• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatıyor mu?

yelizzzznsnsnsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
90
5
3
26
Merhabalar Eşim bir aydır telefonunu saklıyor şarja sokup uyuyor ama telefon uçak modunda şifrede değişik bazen önümde oluyor çaktırmadan bakıyorum ama anlıyor kalkıp başka yere gidiyor . Ama bir yandan aldatacak bir insan değil ben ona güvenmediğimi hissettirdim. Ona karşılık mı beni şüphelendiriyor onu anlayamıyorum . İşi hemen yakında 10dakikalık işten eve evden işe dışarıda pek çıkmıyor . Ama o telefonu saklamaktan müsait bir yerlerine sokucak yakında bende düşünüyorum artık biri mi var acaba diye sizce ?

Telefonda bişey yoksa bin beşyüz kere şifre değiştirilmesinin ,uçak moduna alınmasının hiç bir izahı olamaz ..

Üzgünüm , bişeyler çevirdiği ortada
Nasıl or
Telefonda bişey yoksa bin beşyüz kere şifre değiştirilmesinin ,uçak moduna alınmasının hiç bir izahı olamaz ..

Üzgünüm , bişeyler çevirdiği ortada
evet ama nasıl ortaya çıkarabilirim?

Benim tel ortada ama bakmaz, gizleme gereği duymam. Ama kurcalamasından hoşlanmam;çünkü herkesin sınırları ve mahremi var, evlilik bunu değiştirmez. Kız arkadaşlarımla çevirdiğim geyiği, birbirimize attığımız capsleri, ne bileyim denediğimiz kıyafetleri görmesinden hoşlanmam. Kurcaladığını görürsem tepki gösteririm.

Büyük ihtimalle tuvalete de telefonla giriyordur eşiniz. Kesinlikle emin olmadan bu konuda ses çıkarmayın telefonu elinize aldığınızda telefon dökümü alın kart ekstrelerine bakın sosyal medyada stalk yapın sahte hesabı veya hesapları var mı bakın. Tiktok snapchat gibi uygulamalarda da sahte hesap açıp bakanilirsiniz çok kuşkulanırsanız nereden ne yapacakları belli olmuyor bunların.

Telefondan aldatamaz sanki ,illa birinin koynuna mı girsin

İş yerinden işim var diye çıkar yine yapar yani yapana yolu çok
Büyük ihtimalle tuvalete de telefonla giriyordur eşiniz. Kesinlikle emin olmadan bu konuda ses çıkarmayın telefonu elinize aldığınızda telefon dökümü alın kart ekstrelerine bakın sosyal medyada stalk yapın sahte hesabı veya hesapları var mı bakın. Tiktok snapchat gibi uygulamalarda da fake hesap açıp bakanilirsiniz çok kuşkulanırsanız nereden ne yapacakları belli olmuyor bunların.
Heryere telefonla gidiyor ama her dediğinizi araştırıyorum bir sonuç yok

Telefonuna bakilmasindan rahatsiz oluyor olamaz mı? Bugün öğlen isim de erken bittiği için avmye yemeğe gittim. Gelip geçen çoktu,rahatsız oldum telime bakmaktan geçerken, dururken bakıyorlar diye. Ki değişik bir şeye bakmadığım gibi onlar beni tanımayan insanlar değişik şeye baksam ne?
Şahsen telimi biri alıp bakınca ya da ben bir şeye bakarken üstten söyle bakınca rahatsız oluyor ve özelime giriliyor hissediyorum. Eşime de karistirsin diye vermem ya da aa neye bakıyorsun öyle diye gelip yanıma baksa rahatsız olurum. Sana ne yahu?
Ben çok çiğ buluyorum böyle hareketleri. Esim de aldatıyor musun dese bana göstermedigimde git ötede kendine güvenme derim.
Ama ben hep böyleyim eşiniz mıç mıç telinde normalde her şeyi gösteren biri ise bilemem

Back
X