Kocam baska kadini gizli nodan aramis?

Ben hala Betulu tam olarak neyle sucladiginizi,kabahatli bulduğunuz noktayı anlamadım?!

saçmalamayın bu hanımın kocası ile betül arasında gizli saklı bir iş olduğu belli.Kocasının da durumdan haberdar olması hakkı bence

Nereden belli?
Nasıl anladınız?
Cidden merak ediyorum.

Lütfen kışkırtmayın. Bir faciaya neden olabilirsiniz.

Kocan aramış kadını betule niye kızıyorsun ki

Belki başka Betül dür olabilir mi? Aman ablacığım öfkeyle kalkan zararla oturur derler sakin ol. Tabii sakin oluncak bir şey değil seni de anlıyorum. Ben yüzleşmeden önce iyice takibe al derim. Her şeyden emin ol. O tanıdığın betülün bir şekilde ağzını arama zarf atma şansın var mı? Yüz ifadesinden davranışından bir şey çıkartırsın belki.

Gözünüzü karartıp yaptıklarınız çok korkutucuymuş :KK57:

Esimin teline bakarken normal sms olarak beni 2.hattan gizliden arayan senmiydin yazan mesaj gördüm isim Betul diye kayıtlı.. Karartim gözümü son aramalarda Betül yazıyor aradim saydiracaktim.. Aradığınız numara gizli nodan gelen çağrıyi kabul etmiyor dedi.. Yani kapatmış kiz gizli noya ve benimki gerçekten de gizliden aramis kizlar.. Sildim son aramami..koydum teli yerine.. Betul diye birini biliyorum o da evli.. Ve bendeki numarasi bu değil ama.. Demekki 2.hatti var benim bilmedigim.. Simdi bunlara aralarinda birsey var denirmi denmez mi
Kocana sormadın mı?

Büyük ihtimal senin tanıdığın Betül’le bu Betül aynı kişi yoksa çok büyük tesadüf olur senin tanıdığın Betül’ü eşinde tanıyorsa aralarında birşey başlamış olabilir ha ikisi normal arkadaşta olabilir ama normal arkadaşların neden başka iki hatları olsun sen şunu yap kendi bildiğin Betül’ü ara konuş nasılsın iyi misin gibi sonra bu Betül’ü git dışarıdan veya başkasının numarasından ara ama mesela kampanya için arıyormuş gibi yap mesela internet kampanyası veya hat kampanyası amaç onu konuşturabilmek olsun ilk telefonu açtığında da kibarca İyi günler efendim falan yerden arıyorum gibi başla lafa hiç sinirlenme bozuntuya verme onun sesini dinle senin Betül ile aynı Betül ün sesi mi bak önce bunu öğrenmen gerek sonra icabına bakarsın

Size göre böyle olabilir, bence yanlış bir düşünce. Ama bu dünyada karakter sahibi erkekler de var, aldatacak olsam adam gibi ayrılırım diyen misal. Bu erkeklere Rast gelme ihtimali belki binde bir bile olsa da ☺🙏🏻

Ayrıca çekirge bir sıçrar, iki Sıçrar. En sonunda yakalanır. Ki bir kadın mutlaka bakın mutlaka diyorum; aldatıldığını bir gün farkeder hiçbirşey gizli kalmaz.
evet evet siizn kocanız en mükemmeli ve siz mükkemmle olduğunuz için onu kapmışsınız,züğürt tesellisi bu sadece.Hiçbi adam xaten ben çatır çatır aldatırım demiyor canım benim hepsi aldatmak çok alçakça birşey ben aldatacak olsam boşanırdım diyor ama sonuç ortada..

Esiniz neden direk Betul diye kaydetmis.tanidiginiz mi bu Betul.Genelde erkekler eger bi b..klar yiyolarsa alenen bayan ismi olarak kaydetmezler.

evet evet siizn kocanız en mükemmeli ve siz mükkemmle olduğunuz için onu kapmışsınız,züğürt tesellisi bu sadece.Hiçbi adam xaten ben çatır çatır aldatırım demiyor canım benim hepsi aldatmak çok alçakça birşey ben aldatacak olsam boşanırdım diyor ama sonuç ortada..
Bana göre mükemmel kendisi evet, öyle görmesem evlenmezdm zaten. Züğürt tesellisi diye söz konusu bile değil; zira teselli olacak birşey yok zaten ortada, durum belli bizim☺️

Ha sizin tanıdığınız adamlar pardon adamlar demişim; karaktersiz haysiyet yoksunu çıktıysa her erkek öyle olacak diye birşey yok Üzgünüm...

Son düzenleme:
İyi de.. eşinizin başına bir iş gelmiş ve Betül’ü araması gerekiyormuş. Asıl olay bundan sonra başlıyor. Eşiniz o iş için Betül’ü aradığında etkileniyor, kadın da anlıyor durumu ve eşinize set çekiyor. Siz herkesi bırakın da eşinizin ifadesini alın. Kadının kabahati yok gibi görünüyor. Kaç kez arayıp rahatsız ettiyse kadın engellemiş.

Back
X