- Konu Sahibi tarcinakide
-
tarcınakidecim benim kayınvalidem bi sabun yapıyor saç olmayan yerde bile çıkartıyor
banyodan sonra nemlli saça/başa sabunlar gibi sürüyosun tekrar durulamaya fln gerek yok köpürmüyo çünkü
çıkıp kurutuyosun saçlarını
doğuştan basının bi tarafında hiç saçı olmayan bi çocugun bile kafasında bile saç çıkarmıstı
bende fazladan bi tane var ev yapımı hani dermatolojık testler cilde uygunluk vs vs yok arama :)
Bitki kürleri iyi gelmiyor demişsiniz,sarımsaklı şampuanlardan kullandınız mı hiç kullanan çok kişide saçı uzattığını dökülmeyi azalttığını söylüyor..En azından bunu denesin belki faydasını görürsünüz,yanında küçük bir friksiyonu var yıkama öncesi saç diplerine yedirip masaj yapılıyor. 2 haftadır bende kullanıyorum 1 ay sonra saçımı tekrar ölçeceğim ne kadar uzadı diye..
Tiroid ve kan tahlilleri yaptırdın mı bilmiyorum ama kansızlık ve tiroid hormonlarının düzensizliği de sebep olabiliyor buna...
nasıl yapıyor canım benim bir akrabam kadıncağızında saçlarının bir kısmı doğuşştan yok onunda ihtiyacı var
kayınvaliden nasıl yapıyor bunu veya satıyormu
kesınlıkle troid bozuklukları sebep oluyo ama ben de hiçbi bozukluk olmamasına ragmen
çok saçım dökülüyonapalım kısmet :)
canım tarifi bi sır onu veremıyorum öncelıkle :)
satmıyor her isteyene yapmıyor cunku dalgasına bulunsun die isteyenler oluo anlıorm yanı onu da
bana fazladan bi tane vermıstı bende de o var :)
İnşallah 1 ay sonra denildiği gibi sağlıklı bir şekilde uzar saçlarınız..Sizde işe yararsa ben de denemek isterim.. :)
kesınlıkle troid bozuklukları sebep oluyo ama ben de hiçbi bozukluk olmamasına ragmen
satmıyor her isteyene yapmıyor cunku dalgasına bulunsun die isteyenler oluo anlıorm yanı onu da
Tiroid ve kan tahlilleri yaptırdın mı bilmiyorum ama kansızlık ve tiroid hormonlarının düzensizliği de sebep olabiliyor buna...
Benşm saçlarım normal aslında sırf daha hızlı uzasın ve sağlıklı olsun diye kullanıyorum,süresi gelince ölçeceğim haber veririm umarım bendede işe yarar..
Ben de aynı sebeplerle kullanmak isterim..Daha hızlı uzaması ve sağlıklı olması için...:)
canım zamanında ankaraya gitmiştim. saç ekim merkezine adam bana kızdı. tabi o keskel adamları görüyor ya. insanlar senin gibi saçları olsun diye neler vermezdi filan gibi birşeyler söyledi.sonradan öğrendim ki kadınlara saç ekimi çok tercih edilen birşey değilmiş.iyice bomboş kalırsa yapılıyormuş
Benim birde saçlarım röfleli hem beslesin istedim hemde uzasın diye kullanıyorum,hemde hiç kokusu filan kalmıyor saçta..
canim saclarin cokmu kötü
yani böyle acikmi ortasi falan
baya baya kötü mü
yoksa azmi saclarin
Röfle boya vs herşey var..Saçlarım mahfoldu..Lastik gibi uzuyordu..Bu yüzden kestirdim mecburen..Aslında düzelmesi için daha da kestirmem lazım ama istemedim o kadar kısa olmasını..Tekrar uzatmak istiyorum..Saç boyaları saçı mahfediyor..Ama mecbur boyatıyoruz..Saçlarda beyazlar azımsanmayacak kadar fazlalaştı yaş itibariyle...:) Tamamen bitkisel içerikli saç boyalarının daha sağlıklı olduğunu duymuştum..Hiç olmazsa saçları kurutmaz..Ama beyazları kapatmakta etkili midirler bunu bilemiyorum işte....
