kocam baska kadinlarla konusuyor

Bizden bir yol göstermemizi istemissiniz anlıyorum sizi ama biz ne diyebiliriz ki? Kimse size böyle devam edin görmemezlikten gelin demez ki. Siz hatayı bir kere affetmekle baştan yapmıssınız zaten halada hata yapmaya devam ediyorsunuz. Boşanmasanız bile büyük bir ders vermelisiniz. Bu da maalesef yatak ayırmakla olmaz.

Adam ayrilirsan sonu kotu olur diye tehtit ederken oyle bir durumda konu sahinin kendini aklayabilecegini zannetmiyorumm durduk yere aldatan kadin diye adincikacak adam kendini kaynatmis olacak arada kendini aklamis olacak. Cocuguda alacak elinden ki kadini saglam birakirsa. Tehtit eden adamdan korkarim ben o cahillikle herseyi yapar.

K bakmayin ama bu raddeye getiren sizsiniz , baskasina dokunmasi bile daha az caninizi yakar inanin o adamin zihniyeti beyni baskalarinda .. bu cok ic acitici vir durum adam sizi gozden.cikarmis zaten

siz yatagi ayrmakla onun.pisman olacaginimi saniyorsunuz?

Kadını suclamasin diye sahte hesap dedim.
Yapıp yapıp ozurdiliyorMuş ya adam o yüzden belki ise yarayabilir gibi geldi. Tabi kendisi bilir eşini tanıyan o. Çok ters etki de yapabilir.

Konu sahibine Allah yardım etsin çokta çözüm yolu olan bir konu değil. .

Işte bir kere affetmenin sonu budur! Bir de kalkmış üstüne çocuk yapmışsın... Merak etme fiziksel yakınlık kurması da yakındır, hem senle evli olur hem de başkalarıyla her anlamda görüşür sen böyle düşündükçe...

şu çocuklarım için boşanmıyorum lafı sadece kendinizi kandırmaktan birşey değil..
çocuklarınız babasız kalmasın diye e iyi tamam kalmasında ne öğrenecekler bu adamdan kırk tane kadını aynı anda nasıl parmağında oynatırsını mı ?

çocuklarım yüzünden boşanmıyorum değil çocuklarım için boşanıyorum demelisiniz...

Babanız sizin kimseyle evlenmenizi istemiyo muydu,neden?

Ailenizle paylasirsaniz en azindan size yol gosterip,destek olurlar rol yaparak ne kendinize ne de ailenize fayda saglayabilirsiniz.

Artık gozune baka baka yazısacaktır. Saglam adım atmamışsınız be yıne aynı sekılde davranıyorsunuz. Ayrılamaö desenuz de, bunun bı cezası bı goz korkutması olmalı. Tavrınıx eşinize cesaret verıyor. Ne konusuyorlar peki? Bunlar hep aynı kısıler mı? Sureklı degısıyor mu? Yaslarınız kac ?

"Neyini eksik ettim " dediğinde , "sadakatin eksik " deseydin keşke
Aldatmak illa cinsellikle değil , aldatmanın her türlüsü aldatmadır
Boşanamıyorsan YOK say eşini .

Iyimserliginize hayran kaldim. Baska kadinlarla konusuyor ama fiziksel olarak aldatmiyor. Mumkun mu yani. Konusmasinin amaci o zaten. Diger kadinlarla sanki siyaset gundem falan konusuyor, kitap analizi yapiyor.

Ne demek ya ben seninle evli kalacagim ama kizlarlada konusacagim? Onlara gösterdigi ilgiyi sana ve oğullarına ayırsın! Ay evlenince dahamı yüzsüz oluyor bu erkekler anlamıyorumki..

Isin ilginci. Senin uzerine yemin etmesi. Sana deger verse seni aldatmaz bir kere, utanmaz birde senin uzerine yemin etmis. . Sıkıyorsa anasi uzerine yemin etsin.
ederler ederler anneleri uzerine de hatta ölmüs babalarinin uzerine de yemin ederler.eskiden yemin duymak da değerliydi sanki ozaman herşey doğruymuş gibi gelirdi kulağa.artik dunya o kadar bozuk ki herkes herşeyi soyluyor rahatlikla ve yapiyor da

Az onceki konudan sonra bu ayy bu nedir ya evlenmekten sogudum. Ne pis adamlarmis bunlar ya.

Çok güçsüz bir kadinsiniz sürekli bişeylerin ardına siginarak güçsüzlügunuzu saklamaya çalışıyorsunuz. Çocuklar böyle bi ailede buyuyecegine babasiz olsun daha iyi sizde bunu biliyorsunuz ama zor geliyor tabi gercekler.

ozaman sende adamlarala yazis madem aldatma degilmis bakalim nasil karsililcak

baban niye seni mahvediyor ki.
ayrıca cocuklarını sen babasız bırakmıyorsun, babaları hata yapmış.
ayrıca boşanırsan sonuçları ağır olur ne demek? sanki sen aldattın ya. nefret ediyorum artık erkeklerden nefret!!!!
siz de böyllerine yuz veriyorsunuz affediyorsunuz kim bilir kimleri kandırdı!!!!

Sizin gibi kadınları anlamayacağım. Neden kendini aşağılatıyorsunuz? Sen bir insan evladı değil misin? Anan baban insan değil mi? Git o evden uzaklaş. Çocukların küçükse ne olmuş? Babasından ayrılınca o adam babası olarak kalmıyor mu?
İşin en acısı ne biliyor musun eğer bebeklerinden biri kız olsaydı belki ilerde babamın igrencligine dayanamıyorum diye konu açacaktı. Burada görmedik mi babam aldatıyor annem ayrılmıyor diye kızan kız çocuklarını.
Eğitimli misiniz bilmiyorum ama kendinizi insan olarak gormuyorsunuz yazık sizin çocuklarınıza yazık..
Yatağı bugün ayırın yarın o yatak yine birleşecek yine aynı senaryoyu baştan sara sara yaşayacaksınız ne acı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…