Ben olsam ispat isterdim. Kime satmış kaça satmış bankadan belli olur. Evrak mutlaka olur. Görmeden inanmazdım.
Bu denli büyük bir yalanda ispat olmadan devam edemem ben
aynen öyle. motor almak motor satmak demek telefonuna noterden mesajlar gelmesi, alıcının banka hesabina "arac bedeli" aciklamali yazi atmasi demek. en basiti bunu gostersin.
ayrica bu altin
Çarpışma olmamış sağa kırıp duvara çarpma gibi bişey olmuş tamamen pert olmamış ama 50 bin liralık hasar almış motor öyle oluncada ucuza vermiş
gecen haftalarda birisi sevgilimin arabasina vurup kacmisti, tampon goctu
bak icerideki braket komple kırıldı, parcasi degisti. kaportanin ters yerinde göçük oldugu icin tüm bagaj kismi sökülüp düzeltildi, tüm cizikler giderildi, ekstra ön fari bozuktu yapildi, silecekler sorunluydu degisti, radyo anteni tamir edildi. Tüm bunlara bile 16 dediler , az dolastik ese dosta sorduk 11e kapattik.
yani düşün ki bu araba.
belli ki piyasayi bilmiyorsun. iki sene oncenin 110 binlik motoru icin 50 bin cooook büyük bir para.
hele ki motor icin bu para inanilmaz yüksek bir rakam.
ayrica motor kullanirken kaportan senin bedenin. yani olusacak en ufal hasarda kaporta kirilmaz senin dizin kirilir.
bir adamin motoruna 50 bin liralık hasar yasattigi bir kaza olursa o kisini sapasaglam kalmasinin sence imkani var mi?
duvara carpti demis. hayal et sen motordasin, gercekten burnun bile kanamadan motoru pert edecek hizda bir motordan atlayabilir misin?
dünyada en gelemediğim şey salak yerine konmaktir. senin salak yerine konmana inan burada ben sinirlendim.
bence ilk iş eşinin banka hesabını kontrol et. bu alim satim işleri mutlaka iban uzerinden oluyor. kaca almis kaca satmis - ki tabii dogruysa.
ikinci isin de bankaya git altinalrina bak, say bakalım. belki de yerinde yeller esiyordur.
bu kadar saf olma lütfen.
ayrica ben evli bile degilim, ayni evde yasamiyorum. ama yine de arabayi kim cizmis, neresine ne olmus, parkettigi yerden cekmisler mi, o gün başı mi agriyor, kıçı mı sizliyor vs her türlü bilgiye sahibim. siz nasil ayni evde yasayip kari koca olup kaza mi yapti, arabayi mi satti vs bilmiyorsunuz? hem de sizin altinlarinizla alinan araba. bu kadar mi önemsizsiniz asla fikriniz alinmiyor?