Tabiri caizse ağızda sakızederler ederler anneleri uzerine de hatta ölmüs babalarinin uzerine de yemin ederler.eskiden yemin duymak da değerliydi sanki ozaman herşey doğruymuş gibi gelirdi kulağa.artik dunya o kadar bozuk ki herkes herşeyi soyluyor rahatlikla ve yapiyor da
sakın intara kalkışma bu adam için değmez cocukların varmış sakın. aynı şeyleri bende yaşıyorum. cok zor biliyorum hele dediğin gibi mutlu rolü yapmak... seni kaybedeceğini göster derimo kadar rahat konusuyorki bugun benimle anlatamam. cocuklar olmasa dun 9. kattan asagi atardim kendimi o derece sinirlerim bozuldu ellerim uyustu cok caresizim annem yan apt da oturuyo cocuklara bakiyoruz beraber onun yaninda mutlu rolü yapmak bugün beni cok yordu cok korkuyorum git geller oluyo kafayi yiyecegim
canım cocuklar 3 yasına kadar erkeği rolmodel alıyormus ve ona göre karakteri oluşuyormuş bir makalaede okumuştum. bu erkek baba dede amca vb.cocuklarim kucuk olmasa coktan bosanirdim. derdim var kimseye paylasamiyorum yardim istiyorum bunaldim burdanda anlatamassam icimde beni mahveder en azindan yol gosteren olur dedim sanirim hata yapiyorum size gore
Affetmek istemiyosun boşanmakta istemiyorsun geriye bir seçenek kalmadı ki
Sana dokunurum baskasiylada konuşurum varmi öyle dünya ya ..4 senelelik birlikteligin ardindan evlendim 1.5 yillik evliyim ve 6 aylik ikiz ogullarim var eşime deliler gibi aşığım.fakat şöyle bir durum var 2014 aralikta nikah kiymistik esimin 2015 mart ayinda farkli bir face hesabi ile bir cok kadinla konuştuğunu öğrendim dunyam yıkıldı. cok ozur diledi yapmayacagim dedi soz verdi affettim zaten aileme nasil açıklardım babam mahvederdi beni nisanda düğünüm olacakti affettim onu seviyor ve ona guveniyordum olmamis gibi devem ettik6 aylik hamile iken surekli geceleri birileri ile yazisiyodu oyun oynuyorum diyip duruyordu ben zorladigimdada sen hamilelikten iyice bunalima girdin diyip uste cikiyodu ki yakaladim yine ayni hesaptan konuşmuş yine affettim benim uzerime yemin etti inandim dun gece suphelendim nedense oylece aldim telefonunu elinden acik borakmis yine kizlarla konusuyordu elimden twlefonu aldi kavga ettik bosanacagim dedim sonuclari cok agir olur dedi bosanacaktim kararliydim ama cocuklarim korkup uyandi onlari babasiz birakamam yataklari ayirma karari aldim ama gece geri yanima gelmis. artik affetmeyecegim bosanamiyorum da ne yapacagim sasirdim aldattin beni diyorum bu aldatma drgil diyo kimseye dokunmadim diyo neyini eksik ettim ben seni seviyorum diyo. bana ben seni seviyorum seninle evli olcam ama o kizlarlada konusmaya devam etcem imalarinda bulundu onu seviyorum ama artik katlanamiyorum ne yapacagim ne olur yardim edin
tebrik ederim canım.Ne diye boşanamayacaksın?
Hayır bu pis adamla boşanamayacaksınz ne önerebiliriz?
Çocukları öne sürmeyin siz ayrılamıyorsunuz.Siz ayrılsanız da babalık yapabilir.
Bir kere affedince böyle oluyorlar
Bende hamile halimle terkettim kimse istemese ne var bakarım çocuğuma zorunda mıyım Midemi kaldıran insanla olmaya?
Kendin bilirsin ama zihniyetide karakteri gibi bozuk bir kocan var.
Ömür boyu devam ettireceksen sen bilirsin
sordum uzerime yürüdü sus diye bak daha duymaya katlanamiyorsun ben yasiyorum dedim ve en bomba cevap sen kadinsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?