- Konu Sahibi Ferooooooo
-
Ne garibi ne eskisi gibi olması adam zaten eskiyi unutmamış 3 ay önce neydi ki ne olsun kumaşı bu bir de çocuk yapmaya çalışıyorsunuz adamdanArkadaşlar çok garip bir durum var şöyle ki kocam artık eskisi gibi değil bana karşı okadr ilgili değil 3. Ayımıza yeni girdik daha yeni evliyiz üstüne bir de telefonuna baktım bir çok kız ekli başta diyorum sırf kıskanç biri olduğum için böyle sırf beni sinir etmek için ama bide baktımki yok numara vermeler yok efendim konuşacak kimsem yok yok efenim beraber içelim o zamn konuşuruz ya üstelik eski sevgilisini unutmamış ne yapabilirim onun ilgisini çekmek için eskisi gibi olmak için bir bilginiz var mı
aslinda evet yaş 18Bosan
18 misin cidden
Valla çok yorum yapan biri değilim. Ama bu akıla bir yorum şart.. Canım kız kardeşim daha üç aylık evliyken bunu yapıyor. 3 ay ya sizin bu zamanda dünyayı unutmanız gerek en güzel zamanlarınız. Şimdiden başlamış karı kız ayağına. Al konuşmaların ss’ni hatta ekran videosu çek. Sadakatsizlikten aç davanı siktir et. Yoksa bir iki yıl sonra bu dediğimi yapacaksın zaten ama o zaman eksilmiş, kırılmış ve hayata küsmüş biri olacaksın. Konuşan yatarda sana birde hastalık bulaştırır. Uğraş dur birde.. Geç değil seviyorum falandan deme seni seven saçının telini başkasının gölgesine bile değiştirmez. O seni sevmiyor.Arkadaşlar çok garip bir durum var şöyle ki kocam artık eskisi gibi değil bana karşı okadr ilgili değil 3. Ayımıza yeni girdik daha yeni evliyiz üstüne bir de telefonuna baktım bir çok kız ekli başta diyorum sırf kıskanç biri olduğum için böyle sırf beni sinir etmek için ama bide baktımki yok numara vermeler yok efendim konuşacak kimsem yok yok efenim beraber içelim o zamn konuşuruz ya üstelik eski sevgilisini unutmamış ne yapabilirim onun ilgisini çekmek için eskisi gibi olmak için bir bilginiz var mı
Gece için fosforlu kıyafetler alın, evi sirkeli suyla silin, banyoyu tuzlu suyla yıkayın, balkonlara sarımsak asın (her balkona ayrı ayrı), dış kapıya büyük bir nazarlık asın, yatak başlığının tam üstüne kocaman bir at nalı monte ettirin, yastığınızın altına ateş-su-toprak-tahta dörtlüsünün simgelerini içeren ahşap bir levha yerleştirin. Bütün bunları tamamladıktan sonra dolunaylı bir gecede fosforlu kıyafetlerinizi giyip dış kapının önündeki ayakkabı ya da terliği ters çevirip yere vurun ve 3 kere "sapla saman, sakla zaman" diye bağırın. Sesli yapmanız önemli.Arkadaşlar çok garip bir durum var şöyle ki kocam artık eskisi gibi değil bana karşı okadr ilgili değil 3. Ayımıza yeni girdik daha yeni evliyiz üstüne bir de telefonuna baktım bir çok kız ekli başta diyorum sırf kıskanç biri olduğum için böyle sırf beni sinir etmek için ama bide baktımki yok numara vermeler yok efendim konuşacak kimsem yok yok efenim beraber içelim o zamn konuşuruz ya üstelik eski sevgilisini unutmamış ne yapabilirim onun ilgisini çekmek için eskisi gibi olmak için bir bilginiz var mı
Hala onun ilgisini nasıl çekebilirim diyorsunuz. 3 aylık evlilikte durum buysa 3, 13 yıllık evliliiğinizde neler yaşayabileceğinizi görmüyor musunuz? Çocuk yokken atın tekmeyi bu şerefsizeArkadaşlar çok garip bir durum var şöyle ki kocam artık eskisi gibi değil bana karşı okadr ilgili değil 3. Ayımıza yeni girdik daha yeni evliyiz üstüne bir de telefonuna baktım bir çok kız ekli başta diyorum sırf kıskanç biri olduğum için böyle sırf beni sinir etmek için ama bide baktımki yok numara vermeler yok efendim konuşacak kimsem yok yok efenim beraber içelim o zamn konuşuruz ya üstelik eski sevgilisini unutmamış ne yapabilirim onun ilgisini çekmek için eskisi gibi olmak için bir bilginiz var mı
İlgisini mi çekeceksin bir de bu dürzünün, Allah'ım bazı konular gerçekten beni benden alıyorArkadaşlar çok garip bir durum var şöyle ki kocam artık eskisi gibi değil bana karşı okadr ilgili değil 3. Ayımıza yeni girdik daha yeni evliyiz üstüne bir de telefonuna baktım bir çok kız ekli başta diyorum sırf kıskanç biri olduğum için böyle sırf beni sinir etmek için ama bide baktımki yok numara vermeler yok efendim konuşacak kimsem yok yok efenim beraber içelim o zamn konuşuruz ya üstelik eski sevgilisini unutmamış ne yapabilirim onun ilgisini çekmek için eskisi gibi olmak için bir bilginiz var mı
İyi yoğurt bulunursa neden olmasın? Bence yoğurdun mayasını değiştirsin.3 aylık evlisin daha eski haliniz yok ki eskisi gibi olacaksınız, boşan gitsin bu adamdan bir cacik olmaz
Boşan. Daha çok gençsin.Arkadaşlar çok garip bir durum var şöyle ki kocam artık eskisi gibi değil bana karşı okadr ilgili değil 3. Ayımıza yeni girdik daha yeni evliyiz üstüne bir de telefonuna baktım bir çok kız ekli başta diyorum sırf kıskanç biri olduğum için böyle sırf beni sinir etmek için ama bide baktımki yok numara vermeler yok efendim konuşacak kimsem yok yok efenim beraber içelim o zamn konuşuruz ya üstelik eski sevgilisini unutmamış ne yapabilirim onun ilgisini çekmek için eskisi gibi olmak için bir bilginiz var mı
Ya lütfen ya ciddiye falan alınır mazallahhh.Gece için fosforlu kıyafetler alın, evi sirkeli suyla silin, banyoyu tuzlu suyla yıkayın, balkonlara sarımsak asın (her balkona ayrı ayrı), dış kapıya büyük bir nazarlık asın, yatak başlığının tam üstüne kocaman bir at nalı monte ettirin, yastığınızın altına ateş-su-toprak-tahta dörtlüsünün simgelerini içeren ahşap bir levha yerleştirin. Bütün bunları tamamladıktan sonra dolunaylı bir gecede fosforlu kıyafetlerinizi giyip dış kapının önündeki ayakkabı ya da terliği ters çevirip yere vurun ve 3 kere "sapla saman, sakla zaman" diye bağırın. Sesli yapmanız önemli.
Faydasını göreceksiniz.
Haaa bir de leopar desenli bir taytınız mutlaka olsun, arada giyip kocanız oturken halıyı gırgırlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?