeydi sıkıca tutturmuştum ama kaydı.

Canım , yorumlarda güzel tavsiyeler var bunları yaparken kafa derisinin görünmesini engelleyen boyalar var, onlardan kullan.Ruj gibi bir şey fiyatı en çok 10 tl dir.Ama kafa derisini kapatıyor saçın rengine boyuyor.Ve saçın çooook azz da olsa belli olmuyor

buna katılıyorum canı.çok haklısın ama ben hergün kalktığımda yastığım saç dolu oluyor.ben de toplamak zorunda kalıyordum yanında.haklısın şimdi batıyor onun gözüne eminim yani

kızlar benim iyiliğim için bildiklerinizi yazıp paylaşıyosunuz Allah razı olsun. ama peruk yani devamlı kullanamam ben yaaa. benim yerime koysanıza kendinizi. tam yatağa gireceksiniz ya da temizlik yapıyosunuz evde çıkarıyosunuz.tekrar tak filan.ne biliyim eşime daha komik gelir bu.tozlarda bazı özel gecelerde filan olur

Vallahi bu erkekler tam sopalık... Bu kadar mı hamuru odun olur bunların...

Her neyse, sen yine de çok takma kafana derim. O şaka yaparken seni ne kadar kırdığının farkına varmamış bence.
Bazen bu kadar düşüncesiz davranabiliyorlar, bizim gibi ince düşünceli - nazik değiller.

Benim saçlarımda ince telli, üşenmesem fotoğraflar ekleyeceğim saçlarımla ilgili falan da, üşengeçlik benimkisi.
Aynı zamanda uzamazdı da benim saçlarım, aman yarabbim ne sorunlar yaşadım.
Ne denedimse, ne yaptımsa yok, ne uzatabilmiş ne de gürleştirebilmiştim, eczanelere gittim, saç uzmanlarına gittim! Hepsi ırsi dedi geçti.
Bende en sonunda pes ettim ve perma yaptırmaya karar vermiştim, devamlı gittiğim kuaför ilk sefer çok güzel yaptı.
Aradan 1 sene geçti, yine aynı yere gittim, bu arada devamlı gittiğim kuaför ve saç problemlerimi de biliyor.
Bu sefer yakmaz mı saçımı, zaten uzamıyor, zaten azıcık ve ince telli.. Ne üzüldüğümü Allah bilir...

Netice olarak şunları yaptım:
1- saçımı çok kısa kestirdim kulaklarımın üzerinde, taç takarak vs. idare ettim. Kullanışlıydı da.
2- saçımı kesinlikle kurutma makinası, maşa vs. gibi aletler kullanarak kurutmadım, saçımı yıkadıktan veya banyo yaptıktan sonra kendi halinde kurumaya bıraktım
3- bioblas şampuan kullanmaya başladım (hala onu kullanıyorum)
4- bioblas'ın ürünü olan saç dökülmesine karşı sıvı saç kremi kullandım (nemli saça, durulanmayan sprey krem)
5- bioblas'ın saç dökülmesine karşı bakım maskesini kullandım, bunu haftada 1 sefer, genelde haftasonları kullanıyorum. Cuma veya Cumartesi akşamları banyo yaptığımda, şampuanlamadan sonra, en son işlem olarak saçımda 2-3 dk bekletiyorum, sonra duruluyorum.
6- HC (Hair Cair) adında, internette satışı olan bir kür aldım, her akşam bunu kullandım, akşamları saçıma sürüp içinde bulunan bonesini başıma geçirip yatıyordum. Sabahları da kalkınca yıkayıp saçımı, nemli saçıma durulanmayan kremi sürüp işe gidiyordum. Zaten ince telli yapıya sahip olan saçım, hemen kurur.
7- saçlarım direnç ve kuvvet kazanana kadar herhangi bir kimyasala maruz bırakmadım (boya, perma vs. gibi işlemler - kesinlikle perma yaptırma derim, zaten ince telli saçlar için ölüm fermanı bence!)

Netice olarak, hacim kazandı. Dalgalı bir saçım var benim, normalde bu işlemleri yapmadığım zaman düz duruyor ve ince telli olmasından dolayı çabuk sönüyor.
Saçlarım hiç olmadığı kadar uzadı, bana deselerdi o sönük incecik yok gibi olan saçlarım bu hal alacak, hayatta inanmazdım.
Tabii at yelesi gibi olmadılar haliyle, ama eskisine nazaran çok çok iyi haldeler. Hala bu bakımları düzenli olarak yapıyorum, ama HC ürününü 2 günde bire indirdim.

Bir diğer önerimde:
Bazen HC bitiyor ve hemen ürünü sipariş edemeyebiliyorum.
HC içinde bitkisel yağlar mevcut, bende aktardan bir kaç yağ aldım, aynı etkiyi göstermese de, saçlarımın bakımsız kalmaması için aşağıdaki yağları karıştırıp, bir sprey şikeye koydum.
Aynı şekilde ürünü akşam uygulayıp sabah yıkıyorum. Normalde 2 saat dahi bekletilmesi yeterli aslında, fakat ben daha uzun bekletmekte bir sıkıntı görmedim:
- Çam Terebenti
- Yılan Yağı
- Badem Yağı
- Susam Yağı
- Hint Yağı
- Isırgan Yağı
- Zeytin Yağı
Bu kendi yaptığım karışımı hiç bir zaman HC ile aynı dönemde kullanmıyorum. Sadece HC olmadığı zamanlarda kullanmaya çalışıyorum ki, sadece bakımsız kalmasın diye.

Bende senin gibi bitkisel veya kimyasal kürlere inanmıyorum, ama ne olursa olsun cilt gibi, vücut gibi saçların da bakıma ihtiyacı var.
Denemende yarar var, bir dene bakalım. İnşallah benim aldığım sonuçları sende alırsın ve en azından saçların konusunda güvenin yerine gelir inşallah...

Kullandığım ürünlerin fotosu:
Bioblas Yağlı Saçlar için şampuan

Bioblas Bakım Maskesi

Bioblas Saç Dökülmesine Karşı Sprey Krem

HC Herbal Care Compleks Bakım

Son düzenleme:
buna katılıyorum canı.çok haklısın ama ben hergün kalktığımda yastığım saç dolu oluyor.ben de toplamak zorunda kalıyordum yanında.haklısın şimdi batıyor onun gözüne eminim yani

Benim ki öyle dökülmüyor ama.
Senin ki hala dökülüyor mu.
Mesela saçım az ama tek bir kıl bulamazsın
yastıkta ya da yerlerde.Benim ki seyrek ve ince sadece.

Son düzenleme:

oyy canım benim...spreyle tokayla falan iyice sabitleseydin..neyse canım geçmiş olsun..enazından topiği kullan ozaman...gerçekten mucizevi
bi şekilde seyrek kısmı kapatıyor...günlük hayatta hergün kullanmak zor olabilr ama arkadaşlarınızla buluşmalarda ziyaretlerde
bence çok pratik bir yardımcınız olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…