kocam baska kadinlarla konusuyor

Bile bile lades demişsin. Bosanmaktan baska caren var mi? Her seferinde baska baska kadinlarla konusan adamla ayni yataga nasil gireceksin?

giremiyo insan cok seviyordum o 4 sene universitedeki tüm arkadaslarim hayrandi bize cok mutluyduk taki o gune kadar anlamiyorum anlayamiyorum suan yaninda durmak bile bana zor geliyor

Bastan hatalısın nıkahsa nıkah dugun degıl aynı evde yasamamıssınız vursaydın tekmeyı adam yuzsuz nıye tehdıtlerıne papuc bırakıyrsun al cocuklarını gıt babanın evıne oyle sacmalık olur mu ne demek neyını eksık ettım sen kafeste kus musun yemını suyunu verıp hovardalıga cıksın... yıne yapacak bılıyrsun affetmemek nedır

affetmiyorum konusmuyorum onunla sadece cocuklar ile ilgili durumlar dosonda yatagi ayiramadim ama uarindan itibaren odalari ayiriyorum bu gece nobetci. iste ben yapamamisim ne yapmaliyim diye burdayim

Bir kere aldatan bir daha aldatır, bunun sonu filan gelmez. İyice yüzsüzlüğe vurmuş, rutin hale gelmiş resmen.

affetmiyorum konusmuyorum onunla sadece cocuklar ile ilgili durumlar dosonda yatagi ayiramadim ama uarindan itibaren odalari ayiriyorum bu gece nobetci. iste ben yapamamisim ne yapmaliyim diye burdayim
valla sözde yatak ayırıp yanınıza yatmasına ses çıkarmadıysanız affetmemiş gibi durmazsınız adamın gözünde. bırakın ne hali varsa görsün ne yemek yapın ne çamaşırllarını yıkayın. bu eziyeti kendinize yapmayın.

Resti çekiyorsanız gereğini yapacacaksanız, yoksa sadece blöf yaptığınızı, asla gidemeyeceğinizi düşünür. Eğer gidemeyecekseniz hiç araştırıp bu olayı ortaya çıkarmasaydınız keşke. Eskiden korka korka yapan adam şimdi rahat rahat, gerine gerine yazışacak o kadınlarla. Çünkü artık karısı da biliyor, boşanmıyor da. Böyle rahatlığa can kurban kocanız açısından.

Ha bu arada, boşanınca evlatlarınızı babasız bırakmış olmuyorsunuz. Herkes sağ çok şükür. Aranızda anlaşırsanız ve saygıyı muhafaza edebilirseniz istediği zaman gelir görür

Resmen agzim acik okudum bu nedir ya madem sende deki bende internetten adamlarin sorularini cozup konusayim olrmu olmaz cunku adin cikar!!

Ailesine soyle utansin belki o zmn yapmaz.gizleme kendi ailene degil

Bunlar sadece senin farkettiklerin...bir adam gece yarisi esinin yaninda baskalariyla konusabiliyorsa kendini baya asmis demektir...ve adama gore bunlar normal siradan acaba nasil yakalasan kendibi suclu hisseder....
Eger biri senin ve evlatlarinin uzerine yemin ederse asla guvenme

Seni seviyorum ama diğerleriyle konuşmaya devam edeceğim mi?

Eger bosanmayacaksaniz bari farkinda oldugunuzu gostermeseydiniz. Simdi adamin gozunde "bu kadin ben ne yaparsam yapayim kabul edecek" fikri yerlesmis. Hatta bundan sonra gizleme geregi bile duymaz gozunuze soka soka devam eder ki soylemis de zaten devam edecegini.

Isin ilginci. Senin uzerine yemin etmesi. Sana deger verse seni aldatmaz bir kere, utanmaz birde senin uzerine yemin etmis. . Sıkıyorsa anasi uzerine yemin etsin.

