Bile bile lades demişsin. Bosanmaktan baska caren var mi? Her seferinde baska baska kadinlarla konusan adamla ayni yataga nasil gireceksin?
affetmiyorum konusmuyorum onunla sadece cocuklar ile ilgili durumlar dosonda yatagi ayiramadim ama uarindan itibaren odalari ayiriyorum bu gece nobetci. iste ben yapamamisim ne yapmaliyim diye burdayimnişanlıyım boşanamam, hamileyim boşanamam, çocuklarım küçük boşanamam, büyüyünce de çocuklarım koca adam oldu utanırım boşanamam diye diye adam en sonunda sizi boşarsa şaşırmayın.
çocuklarınız babasız kalmayacak zaten siz boşansanız bile. neyse özür dilerse şayet affedin sizi birkaç ay daha idare eder. bir zaman sonra özür de dilemeyecek bence.
valla sözde yatak ayırıp yanınıza yatmasına ses çıkarmadıysanız affetmemiş gibi durmazsınız adamın gözünde. bırakın ne hali varsa görsün ne yemek yapın ne çamaşırllarını yıkayın. bu eziyeti kendinize yapmayın.affetmiyorum konusmuyorum onunla sadece cocuklar ile ilgili durumlar dosonda yatagi ayiramadim ama uarindan itibaren odalari ayiriyorum bu gece nobetci. iste ben yapamamisim ne yapmaliyim diye burdayim
Ailesine soyle utansin belki o zmn yapmaz.gizleme kendi ailene degil4 senelelik birlikteligin ardindan evlendim 1.5 yillik evliyim ve 6 aylik ikiz ogullarim var eşime deliler gibi aşığım.fakat şöyle bir durum var 2014 aralikta nikah kiymistik esimin 2015 mart ayinda farkli bir face hesabi ile bir cok kadinla konuştuğunu öğrendim dunyam yıkıldı. cok ozur diledi yapmayacagim dedi soz verdi affettim zaten aileme nasil açıklardım babam mahvederdi beni nisanda düğünüm olacakti affettim onu seviyor ve ona guveniyordum olmamis gibi devem ettik6 aylik hamile iken surekli geceleri birileri ile yazisiyodu oyun oynuyorum diyip duruyordu ben zorladigimdada sen hamilelikten iyice bunalima girdin diyip uste cikiyodu ki yakaladim yine ayni hesaptan konuşmuş yine affettim benim uzerime yemin etti inandim dun gece suphelendim nedense oylece aldim telefonunu elinden acik borakmis yine kizlarla konusuyordu elimden twlefonu aldi kavga ettik bosanacagim dedim sonuclari cok agir olur dedi bosanacaktim kararliydim ama cocuklarim korkup uyandi onlari babasiz birakamam yataklari ayirma karari aldim ama gece geri yanima gelmis. artik affetmeyecegim bosanamiyorum da ne yapacagim sasirdim aldattin beni diyorum bu aldatma drgil diyo kimseye dokunmadim diyo neyini eksik ettim ben seni seviyorum diyo. bana ben seni seviyorum seninle evli olcam ama o kizlarlada konusmaya devam etcem imalarinda bulundu onu seviyorum ama artik katlanamiyorum ne yapacagim ne olur yardim edin
Direkt kendi üzerine yemin etsin ama onu da edemez, eşin üzerine yemin daha kolay ne hikmetseIsin ilginci. Senin uzerine yemin etmesi. Sana deger verse seni aldatmaz bir kere, utanmaz birde senin uzerine yemin etmis. . Sıkıyorsa anasi uzerine yemin etsin.
Cunku umurunda degil. Dogru oylesi annesinide dusunmez.Direkt kendi üzerine yemin etsin ama onu da edemez, eşin üzerine yemin daha kolay ne hikmetse
Cunku umurunda degil. Dogru oylesi annesinide dusunmez.
Ya beni aldatan biri senin uzerine dese. Destur de len cibiletsiz derim . Namusuzluk yapip birde uzerime yemin eserek başımı mi yiyeceksin? Benden kurutulmanin baska yollarida var. Bosanma dilekcesini imzalamak gibi...
Affi olmamali hic bir turlu aldatmanin. Affedince busefer gozune baka baka yapiyorlar.
Tam ALLAH carpsindan ornek verecektim sen yazmissin. Bizim bi akraba var. Kocais akrabamiz. Ne olsa ALLAH carpsin nimet carpsin. Kuran carpsin. Carpsinda demez. Kuran çala der. Ablamda birgun sinirlendi artik. Oyle diyip durma birgun carpilcan olacagi o. Kadin yalancinin onde gideni kimse inanmiyor ha bire yeminler ediyor.Sinir olurum öyle çocukların eşin üzerine yemin edenlere, birde Allah çarpsın bir daha yapmayacağım diyenler var, aldatıyorsun çarpsın tabii
Şiddet, aldatma, kumar gibi şeylerde ayrılmıyor, hadi ayrılmadın burnunu sürtmeden affediyorsan devamı geliyor dediğiniz gibi.
Burada kadınlara ayrıl, boşan, canına oku diyemiyorum kimsenin özel hayatına doğrudan müdahil olmamak için ama böyle birşey bana yapılsa daha ilk seferinde kırardım kalemini.
Aşk sevgide bir yere kadar, benden değerli değil kusura bakmasın, evliliği kaldıramayanlar için kapı orada, kimseyi eğitmek için uğraşamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?