• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatıyor mu?

Kaçarak evlendik çok seviyorduk evliliğin ilk 3ayı mükemmeldi ama ben ilk başlarda trip atıyordum küsüyordum o çabalıyordu ama az bir süre ilk defa evlendim yani daha neyin ne olduğunu bilmiyorum biraz beni anlasa 2gün önce alkol aldı sinir etti beni kötü davrandım kör kütük sarhoş mutsuzum soğudum diyor ve ayrı yatmaya başladık S***** G** (Defol) dedi sarhoş haliyle yanımda yatma dedi hadi sarhoş dedim ellemedim bugünde konuşmuyor hiç ne sarılıyor ne öpüyor zaten kendimi zorla öptürüyordum

Evliliğin ilk başlarında tabiki daha genç biriyim 21yaşında küsüyordum trip atıyordum bunlardan ötürü soğumuş bir keresinde çok sinir olmuştum kapıyı kilitlemiş yatmıştım bu içine işlemiş bunlardan soğumuş
Sizin tek sorununuz telefonu saklaması değilki

Belkide bir şeyler izliyor ondan mı çekindi acaba sosyal medyası varsa Instagram falan ordan takip ettiklerine bakın ne güzel eskiden görürdük kim neyi beğendi kim kimi ekledi yorum yaptı hareket akışını kaldırdılar onu sevgili iken deli gibi takip ederdim eşimi 😂

Benim telefonda şifre var eşimde yok. Ben çocuk eline alınca bı yerleri aramıştı bı kaç kez ondan koymuştum bayadır var. Yani şifre konulabilir ama sifreyi girerken siz görüyorsunuz diye uzaklaşması tuhaf. Uçak moduna alması da bence hiiiiiç normal değil. Sakliyorsa yiyordur bi haltlar kusura bakmayın ama maalesef ki öyle. Bı de evden işe işten eve olabilir ama telefonda da yapılabilir herşey.

Belkide bir şeyler izliyor ondan mı çekindi acaba sosyal medyası varsa Instagram falan ordan takip ettiklerine bakın ne güzel eskiden görürdük kim neyi beğendi kim kimi ekledi yorum yaptı hareket akışını kaldırdılar onu sevgili iken deli gibi takip ederdim eşimi 😂
Her gün bakıyorum ama şüphelendircek biriside yok zaten sosyal sayfasında kız yok

Gece uyurken bende uçak moduna alırım teli, bunu eşimi aldatığım içinmi yapiyorum. Telefonumda yüz tanımalıdır ama şifrsini bilir eşim, bu yinede herşeyimi görmesini gerektiği anlamına gelmez. Arkadaşlarla yazışmalarımız, ses kayıtlarımız komik paylaşımlar vs neden bunları göstermek zorunda olayım.
Çok gereksiz varsayımlar bunlar
Aldatıyor olsa o telefonda zaten herhangi bir iz bırakmaz emin olun. Eve gelmeden ne
var ne yok siler heleki sizin gibi şüpheci eşi varsa. Aldatanın genelde 2.teli olur. Aldatıldığınızdan şüpheleniyorsanız kredi kartı ekstrelerini, maillerini didikleyin telefondan daha çok şey çıkar ordan.

Merhabalar Eşim bir aydır telefonunu saklıyor şarja sokup uyuyor ama telefon uçak modunda şifrede değişik bazen önümde oluyor çaktırmadan bakıyorum ama anlıyor kalkıp başka yere gidiyor . Ama bir yandan aldatacak bir insan değil ben ona güvenmediğimi hissettirdim. Ona karşılık mı beni şüphelendiriyor onu anlayamıyorum . İşi hemen yakında 10dakikalık işten eve evden işe dışarıda pek çıkmıyor . Ama o telefonu saklamaktan müsait bir yerlerine sokucak yakında bende düşünüyorum artık biri mi var acaba diye sizce ?
Size açiklamak zorunda. Neden uçak modunda olduğunu, neden eline almana izin vermedigini. Bu rahatliği neden veriyorsunuz? Anlamiyorum siz onun oda arkadaşi değilsiniz ki. Sizin sormaya hakkiniz var onun da cevap vermek gibi bir zorunluluğu var. Oturun konuşun. Ne demek uçak modu. Kimin aramasindan korkuyorsun diye sor. Ben eşimin telefonuna bakamiycakmiyim? Benden gizledigin birsey yoksa bu korku ve endişe neden? Aptal zannetmesin seni.

Merhabalar Eşim bir aydır telefonunu saklıyor şarja sokup uyuyor ama telefon uçak modunda şifrede değişik bazen önümde oluyor çaktırmadan bakıyorum ama anlıyor kalkıp başka yere gidiyor . Ama bir yandan aldatacak bir insan değil ben ona güvenmediğimi hissettirdim. Ona karşılık mı beni şüphelendiriyor onu anlayamıyorum . İşi hemen yakında 10dakikalık işten eve evden işe dışarıda pek çıkmıyor . Ama o telefonu saklamaktan müsait bir yerlerine sokucak yakında bende düşünüyorum artık biri mi var acaba diye sizce ?
Ben o telefonu çoktan müsait yerine sokardim bacim

Aldatmıyorsa da bi işler çeviriyor belli. Telefonu karıştırmanızı belki erkek gruplarında dönen pis muhabbetleri görmeyin diye istemez ama bu kadar da sakınılmaz yani, ben bişeylerden şüphe ederdim.

Çaktırmayın hiç...Telefonunu açarken farkettirmeden şifreye bakın ve gece 3-4 gibi derin uykudayken açarsınız

Ayni sorun bendede var telefonuma sifre koymalar tuvalete banyoya girerken bile yanina aliyor gece uyumadan tuvallete yatmadan once yarim saat takiliyor telefonla kendine bakmaya adam bubaralar bakiyor bana ve kizima karsi cok soguk davraniyor surekli suratsiz kesin aldatiyor diye dusunuyorum cok mutsuzum zsten surekli kavga edip duriyor yaptim hicbisey yemegi begemmiyor beni kucuk goruyor surekli

Ayni sorun bendede var telefonuma sifre koymalar tuvalete banyoya girerken bile yanina aliyor gece uyumadan tuvallete yatmadan once yarim saat takiliyor telefonla kendine bakmaya adam bubaralar bakiyor bana ve kizima karsi cok soguk davraniyor surekli suratsiz kesin aldatiyor diye dusunuyorum cok mutsuzum zsten surekli kavga edip duriyor yaptim hicbisey yemegi begemmiyor beni kucuk goruyor surekli
Hadi ben telefonu alıp bakamam da aldatıyorsa da görmek istemiyorum çok kötü olucam çünkü telefona bakın gizlice

Telefon meselesi yeterli değil aldattı demek için. Eve giriş çıkış saatleri değişti mi hafta sonları ne yapıyor hep evde mi?

Benim kız kardeşimde uçak modunda şarj ediyor Çünkü bizden bir şeyler gizlediği için. Konuştuğu erkekler onu aramasın yazmasın diye. Bunu adım gibi biliyorum. Sorunca offf gibi Cevaplar veriyor. İnkar etmiyor

Back
X