kocam baska kadinlarla konusuyor

Boyle bi pislikle cocuklarini buyutme cabasi neden peki??? Cocuklarina da mi acimiyosun??? Ozaman sen de deki bende erkeklerle konuscam ama seninle evli olcak bakalm miden kaldiriomu adı kopek

sakın intara kalkışma bu adam için değmez cocukların varmış sakın. aynı şeyleri bende yaşıyorum. cok zor biliyorum hele dediğin gibi mutlu rolü yapmak... seni kaybedeceğini göster derim

Kocanız kadınlarla ne konu hakkında konuşuyor peki ? Arkadaş gibi mi,sevgili gibi mi,cinsel bişeyler mi ?

cocuklarim kucuk olmasa coktan bosanirdim. derdim var kimseye paylasamiyorum yardim istiyorum bunaldim burdanda anlatamassam icimde beni mahveder en azindan yol gosteren olur dedim sanirim hata yapiyorum size gore
canım cocuklar 3 yasına kadar erkeği rolmodel alıyormus ve ona göre karakteri oluşuyormuş bir makalaede okumuştum. bu erkek baba dede amca vb.

Ne diye boşanamayacaksın?

Hayır bu pis adamla boşanamayacaksınz ne önerebiliriz?

Çocukları öne sürmeyin siz ayrılamıyorsunuz.Siz ayrılsanız da babalık yapabilir.

Bir kere affedince böyle oluyorlar

Bende hamile halimle terkettim kimse istemese ne var bakarım çocuğuma zorunda mıyım Midemi kaldıran insanla olmaya?

Kendin bilirsin ama zihniyetide karakteri gibi bozuk bir kocan var.
Ömür boyu devam ettireceksen sen bilirsin

Affetmek istemiyosun boşanmakta istemiyorsun geriye bir seçenek kalmadı ki

Sana dokunurum baskasiylada konuşurum varmi öyle dünya ya ..

Hemen bosan diyen kadınlardan degilim çünkü bende birçok şey atlattım herkesin bosan demesine rağmen yapmadım ama aldatma olsaydi asla gözünün yasina bakmazdim tavizi bir daha verirsen sonu gelmez

Iki çocuk var ortada ya al çocukları git biyerlere biraz ozlet kendini gez eglen dusunme onu yemin etmesin seni inandirsin çıkmaza girmeden ilk başta affetmeyip verseydin agzinin payını konuşmazdı birdaha...

tebrik ederim canım.

Düğünden once ayrilmamisin
Çocuktan once ayrilmamissin
Simdi ayrılacak misin allahasen?

Bile bile gelmişsin biraz da bu noktaya. Bence telefon kurcalamaktan vazgec. Belli ki esin konusmaktan vazgecmeyecek

Nerde konusuyor bu adam?
Facede filan mi? Nerden dusuruyor bu kadinlari bu kadar?

Abim sigara ictigini annemin bilmedigi zamanlarda evde pencerelerden gizli sakli icerdi haliyle daha az icerdi. Annem ogrendikten sonra artik rahat rahat evde icmeye baslasi. Annem o zaman keske ogrendigimi soylemeseydim en azindan bu kadar yuz goz olmaz demisti.
Sizin durumunuzda aynen boyle. Ne bosaniyosun ne tavir yapabiliyosun. Bari bu denli yuz goz olma yakalasan bile artik yakaladigini belli etme. En dogrusu.

Bir laf var "kopek b.k yemekten vazgecmez diye." Sizdede bu durum soz konusu. Yapmaya devam edecektir.

siz ayrılmayacaksınız belli zaten, ileride eşinizin yaptıgının aynısını oglunuz yaparsa o zaman ne olacak.

sordum uzerime yürüdü sus diye bak daha duymaya katlanamiyorsun ben yasiyorum dedim ve en bomba cevap sen kadinsin

Siddet uygularmi? Ben olsam inadina yapardim bu dedigini. Baksin bakalim nasil bi hismis. Tabi siddet uygulama ihtimali varsa su an bunlari yazip senin dayak yemene sebep olmak istemem.

Burada kaç kere yazdım. Bahane bulacaksanız çocuğunuzdan başka bahaneler bulun. Çünkü, siz ayrılınca çocuğunuz babasız kalmayacak. Aksine kanun yoluyla alacağınız nafakayla çocuklarınız belki bugünden daha çok bakılacak. Babalarıyla belli günlerde görüştükleri için, daha kaliteli zaman geçirecekler...

Büyük konuşmak istemem ama bu durumda böyle bir hayat sürebileceğimi hiç sanmıyorum.

Eşinizin başka kadınlarla konuşmasından çok rahatlığı hatta öküzlüğü beni benden aldı. Yapıp da inkar etse, yalvarsa, yalana başvursa, birdaha olmayacak diye tutmasa bile sözler verse, yine anlarım. Ama hem suçlu hem güçlü beyefendi... Allah yardım etsin size...

şmdi masumca konuşuyor olabilir ama yakında buluşma çıkar aşık oldum tantanası çıkar ve dha bi sürü şey... affetme!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…