Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçmalamayın bu hanımın kocası ile betül arasında gizli saklı bir iş olduğu belli.Kocasının da durumdan haberdar olması hakkı bence
Kocana sormadın mı?Esimin teline bakarken normal sms olarak beni 2.hattan gizliden arayan senmiydin yazan mesaj gördüm isim Betul diye kayıtlı.. Karartim gözümü son aramalarda Betül yazıyor aradim saydiracaktim.. Aradığınız numara gizli nodan gelen çağrıyi kabul etmiyor dedi.. Yani kapatmış kiz gizli noya ve benimki gerçekten de gizliden aramis kizlar.. Sildim son aramami..koydum teli yerine.. Betul diye birini biliyorum o da evli.. Ve bendeki numarasi bu değil ama.. Demekki 2.hatti var benim bilmedigim.. Simdi bunlara aralarinda birsey var denirmi denmez mi
evet evet siizn kocanız en mükemmeli ve siz mükkemmle olduğunuz için onu kapmışsınız,züğürt tesellisi bu sadece.Hiçbi adam xaten ben çatır çatır aldatırım demiyor canım benim hepsi aldatmak çok alçakça birşey ben aldatacak olsam boşanırdım diyor ama sonuç ortada..Size göre böyle olabilir, bence yanlış bir düşünce. Ama bu dünyada karakter sahibi erkekler de var, aldatacak olsam adam gibi ayrılırım diyen misal. Bu erkeklere Rast gelme ihtimali belki binde bir bile olsa da ☺
Ayrıca çekirge bir sıçrar, iki Sıçrar. En sonunda yakalanır. Ki bir kadın mutlaka bakın mutlaka diyorum; aldatıldığını bir gün farkeder hiçbirşey gizli kalmaz.
Bana göre mükemmel kendisi evet, öyle görmesem evlenmezdm zaten. Züğürt tesellisi diye söz konusu bile değil; zira teselli olacak birşey yok zaten ortada, durum belli bizimevet evet siizn kocanız en mükemmeli ve siz mükkemmle olduğunuz için onu kapmışsınız,züğürt tesellisi bu sadece.Hiçbi adam xaten ben çatır çatır aldatırım demiyor canım benim hepsi aldatmak çok alçakça birşey ben aldatacak olsam boşanırdım diyor ama sonuç ortada..