DeğilBetul eski sevgilisi mi?
sence... ya ben cidden evli erkek evli kadin iliskilerine anlam vrremiyorum bu kadra mi gozunu karartmis insanlar ben olsam cokta hesaba cekerdimEsimin teline bakarken normal sms olarak beni 2.hattan gizliden arayan senmiydin yazan mesaj gördüm isim Betul diye kayıtlı.. Karartim gözümü son aramalarda Betül yazıyor aradim saydiracaktim.. Aradığınız numara gizli nodan gelen çağrıyi kabul etmiyor dedi.. Yani kapatmış kiz gizli noya ve benimki gerçekten de gizliden aramis kizlar.. Sildim son aramami..koydum teli yerine.. Betul diye birini biliyorum o da evli.. Ve bendeki numarasi bu değil ama.. Demekki 2.hatti var benim bilmedigim.. Simdi bunlara aralarinda birsey var denirmi denmez mi
Hayır ikisinedeKocanızdan çok Betüle kızmış gibisiniz?!
kızgınım tabiki KocamaNeden dibindeki kocan degilde Betül neden?
Buradan hic oyle görünmüyor ama neysekızgınım tabiki Kocama
Kizin 2.hatti varmış meğer.. Betul yazmış esim.. Ben sadece isim olunca asıl hattı sanıp aradim ama meğer asıl hat değilmiş mesajda da zaten 2.hattimi özelden arayan senmisin yazmış ve gerçektende özelden aramis esimMadem gozunu kararttin, kendi numarandan arayip once kim oldugunu ogren . Daha sonra ne yapacagina karar verirsin. Su an icin elinde yeterli veri yok.
kadina kizma kocana kiz betul olmasa ayse fatma.. olurHayır ikisinede
Betül size sadık olmak zorunda değilHayır ikisinede
Ben asıl kocama kızıyorum sonuçta kocasi görmesin gizliden arayim dikkat çekmeyim diye düşünmüştür sabahın köründe aramis 7 deBence illaki bir kilifini bulur cikar isin icinden takipte kal yeterli delilin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?