Adam ayrilirsan sonu kotu olur diye tehtit ederken oyle bir durumda konu sahinin kendini aklayabilecegini zannetmiyorumm durduk yere aldatan kadin diye adincikacak adam kendini kaynatmis olacak arada kendini aklamis olacak. Cocuguda alacak elinden ki kadini saglam birakirsa. Tehtit eden adamdan korkarim ben o cahillikle herseyi yapar.İlla da ayrilmayacaksan söyle yap;
bi face falan birşey aç onun yaptığı gibi yalandan bi iki kişi ile konuş. Hatta bu kisi de yine sahte bir hesap olabilir... Sonra eşinin bunu görmesini sağla. Sana bağırıp cagirirken o an anlat bak gördün mü istesem bende yaparım zor değil. Bana yaşattığın duyguların farkına varman için yaptım. Bu bir oyun bu iki hesapta sahte de Sen farkına var diye yaptım de. Senin verdiğin tepkiye bakılırsa demek ki böyle bir şey doğru değil ve pekala aldatma da sayılırmış demek ki dersin. .
Her türlü sana kızacak ama ne yaptığını da anlar böylelikle. Aklıma gelen bu oldu kocani en iyi sen tanirsin işe yarar dersen yap. .
Adam ayrilirsan sonu kotu olur diye tehtit ederken oyle bir durumda konu sahinin kendini aklayabilecegini zannetmiyorumm durduk yere aldatan kadin diye adincikacak adam kendini kaynatmis olacak arada kendini aklamis olacak. Cocuguda alacak elinden ki kadini saglam birakirsa. Tehtit eden adamdan korkarim ben o cahillikle herseyi yapar.
Ne hayirsever bir insanmis kocan yaa. Acaba bebeklerine bakarken sanada boyle yardimcimi.babam benim hic kimseyle evlenmemi istemiyordu ben zor ikna ettim. neymis efendim arkadasca konusuyo dgs ye kpss ye hazirlananlarin sorularini cozuyomus
Artık gozune baka baka yazısacaktır. Saglam adım atmamışsınız be yıne aynı sekılde davranıyorsunuz. Ayrılamaö desenuz de, bunun bı cezası bı goz korkutması olmalı. Tavrınıx eşinize cesaret verıyor. Ne konusuyorlar peki? Bunlar hep aynı kısıler mı? Sureklı degısıyor mu? Yaslarınız kac ?4 senelelik birlikteligin ardindan evlendim 1.5 yillik evliyim ve 6 aylik ikiz ogullarim var eşime deliler gibi aşığım.fakat şöyle bir durum var 2014 aralikta nikah kiymistik esimin 2015 mart ayinda farkli bir face hesabi ile bir cok kadinla konuştuğunu öğrendim dunyam yıkıldı. cok ozur diledi yapmayacagim dedi soz verdi affettim zaten aileme nasil açıklardım babam mahvederdi beni nisanda düğünüm olacakti affettim onu seviyor ve ona guveniyordum olmamis gibi devem ettik6 aylik hamile iken surekli geceleri birileri ile yazisiyodu oyun oynuyorum diyip duruyordu ben zorladigimdada sen hamilelikten iyice bunalima girdin diyip uste cikiyodu ki yakaladim yine ayni hesaptan konuşmuş yine affettim benim uzerime yemin etti inandim dun gece suphelendim nedense oylece aldim telefonunu elinden acik borakmis yine kizlarla konusuyordu elimden twlefonu aldi kavga ettik bosanacagim dedim sonuclari cok agir olur dedi bosanacaktim kararliydim ama cocuklarim korkup uyandi onlari babasiz birakamam yataklari ayirma karari aldim ama gece geri yanima gelmis. artik affetmeyecegim bosanamiyorum da ne yapacagim sasirdim aldattin beni diyorum bu aldatma drgil diyo kimseye dokunmadim diyo neyini eksik ettim ben seni seviyorum diyo. bana ben seni seviyorum seninle evli olcam ama o kizlarlada konusmaya devam etcem imalarinda bulundu onu seviyorum ama artik katlanamiyorum ne yapacagim ne olur yardim edin
Ayrıldını mı simdibence bosan nereye kadar cekeceksin. Cok pisman olcaksin tum hayatin boyunca o adami birakmadigin icin. Yasanmislik tavsiyesi. Tecrubeliyim. Iyi dusun tasin derim.
ederler ederler anneleri uzerine de hatta ölmüs babalarinin uzerine de yemin ederler.eskiden yemin duymak da değerliydi sanki ozaman herşey doğruymuş gibi gelirdi kulağa.artik dunya o kadar bozuk ki herkes herşeyi soyluyor rahatlikla ve yapiyor daIsin ilginci. Senin uzerine yemin etmesi. Sana deger verse seni aldatmaz bir kere, utanmaz birde senin uzerine yemin etmis. . Sıkıyorsa anasi uzerine yemin etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?