- 29 Şubat 2016
- 42
- 20
- 88
- 43
- Konu Sahibi dertlidere
-
Kesin olmayan hislere dayanarak kuruntu yapıyor olabilirsin canım bazen kadınlar böyle düşünebilir ama şarkılar hepimiz için bir şarkıyı sevmemiz şarkının içindeki sözleri yaşıyor olduğumuz anlamına gelmiyor . Gerçekten bir kanıtın varmı bir mesaj bir arama gizli konuşmalar gece yarısı gizli mesajlar sebepsiz gecikmeler . Ve dahası . Sadece ben öyle hissediyorum diye evliliğinin arasına soğukluk sokmak ilerleyen günlerde seni daha büyük hatalara sürükleyebilir . Bence bu düşüncelerinde emin olmalisin kuruntu çıkarsa kocanın sevgisini gerçekten kaybetme ihtimalin var .Merhaba bir suredir eşimle iliskimiz cok iyi degil birbirimizden uzaklasiyoruz gecenlerde iliskimizi toparlayalim diye konustuk ama kadinlar hisseder ya benimkide oyle birsey baskasina asik gibi bir hali var sarkilara dalip gitmeler falan beni sevdigini soyluyor ama hic inandirici degil cok uzuluyorum bu duruma esimi tekrar evine bana dondurmek icin ne yapabilirim bayanlar bana akil verin bende ondan uzaklastigim icin hic birsey icimden gelmiyor kendimi zorlamam gerekiyor biliyorum yoksa evliligimiz tehlikeye girecek
Her evlilikte zaman zaman uzaklaşmaları yaşanabilir öncelikle neler yaşadınız da uzaklastiniz onu tespit edin sorunların üzerini ortmeyin çözün .kendiniz basaramiyorsanjz evlilik terapistine gidinMerhaba bir suredir eşimle iliskimiz cok iyi degil birbirimizden uzaklasiyoruz gecenlerde iliskimizi toparlayalim diye konustuk ama kadinlar hisseder ya benimkide oyle birsey baskasina asik gibi bir hali var sarkilara dalip gitmeler falan beni sevdigini soyluyor ama hic inandirici degil cok uzuluyorum bu duruma esimi tekrar evine bana dondurmek icin ne yapabilirim bayanlar bana akil verin bende ondan uzaklastigim icin hic birsey icimden gelmiyor kendimi zorlamam gerekiyor biliyorum yoksa evliligimiz tehlikeye girecek
Kesin olmayan hislere dayanarak kuruntu yapıyor olabilirsin canım bazen kadınlar böyle düşünebilir ama şarkılar hepimiz için bir şarkıyı sevmemiz şarkının içindeki sözleri yaşıyor olduğumuz anlamına gelmiyor . Gerçekten bir kanıtın varmı bir mesaj bir arama gizli konuşmalar gece yarısı gizli mesajlar sebepsiz gecikmeler . Gecen yil telefonunu saklardi falan
Tabiki yok dedi sordumOna sorsana başkası var mı diye
Siz ondan daha bakımlı olun kendinize güvenin ve bir kadin ve en önemlisi eşi olduğunuzu hatırlatin . Sizi kaybederse neleri kaybeder bunu anlasın mesela . Platonik diyorsunuz anlıyorum ama ilk olumlu cevapta sizi aldatmaya meyilli olabilir . . Üzgünüm erkekler gerçekten bazen sinir bozucu olabiliyor . Umarım yaniliyorsunuzdur .Esim eskiden dis gorunusune cok onem vermezdi simdi saclarini jolelemeden disari cikmiyor beni sevdigini soyluyor ama bazen bana kaba davranabiliyor cok cabuk sinirleniyor mesela birde gecen yillarda bu tarz bir egilimi oldu zaten ben bir iliskiden bahsetmiyorum sanki platonik birseyler var gibi
Evet var mi diyecektiOna sorsana başkası var mı diye
Aynen oyle yaptim gidip kendime bakim kremleri kiyafetler aldim onunlada soyle guzel bir konusma yaptim benimde guzel bir kadin oldugumu istedigim an etrafimda alternatiflerimin olabilecegini ama asla boyle bir mideye sahip olmadigimi inceden ima ettim cok kiskandi falan simdi ondada bir gayret hissediyorum dun cocuklarla beraber oyle cok gezdik eglendikki bugun ikimizde totomuzun aģrisindan oturamiyoruzSiz ondan daha bakımlı olun kendinize güvenin ve bir kadin ve en önemlisi eşi olduğunuzu hatırlatin . Sizi kaybederse neleri kaybeder bunu anlasın mesela . Platonik diyorsunuz anlıyorum ama ilk olumlu cevapta sizi aldatmaya meyilli olabilir . . Üzgünüm erkekler gerçekten bazen sinir bozucu olabiliyor . Umarım yaniliyorsunuzdur .
Çok sevindim gerçekten :) kadınların en büyük hatası hayatındaki erkekten başka bir şeyi onemsememesi. Mesela kendisi gibi . Önce kendinizi onemseyin bakın görün erkek nasıl bağlanır :) kendinize iyi bakın bidaha umarım buraya kötü şeyler yazacak birşey yasamazsinizAynen oyle yaptim gidip kendime bakim kremleri kiyafetler aldim onunlada soyle guzel bir konusma yaptim benimde guzel bir kadin oldugumu istedigim an etrafimda alternatiflerimin olabilecegini ama asla boyle bir mideye sahip olmadigimi inceden ima ettim cok kiskandi falan simdi ondada bir gayret hissediyorum dun cocuklarla beraber oyle cok gezdik eglendikki bugun ikimizde totomuzun aģrisindan oturamiyoruzyani kisacasi suphemden eminim var boyle bir durum sinucta insan esini taniyor ama en azindan esimin bana tekrar asik olmak istedigini anladim bu bile yeter tekrar toparlanip ayaga kalkmamiza tesekkur ederim arkadaslar fikirleriniz cok degerliydi benim icin insan bazen saglikli dusunemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?