- 25 Haziran 2010
- 790
- 1.164
- 333
F
Fitnessyoga
dun uye olmussunuz hemen de konu hortlatmayi ogrenmissiniz
Saka maka konu sahibi napiyor acaba...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısınız.çok teşekkür ederim. Benimle gerçekten mi iğrencim acaba diye süphelettirene kadar uğraşacak herhalde. Soğutuyorsun dediğimde sopu ben de tipinden soğuyorum diyor.yani bu kadar ısrarla hergün söylemesi çok enteresan. Bazen yalnız gitmemi yasakladığı yerlere gidiyorum diyorum ki "zaten iğrencim bana kim bakar sen rahat ol" o da "sen çocuk mu kandırıyorsun" diyor. Aslında herşeyin farkında.Ezik birini seveceğim hiç aklıma gelmezdi...Sizin özgüveninizi zedelemek için yapıyor. Hatta içten içe sizi fena halde kıskanıyor ama belli etmiyordur. Eşinizde aşağılık kompleksi var. Muhtemelen sizin fiziksel özellikleriniz ona göre daha iyidir. Siz dikkat çekici bir hanımsanız bunu törpülemeye çalışıyor. Bu tipten bir de bende vardı ondan biliyorum.Kendi ezikliklerinin acısını karşısındakini ezerek çıkarmaya çalışır. Uzun vadede özgüveni zedelerler ve kendilerinden soğuturlar.
Güzel taktikler. gerçekten uygulayacağımEmin’im çok hoş ve güzel bir kadınsındır. Erkekler eşlileri çok güzelse onların özgüvenlerini yok etmek için özellikle bu tarz psikolojik şiddet uyguluyor. O size böyle söyledikçe ; ne kadar komiksin bu derece mi beni kaybetmekten korkuyorsun deyip kahkaha atın
Bahsettikleriniz ikinci kadınlara ,aç kalmaya ,dayağa falan katlanıyorlar. Özgüvenim görünüşüme benim. Zaten o da söyler "bu kadar özgüven nerden yaa"diye?ben de kamuoyu yoklamasından diye cevap veriyorumÖzgüvenli, işi gücü olan kadınlarımız bunları çekiyorsa özgüvensiz sahipsiz kadınlarımız ne durumdadır diye düşünüyorum. Bi insan kendine bunu yapmamalı.
Yanlış anladiniz.bazı yorumlar niye yazdın buraya şeklinde geliyor ya ona hayret ettimBu insana nasıl iyi yorum yapabiliriz ki. Biz sizi düşünerek yazıyoruz bi kadının incitilmesini istemediğimiz için.
ufak bir kavgamizda tartismamizda tipsiz cirkin deyip beni deli ediyor o bana soyleyince bende basiyorum kalayi tabi anladi artik beni sinir edecegi noktayi surekli soyler oldu
Aynı şekilde hamileliğinde 20 kilo aldım. Aşırı ödemeden dolayı yüzüm gözüm şişti burnum kocaman Oldu. Eşim hep iltifat etti. En dağınık en paspal halimle hep övdü mutlu etti. Sarıldı öptü sevgisini fazlası ile hosterdi. Hala fazla fazla kilolarım var. Dert etme sana yakisiyor der. Konu sahibi ve dihlger arkadaş için söylüyorum. Böyle adamlara katlanmak için mazoşist falan olmak lazimPeki neden 2 senelik eski konu?
Ve neden bu şahıs hayatınızda? Birbirinizin üstünden ego mu tatmin ediyorsunuz?
