Ama ablacım bi soralım konu sahibine acaba bu tür şeylerde hassasiyeti var mıAma çok yanlış konuşmuşsunuz erkekler öyle sözlerden hoşlanmaz birde islama çok ters sözler bu tür sözler nikahı bile bozar
Yalniz degilsin ben de oyle sandimYastık kilifi sandiydim
O yok bu aralarKonunuzu okuyunca bir üye vardı kocam bana tükürdü diye ilginç konular açan nedense aklıma o geldi
Bende kılıf ne ki die dusundimYalniz degilsin ben de oyle sandim
Bence de utan ve cikma millet icine. Bosanma karariniz da isabet olmus bir an once bosanirsiniz umarimmıllletten utanıyorum ınsan ıcıne cıkmaktan
Öyle biri mi varKullanılmış prezervatiften meniyi çekip içine şırıngalayan üye geldi aklıma ansjdjskdldl
Ay katıldım ama sana değil kendimeBen erkek olsam sizden çocuk yapmam nasıl avam bir kadınsınız ya başkasından çocuk yapıp kakalicam ne kakalicam ? Kılıf ? Prezervatif değil kılıf yazınca kibarsınız bel tekmelemek sen bildiğin okeye 4.sün ne çocuğu
Neeeeee?Kullanılmış prezervatiften meniyi çekip içine şırıngalayan üye geldi aklıma ansjdjskdldl
Neeeeee?Biz de eşimle bebek denemeleri yapıyoruz, bazen çok zor geliyor üşeniyor insan, bu yöntemi duyduğum iyi oldu
Hahahahhah ne kadar masum bir üyesin ya da biz mi şeytanızAy katıldım ama sana değil kendimeKılıf deyince nedense aklıma yorgan kılıfı falan geldi, ona kızdı sandım konu sahibi Ölecem
şırıngayla enjekte edip hamile kalanların topiği vardı bu sitedeNeeeeee?Biz de eşimle bebek denemeleri yapıyoruz, bazen çok zor geliyor üşeniyor insan, bu yöntemi duyduğum iyi oldu
Ben de telefon kılıfı sandımYastık kilifi sandiydim
Kimden istediğiniz belli mi peki????Ikımızde cocuk ıstıyoz ama bırnırımızden ıstemıyoz
Tövbe ya gece geceKimden istediğiniz belli mi peki????
Adamın suçu yok ki.İki taraf da sorunlu gibi, valla aynen çocuk yapıp da masumun günahına girmeyin.
Haha bende öyle:)konu sahibi öyle tekmeyle olmaz vurucan kırbacı!Ben de telefon kılıfı sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?