Ben olsam kayınvalidemi ikna etmeye çalışırdım.
Hem kendisi için de bir kazanç olurdu.
Ben kesin alırdım.Gerçi uygunluk testi falan yok dediniz ama
bitkiselse yaptığı zararı olmaz heralde.
anlıyorum seni ama bu kadar önemli birşeyi neden sizlerle paylaşmıyorki beni yanlış anlama ama kayınvalidenin size karşı bu yaptığıda çok büyük bencillik
belki şimdi gençsin ihtiyacın yok ama ileride ihtiyacın olabilir ilerde kayınvalideninde öldüğünü düşün
ben senin yerinde olsam bu sırrı mutlaka kendim için öğrenirdim
gerçi aslında bir kuaförden duymuştum saç beyazlamasına bile çare bulunmuş ama kozmetik sektörü kullanılmasına izin vermiyormuş çünkü düşününce çok büyük bir ekonomi saç boyası dökülmeler için şampuanlar falan
ne diyelim biraz saçma olucak ama bizi bu rahatlıktan marum eden kozmetik sektöründen nefret ediyorum
ay ne güzel yaa. sizin ailede saç sorunu yoktur o zaman
Benim normalde saçım çok gür..Ama bir ara ciddi kansızlık sorunum vardı..Yani bana ekstradan dışardan torba torba kan veriliyordu o derecedeydi kansızlığım..O zamanlar saçlarım epey dökülmüştü..İncecik kalmıştı at kuyruğu yaptığımda..Şakak kısımlarımda,alnımın üzerinde dökülmeler,seyreklikler hemen göze çarpıyordu...Ne zaman kansızlığım düzeldi o zaman saçlarım yeniden gürleşmeye başladı..Tiroid hastasıyım aynı zamanda..Tiroid hormonlarımı da düzene sokunca düzeldi..Tabi hala dökülüyor ara ara..Saçlarım çok kuru çünkü....
eşin seni kırmak istememiştir diye düşünüyorum..
ama sen kendi özgüvenini kaybetme kendinle barışık ol.
benimde bir arkadaşımın saçları çok ince ve dökülmüş bir gün düz bıraktığında farkettim bunu genelde hep şekiller veriyor ve hiç göze batmıyor saçları
her insanın saçları farklıdır kimi gür kimi ince benimde ince ve kullandığım yanlış bir ilaçdan dolayı saçlarım dökülmye başladı...
ve doktora dediğimde olsun saç önemli değil çıkar şeklindeydi:)
kızlar ben formulu bılıyorum ama cidden öle uzaktan anlatılıcak gibi değil...biliyoruma ama bende hiç denemedım
yani el ayarı fln cok gerektırıyo böle bi vebale zaten giremem bana da kımseye sölememem üzre ama bilgim olsun
ileride aktarırım die verdi bilgiyi zaten malzememde yok...ayrıca dediğim gibi test mest bisürü işlem yani
bunu satmaya başlaınca bisürü dert cıkcak belkı basına onun kararı saygı duyuyorum ama ben de bı tane sabun var
bu arkadasa göndereyım eger onda da işe yararsa ok o zmn buraya yazar ıhtıyacı olana yaptıtırz :)
ayy valla keşke sölemesemıydım ne
maşallah diim görümcemle eşimin saçları fırça gibidir
hatta görümcem kuaföre gider saç boyatmaya kufaörün gözü korkar benım de normal bi saç tipim var
sabunu kullanma ıhtıyacı hıssetmedım hiç :)
çok gecmıs olsun canım ya zor tabii...kan hatsalıkalrı bılmem mı....benım de kzıkardesımde var troid onunda
saçları çok azalmıstı ordan bılıyorum ama saçın düzelmesi işte zaman alıyo biraz inşallah düzene girer
stresle flnda cok alakalı
canım işte tam da sorum buydu: nasıl şekiller veriyordu. ben nasıl kapatabilirim bu durumu. hangi şekillerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?