Not: Manken standartlarında bir kadın degilim. 160cm boy ile 5 kilo fazlası olan biriyim. Spor yapmıyorum fit değilim. Hamileyken 80kg. olduğum zaman bile eşimden hakaret duymadım duymayacağımı da bilirim..![]()
Bazı erkekler eşini över evde işler tıkırında yürüsün diye bazıları da övmez havalanıp kaçmasın diye. Aslında ikisi de sorun . Tek çözüm bence bizim bunlara karşı nasıl davranmamız gerektiği. Gerisi tamamen bir illüzyonAynı şekilde hamileliğinde 20 kilo aldım. Aşırı ödemeden dolayı yüzüm gözüm şişti burnum kocaman Oldu. Eşim hep iltifat etti. En dağınık en paspal halimle hep övdü mutlu etti. Sarıldı öptü sevgisini fazlası ile hosterdi. Hala fazla fazla kilolarım var. Dert etme sana yakisiyor der. Konu sahibi ve dihlger arkadaş için söylüyorum. Böyle adamlara katlanmak için mazoşist falan olmak lazim
valla ben hortlatmayı ilk kez buradaki hanımlardan duydum. Yasak olduğunu bilmiyordum.şu emojileri de koymayı başaramadım. Cevabı gülümseyerek yazdığımı bildirmek isterim:)F Fitnessyoga dun uye olmussunuz hemen de konu hortlatmayi ogrenmissiniz
Hak veriyorum size şu an. Yalnız değilsiniz. Maalesef bu tip bir erkek benim hayatımda da var. Tamamen kendileri kompleksli olduğu için böyle davranıyorlar. Size layık olamayacakları için ,özgüveninizi yıkmak için, başkasına bakmayın diye ,sizi aldığından ona minnettar olun diye, ya da belki bu şekilde aşağılamak onları yüce hissettiriyor. Benim hayatımdaki kişi bana hergün iğrençsin diyor. Kadına benzemediğimi söylüyor. Erkek gibisin diyor.asker arkadaşım diye hitab ediyor.çok afedersiniz özel anlarımızda bile bu aşağılamalar devam ediyor. Kese kağıdı alıcam sana falan diyor.daha birsürü berbat laf.beni bu şekilde kendinebağlamaya çalıştığını düşünüyor sanırım .3 kuruşluk aklıyla.ama tam tersi iyice soğuttu. Sanıyorum ki benden önceki ilişkisi tarafından kendisi iyice aşağılanmış. Kötü bir insana denk gelmiş.o derece ki herşeye küsmüş. Hırsını benden çıkarıyor.
Benim özgüvenin o kadar yüksek ki zerre kadar kendi güzelliğimden şüpheye düşmüyorum. O öyle söyledikçe inadına onun yanında çirkinleşmeye çalışıp dışarda bakımlı gezmeye dikkat ediyorum.böyle bir ilişki yürütmeye çalışmak tabi ki çok yıpratıcı. Tam 1,5yıl oldu. Daha önce hiç böyle bir karakterle karşılaşmamıştım.beni aşağılamak senin aşağı olduğunu gösteriyor dediğimde evet ben de aşağılığım diyor!madem iğreniyorsun benimle ne işin var diyorum, yokluktan diyor. Berbat bir karakter. böylelerine papuç bırakmamak cezaların en büyüğüyle karşılamak gerekir diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun. Biz kadınların...
Not: Ben manken standartlarında bir kadınım.boy kilo olsun. Fitness hocasıyız ayrıca .plajda bir bakan 10 kere bakar. Yanıma gelip sorarlar sporcu musunuz diye. Bayanlar gelerek fizik gerçek mi ameliyat mi derler?dokunabilir miyiz falan diyen de oluyor. Eşim bu yüzden sanırım plaja gitmemi falan yasakladı. Halbuki onla da plajda tanışmıştık.
Benimle napıyormuş acaba avamsam. Çok enteresan bir yorum. Ben yurt dışında üniversite okudum. Seçkin bir ailenin üyesiyim. Sanırım benim karakter değil sorun onu karakteri . İki üniversite mezunuyum .2 yabancı dil. Güzel bir kariyer. Bunlara hayran zaten. Benim gibi yaşamaya çalışıyor.ayrıca o beni güzel buluyor ki siz konuyu anlayamadınız.sadece neden aksini söylüyor?sorun bu
Bazı erkekler eşini över evde işler tıkırında yürüsün diye bazıları da övmez havalanıp kaçmasın diye. Aslında ikisi de sorun . Tek çözüm bence bizim bunlara karşı nasıl davranmamız gerektiği. Gerisi tamamen bir illüzyon
O da çok yetenekli diperr erkeklerden üstün meziyetleri var.ayrılnak kaçmak oluyor. Ben sorunu çözmek istiyorum.bunun gibi başkaları da var mı diye öğrenmek istedim ki varmış. Rahatladım buraya yazıncasize değil konu sahibine yazmis hazirda bekliyormusunuz sanki butun meziyetlerinizi saymak icin madem bu ladar yetenekli guzelsiniz k8 dogrudur neden sizi korelten bi adamdan ayrilmiyorsunuz onu merak ettim
simdi su mevzuda anlaşalım ustun meziyeti nedir sizin gozunuzde mevkisimi maddiyatimi vs vs bilemem hangisi ama sunu soyliyim 7 senedir evliyim esim bilgisayar programlama konusunda cok ama cok iyidir o kadar soylıyım ama bana eve gelip tipsizsin dese mevkisi makami ne oldugu umrumda olmazdi adam degil gozumde boyle tipler he burda baskalarini gorup rahatlamak ayri bi mesele ne diyim size bol sans kacmayin aman sıkıca tutun yillar gecince umarim ben kendime neden bu kötülüğü yaptim demezsinizO da çok yetenekli diperr erkeklerden üstün meziyetleri var.ayrılnak kaçmak oluyor. Ben sorunu çözmek istiyorum.bunun gibi başkaları da var mı diye öğrenmek istedim ki varmış. Rahatladım buraya yazınca