Kocam baska kadini gizli nodan aramis?

Jke88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
676
160
103
38
Esimin teline bakarken normal sms olarak beni 2.hattan gizliden arayan senmiydin yazan mesaj gördüm isim Betul diye kayıtlı.. Karartim gözümü son aramalarda Betül yazıyor aradim saydiracaktim.. Aradığınız numara gizli nodan gelen çağrıyi kabul etmiyor dedi.. Yani kapatmış kiz gizli noya ve benimki gerçekten de gizliden aramis kizlar.. Sildim son aramami..koydum teli yerine.. Betul diye birini biliyorum o da evli.. Ve bendeki numarasi bu değil ama.. Demekki 2.hatti var benim bilmedigim.. Simdi bunlara aralarinda birsey var denirmi denmez mi

sence... ya ben cidden evli erkek evli kadin iliskilerine anlam vrremiyorum bu kadra mi gozunu karartmis insanlar ben olsam cokta hesaba cekerdim

Ortak tanıdıklardan.. Başında bir iş vardı esimin. Kızın beni yarın ara falan dediğini hatırlıyorum kizda çalışıyor.. Kiz beni yarın ara dedikten sonra aslında daha ozaman suphelenmistim gece bir baktım aramis ama gizliden 2. Hattını

Madem gozunu kararttin, kendi numarandan arayip once kim oldugunu ogren . Daha sonra ne yapacagina karar verirsin. Su an icin elinde yeterli veri yok.
Kizin 2.hatti varmış meğer.. Betul yazmış esim.. Ben sadece isim olunca asıl hattı sanıp aradim ama meğer asıl hat değilmiş mesajda da zaten 2.hattimi özelden arayan senmisin yazmış ve gerçektende özelden aramis esim

Bence illaki bir kilifini bulur cikar isin icinden takipte kal yeterli delilin olsun

Ben asıl kocama kızıyorum sonuçta kocasi görmesin gizliden arayim dikkat çekmeyim diye düşünmustur

Bence illaki bir kilifini bulur cikar isin icinden takipte kal yeterli delilin olsun
Ben asıl kocama kızıyorum sonuçta kocasi görmesin gizliden arayim dikkat çekmeyim diye düşünmüştür sabahın köründe aramis 7 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…