Kocam başka bir kadini mi kiskandi mi?

Sürekli eşinizin baktığı kızlar için '' mini etekli, dizden kıyafet, şortlu, açık... '' diye bahsetmeniz aslında sizinde çok normal olmadığınızı ve kıskanç olduğunuzu gösteriyor. Bu tanımlamalar beni bile rahatsız etti. Bi erkek evli olduğu halde eşinin dikkatini çekecek seviyede bir kadına bakıyorsa açığı kapalısı yok bunun herkese bakar çünkü açtır, görmemiştir, abaza, sapıktır. Zaten bu kaçıncı konunuz ve bu şüphe ile nasıl yaşıyorsunuz onu hiç anlamıyorum. Düpedüz kadınların röntgenini çekiyor işte.

Kizlar yardım edin... Esim gelinimize bakıyor uzun bakislarini yakaladim diye konu açmıştım.. Bir gun bu kiza asagiya in dedik birden o da ev kıyafeti ile indi dizde bir elbiseyle.. Benimki bir afalladi bir merhaba bile diyemedi kiza.. Ordan bir adam kızla konuşurken benimki dik dik bakıyor adama filan.. Sonra sen yukari cik istersen dedi kiza.. Simdi ben buna bir iki gün oncesinde o kizla cok muhatap olma dedim diyemi böyle bozuk attı yoksa bildiğin kiskandimi kızı???
Bozuk atmamış bariz tribe girip kızı göndermeye çalışmış

bence eşinizin kıskandığı filan yok bir şey olacağı da yok. korumacı bir tavır takınmış olabilir kardeşinin eşi olduğu için bence siz biraz abartmışsınız. günah almayın, etiketlemekte aceleci olmayın. siz de eşinizle ilgilenin, farklı şeyler yapıp dikkatini kazanın. aile kolay kurulmuyor, hemen sanki yatakta basmış gibi burada size boşan yazanları da kınıyorum. size ne kolay boşanmak ya
Morali bozuk olunca da çevresinde dört dönüyormuş.konuşrken kadına kitlenip kalıyormuş, ne dediğini bile anlamıyormuş, sadece kojudaki olay değil ki.

Morali bozuk olunca da çevresinde dört dönüyormuş.konuşrken kadına kitlenip kalıyormuş, ne dediğini bile anlamıyormuş, sadece kojudaki olay değil ki.
Adam zengin diye kimse ses etmiyor, konudaki kadının kocası bile. Konu sahibi de bi ara gelini boşatma derdindeydi, kendi boşanmayacaktı ama çünkü kocası zengin. 😂 Valla kardeşi karısını hayatta boşamaz.

Adam zengin diye kimse ses etmiyor, konudaki kadının kocası bile. Konu sahibi de bi ara gelini boşatma derdindeydi, kendi boşanmayacaktı ama çünkü kocası zengin. 😂 Valla kardeşi karısını hayatta boşamaz.
Evet çok komimiş.eee madem bu kadar paracısınız salın gitsin.iateyen istediğiyle takılsın.ne yardan ne serden diyor.

Evet çok komimiş.eee madem bu kadar paracısınız salın gitsin.iateyen istediğiyle takılsın.ne yardan ne serden diyor.
Adam konu sahibinin yüzüne bakmıyo çünkü. Ölse umrunda değil. Ama kayınçonun karısı gak dese su, guk dese et..

Back
X