Kocam baska kadini gizli nodan aramis?

Kizin 2.hatti varmış meğer.. Betul yazmış esim.. Ben sadece isim olunca asıl hattı sanıp aradim ama meğer asıl hat değilmiş mesajda da zaten 2.hattimi özelden arayan senmisin yazmış ve gerçektende özelden aramis esim
Yani bu Betul o Betulmuymus. Sen o zaman asil hattindan aradin. Neden 2. hatta gerek duyduklari ortada. Ben olsam dikkat cekmeden mesajlasirdim ama merak ettigim, sayet ki aralarinda bir sey var . Ne yapacaksin? Ah iste yakaladim sizi sobe deyip geriye cekileceksen hic karistirma derim.

sence... ya ben cidden evli erkek evli kadin iliskilerine anlam vrremiyorum bu kadra mi gozunu karartmis insanlar ben olsam cokta hesaba cekerdim
Aslında normaldenden nosunu gizlemeden arayabilir kimse birsey demez ama böyle yapısı huylandirdi beni.. Niye 2.hat gizliden aranmis

Yani bu Betul o Betulmuymus. Sen o zaman asil hattindan aradin. Neden 2. hatta gerek duyduklari ortada. Ben olsam dikkat cekmeden mesajlasirdim ama merak ettigim, sayet ki aralarinda bir sey var . Ne yapacaksin? Ah iste yakaladim sizi sobe deyip geriye cekileceksen hic karistirma derim.
Ne yapacağımı düşünemedim elim ayağım titredi başım kazan gibi oldu..

Ne yapacağımı düşünemedim elim ayağım titredi başım kazan gibi oldu..
Ben esimin asıl hattından kadinin 2.hattini 1.hatti sanıp aradim ama asıl hat değilmiş zaten 2.hattimi gizliden arayan senmisin diye okumuştum..

Aslında normaldenden nosunu gizlemeden arayabilir kimse birsey demez ama böyle yapısı huylandirdi beni.. Niye 2.hat gizliden aranmis
b3n esimin telofonu cok karistiriyorm belki guvenle alakali aklina ne gelirse o bana derki bir erkek gizli kapaklo islerini 2 hattan yapar seninde bilgin yoksa bellikki capkinlik icin kullaniyor

Eğer kızın telefonda sesini tanıyosanız
Başka bi telefondan kızı arayıp o Betül olup olmadığını kesinleştirin

Sonrada takip edin bence

Ben esimin asıl hattından kadinin 2.hattini 1.hatti sanıp aradim ama asıl hat değilmiş zaten 2.hattimi gizliden arayan senmisin diye okumuştum..
Belliki bir işler var bunda eşinize sordunuz mu yoksa bekleyecekmisiniz

Sabah o numarayı arardım bankadan arıyormuş gibi. Benim tanıdığım betul olup olmadığını öğrenmeye çalışırdım. soy ismini biliyorsanız isim soy isimle hitap edin direk. Daha sonra esime gider hesap sorardim.

b3n esimin telofonu cok karistiriyorm belki guvenle alakali aklina ne gelirse o bana derki bir erkek gizli kapaklo islerini 2 hattan yapar seninde bilgin yoksa bellikki capkinlik icin kullaniyor
Canım kizin 2.hatti var... Esim asıl hattından evli kadinin 2.hattini aramis.. Ben bundan huylandim aslında normalde nosunu gizlemeden asıl hattını arayabilir kimse birsey demez ama neden kizin 2.hattini özelden arama gereği duydu sabah sabah.. Benim aklıma gelen kocasinin dikkatini cekmemek

Eğer kızın telefonda sesini tanıyosanız
Başka bi telefondan kızı arayıp o Betül olup olmadığını kesinleştirin

Sonrada takip edin bence
Betul.. Bir gun önce akşam kiz beni ara demis onu biliyorum bir iş var esimin başında sabah çözeriz demis.. Bende biraz kadinsal olarak kıskandım bu gece bir baktım sabah aramis ama kadının 2.hattini özelden aramis

Canım kizin 2.hatti var... Esim asıl hattından evli kadinin 2.hattini aramis.. Ben bundan huylandim aslında normalde nosunu gizlemeden asıl hattını arayabilir kimse birsey demez ama neden kizin 2.hattini özelden arama gereği duydu sabah sabah.. Benim aklıma gelen kocasinin dikkatini cekmemek
bak kuzim.esini azicik takip et ne bileyim gittigi yerlere arastrdigi konulara mekanlara google harita gecmisine ne bileyim olmazsa kadini ara bzarf at kadina ben herseyi biliyorum de otsun sonra esine gerek3n seylwri soylersin evli erkegin evli kafininda karsi cins arkadsi olmamsi lazim

Bende hatlar karıştı

Önce güzelce konuş kocanla baktın doğruları söylemiyor telefonu ağzına sok gizliden ara :)
Kocana soracağın hesabı betüle sormayı bırak

Esimin teline bakarken normal sms olarak beni 2.hattan gizliden arayan senmiydin yazan mesaj gördüm isim Betul diye kayıtlı.. Karartim gözümü son aramalarda Betül yazıyor aradim saydiracaktim.. Aradığınız numara gizli nodan gelen çağrıyi kabul etmiyor dedi.. Yani kapatmış kiz gizli noya ve benimki gerçekten de gizliden aramis kizlar.. Sildim son aramami..koydum teli yerine.. Betul diye birini biliyorum o da evli.. Ve bendeki numarasi bu değil ama.. Demekki 2.hatti var benim bilmedigim.. Simdi bunlara aralarinda birsey var denirmi denmez mi
Eşinize bir şey demeden önce arama kayıtlarını kendinize wpdan yollayın. Kadının mesajını da yollayın saat vs dursun sizde, hatta mümkünse kullandığı operatörün uygulamasını indirin (eşinizin telefonuna) orada geçmiş dökümlere hemen ulaşabiliyorsunuz onları da kendinize atın. Sonra wp üzerinden kendinize yolladığınız sohbeti silin. Telefonu ses kaydına alın eşinize bu sırada konuyu açıp konuşun. Bakalım ne diyecek. Hatta bu sırada her şeyi biliyorum, Betül’ü ne zaman anlatmayı düşünüyordun vs diyin yem atın ama asla hakaret etmeyin. Elinizde kanıt bulunmadan da bir şey yapmayın.

Betül'e neden kızıyorsunuz.
Kadının 2. hattı olması normal ki benim kızkardeşimin de 2 hattı var.
Eşiniz (eğer aynı Betül'den bahsediyorsak) kadını gizli numaradan aramış, kadın zaten eşinize, beni ara demiş. Gizli numarayı görünce de eşinize hiç çekinmeden mesaj atmış ve beni gizli numaradan arayan sen misin diye sormuş.
Yani Betül'de bir sorun göremedim.

Sorun eşinizde. Betül'ün suçunu almayın ve eşinizi takibe alın. Bakalım neler çıkacak.

Back
X