• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam bana tipsiz diyor

Sizinle alakalı bi durum değil. Tamamen eşinizin kendi egosunu tatmin etme, sizin özgüveninizi kırma yöntemi. Erkek kompleksi klasik.. Aşağılık kompleksi de denebilir

Peki neden 2 senelik eski konu? :işsiz:
Ve neden bu şahıs hayatınızda? Birbirinizin üstünden ego mu tatmin ediyorsunuz? :KK51:

Not: Manken standartlarında bir kadın degilim. 160cm boy ile 5 kilo fazlası olan biriyim. Spor yapmıyorum fit değilim. Hamileyken 80kg. olduğum zaman bile eşimden hakaret duymadım duymayacağımı da bilirim.. :işsiz:
Öncelikle ben internette araştırırken bu tarz insanlar var mı" diye rek bu yazı çıktı karşıma hemen yazmak istedim. senesine bakmadan. İkincisi zaten konu bu. bazen mankenler de kimseye güzel gelmezken dünyanın en çirkini bile sevdiğine güzel gelebilir.yazmak istememin sebebibir insan neden sevdini sürekli aşağılar. Belki venim durumumda olanlar vardır diye.ister çirkin olun ister güzel benim öyle öğrencilerim var ki 1.50 ye 60 kg ama çok güzeller. Güzellik göreceli bir kavram. Demek istediğim herkes beni güzel bulurken sürekli çirkinsin iğrençsin diyen bir erkek ne demeye çalışıyordur?neden yapar bunu?zaten eşi tarafından dış görünüşüyle yargılanmayan biri bu konuya yargılananlar gibi bakamaz. Tecrübe etmesi gerekir bu durumu ki Allah düşman başına vermesin.

Bence manipüle etmeye çalışıyor.
Belli ki kendini yetersiz hissediyor ya da yanınıza yakıştıramıyor.
Kendinde olmayanla sizi vurarak tam tersi bir algı oluşturmaya çalışıyor.

Güzel hanımefendi, sakın özgüveninizi zedelemesine izin vermeyin o mağara adamının :KK200:

P.S: yaa ben konu tarihine bakmadııım 

P.SS: F Fitnessyoga sizin için de aynı yorumu yapabilirdim sanırım :))

Hak veriyorum size şu an. Yalnız değilsiniz. Maalesef bu tip bir erkek benim hayatımda da var. Tamamen kendileri kompleksli olduğu için böyle davranıyorlar. Size layık olamayacakları için ,özgüveninizi yıkmak için, başkasına bakmayın diye ,sizi aldığından ona minnettar olun diye, ya da belki bu şekilde aşağılamak onları yüce hissettiriyor. Benim hayatımdaki kişi bana hergün iğrençsin diyor. Kadına benzemediğimi söylüyor. Erkek gibisin diyor.asker arkadaşım diye hitab ediyor.çok afedersiniz özel anlarımızda bile bu aşağılamalar devam ediyor. Kese kağıdı alıcam sana falan diyor.daha birsürü berbat laf.beni bu şekilde kendinebağlamaya çalıştığını düşünüyor sanırım .3 kuruşluk aklıyla.ama tam tersi iyice soğuttu. Sanıyorum ki benden önceki ilişkisi tarafından kendisi iyice aşağılanmış. Kötü bir insana denk gelmiş.o derece ki herşeye küsmüş. Hırsını benden çıkarıyor.
Benim özgüvenin o kadar yüksek ki zerre kadar kendi güzelliğimden şüpheye düşmüyorum. O öyle söyledikçe inadına onun yanında çirkinleşmeye çalışıp dışarda bakımlı gezmeye dikkat ediyorum.böyle bir ilişki yürütmeye çalışmak tabi ki çok yıpratıcı. Tam 1,5yıl oldu. Daha önce hiç böyle bir karakterle karşılaşmamıştım.beni aşağılamak senin aşağı olduğunu gösteriyor dediğimde evet ben de aşağılığım diyor!madem iğreniyorsun benimle ne işin var diyorum, yokluktan diyor. Berbat bir karakter. böylelerine papuç bırakmamak cezaların en büyüğüyle karşılamak gerekir diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun. Biz kadınların...
Not: Ben manken standartlarında bir kadınım.boy kilo olsun. Fitness hocasıyız ayrıca .plajda bir bakan 10 kere bakar. Yanıma gelip sorarlar sporcu musunuz diye. Bayanlar gelerek fizik gerçek mi ameliyat mi derler?dokunabilir miyiz falan diyen de oluyor. Eşim bu yüzden sanırım plaja gitmemi falan yasakladı. Halbuki onla da plajda tanışmıştık.
E ne diye böyle bir insana katlanıp ilişkiye devam ediyorsunuz?

• Beğen
Reactions: The
Arkadaslar merhaba ben ustuste2 dogum yapmis buyugu 2 yasinda kucugu 6 aylik cocuklarim var buna ragmen cirkin oldugumu soyleyemem dogru durust hic kilo almadim çok bakimliyim evin icinde bile esim gelince suslenirim is yerim nisantasindaydi ve giyinip cikinca insanlar dönüp bakarlardi buna ragmen esim beni hic begenmiyor simdiye kadar 1 kere iltifat etmedi ufak bir kavgamizda tartismamizda tipsiz cirkin deyip beni deli ediyor o bana soyleyince bende basiyorum kalayi tabi anladi artik beni sinir edecegi noktayi surekli soyler oldu butun ozguvenimi yerle bir ediyor bende oyle dedikce kozmetige giyime harcadikca harcar oldum sasirdim nasil davranamiyim
İçten içe size kinli ve kızgın bence. Bence asıl tipsiz kendisi olabilir.

Burayı seversen, burası dünyanın en güzel yeridir. Ama dunyanın en güzel yerini sevmezsen, orası dünya'nın en güzel yeri değildir...
Baska da sözum yok.

Başka sefer artık .çünkü mantıklı cvp falan duyamıyorum. Sırf eleştiri.birkaç kişi hariç.kendi konumu açsam da demek bu tarz eleştirel yaklaşımlar olacak

Bu insana nasıl iyi yorum yapabiliriz ki. Biz sizi düşünerek yazıyoruz bi kadının incitilmesini istemediğimiz için.

Özgüven bunun neresinde diye şaşırdıniz tabii. Ben de aynen öyle oldum.

Özgüvenli, işi gücü olan kadınlarımız bunları çekiyorsa özgüvensiz sahipsiz kadınlarımız ne durumdadır diye düşünüyorum. Bi insan kendine bunu yapmamalı.

Emin’im çok hoş ve güzel bir kadınsındır. Erkekler eşlileri çok güzelse onların özgüvenlerini yok etmek için özellikle bu tarz psikolojik şiddet uyguluyor. O size böyle söyledikçe ; ne kadar komiksin bu derece mi beni kaybetmekten korkuyorsun deyip kahkaha atın

Back
X