Isin ilginci. Senin uzerine yemin etmesi. Sana deger verse seni aldatmaz bir kere, utanmaz birde senin uzerine yemin etmis. . Sıkıyorsa anasi uzerine yemin etsin.
Direkt kendi üzerine yemin etsin ama onu da edemez, eşin üzerine yemin daha kolay ne hikmetse

Direkt kendi üzerine yemin etsin ama onu da edemez, eşin üzerine yemin daha kolay ne hikmetse
Cunku umurunda degil. Dogru oylesi annesinide dusunmez.
Ya beni aldatan biri senin uzerine dese. Destur de len cibiletsiz derim . Namusuzluk yapip birde uzerime yemin eserek başımı mi yiyeceksin? Benden kurutulmanin baska yollarida var. Bosanma dilekcesini imzalamak gibi...

Affi olmamali hic bir turlu aldatmanin. Affedince busefer gozune baka baka yapiyorlar.

Eşin çok yüzsüz bence boşanmayı ciddi ciddi düşün. En azından evi terket ciddi olduğunu anlasın. Yoksa senin yanında kahkaha ata ata sohbet edecek.

Sinir olurum öyle çocukların eşin üzerine yemin edenlere, birde Allah çarpsın bir daha yapmayacağım diyenler var, aldatıyorsun çarpsın tabii
Şiddet, aldatma, kumar gibi şeylerde ayrılmıyor, hadi ayrılmadın burnunu sürtmeden affediyorsan devamı geliyor dediğiniz gibi.
Burada kadınlara ayrıl, boşan, canına oku diyemiyorum kimsenin özel hayatına doğrudan müdahil olmamak için ama böyle birşey bana yapılsa daha ilk seferinde kırardım kalemini.
Aşk sevgide bir yere kadar, benden değerli değil kusura bakmasın, evliliği kaldıramayanlar için kapı orada, kimseyi eğitmek için uğraşamam.

İlla da ayrilmayacaksan söyle yap;
bi face falan birşey aç onun yaptığı gibi yalandan bi iki kişi ile konuş. Hatta bu kisi de yine sahte bir hesap olabilir... Sonra eşinin bunu görmesini sağla. Sana bağırıp cagirirken o an anlat bak gördün mü istesem bende yaparım zor değil. Bana yaşattığın duyguların farkına varman için yaptım. Bu bir oyun bu iki hesapta sahte de Sen farkına var diye yaptım de. Senin verdiğin tepkiye bakılırsa demek ki böyle bir şey doğru değil ve pekala aldatma da sayılırmış demek ki dersin. .

Her türlü sana kızacak ama ne yaptığını da anlar böylelikle. Aklıma gelen bu oldu kocani en iyi sen tanirsin işe yarar dersen yap. .

Tam ALLAH carpsindan ornek verecektim sen yazmissin. Bizim bi akraba var. Kocais akrabamiz. Ne olsa ALLAH carpsin nimet carpsin. Kuran carpsin. Carpsinda demez. Kuran çala der. Ablamda birgun sinirlendi artik. Oyle diyip durma birgun carpilcan olacagi o. Kadin yalancinin onde gideni kimse inanmiyor ha bire yeminler ediyor.
Cocugu agir seker hastasi cocuklugundan begri. Ettigi yalan yeminlerin vebali olarak goruyoruz ailece biz. Okadar yapma etme cocuklarin var dedik. Degisecegine inanmiyorum.

Aynen bende ayninsekilde dusunuyorum. Baskasina demissimdir kurtul ayril haddim olamyarak. Yanlis yaptigimin farkindayim ama ALLAH kimseye yasatmasin. Bu konuda kendimi tecrube etmekte istemem ama ayni durumda gozunun yasina bakmam. Bakamamki. En ufak seyde bile ben sicak davranamiyorum yakin olamiyorum. Oyle bir durumda hep aldattigi kadinla o aramizda olacak. ALLAH korusun. Dovsun sovsun ama aldatmasin. Ki dayakta asla. Oyle birsey yapsa zaten abim onun butun kemiklerini tek tek kirar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…