Kocam beni aldatıyor ne yapabilirm

Boşanabilirsiniz

Arkana bakmadan kaçabilirsin mesela

Adamın işine gelir bi tane çakar geçer

Güzel kız kardeşim,pek çok boşanma davası görmüş avukat bir ablan olarak yazıyorum.
Ben evli değilim ama evliliğe dair çok şey gördüm.Kocası geceleri korktuğu için kaynanasıyla aynı yatakta yatmak zorunda kalan kadından evi terk eden eşi ve eşinin anne babası tarafından kıyafetlerine işenen adama kadar.Bir şey hep aynıydı:Bir kere yapan bir daha yapar.Evlilikte ikinci şans diye bir şey yok.Belki katı görünüyorum ama cidden yok.Kim verdiyse pişman oldu.
Yaşın çok genç, çocuğun da yok.Hayat senin için yeni başlıyor.Kocan pişman falan olmayacak,senin onu yakaladığını anlarsa pişman gibi görünecek sadece.Kıymetli zamanını böyle bir evlilik için heba etme.Ayrılıp yoluna bak.

Boşanabilirsin mesela çok ilgisini çeker eminim

Karakterinin bozuk olması normal değil mi?
18 yaşında ki her insanın bu konuda karakteri bozuk olur çünkü, dün sarışın beğenie bugün esmer.
Zaten bu yüzden belirli bir yaşa kadar evlenmeyin demiyormuyuz?

Yaşla alakası yok bence. Böyle bir adam 40 yaşında da evlense aynı olur.

Mental bjr sıkıntı mı var zeka geriliği gibi bence öyle bu soru ciddi olamaz gerçekten.kesinlikle bir zihinsel engellilik durumu var

Hazır çocuk yokken kaç kurtar kendini bacım. Sonrasında pişman olursun işin içinden çıkamazsın yıllar boşa geçer

Akli melekelerin yerinde mi ? Kaç yaşındasın sen !

Kendine gel be

Eskisi gibi dediğin 3 aylık evlilik

Şimdiden aldatmış düşün cicim ayrı daha bitmeden

İlgisini çekmek için boşan bak nasıl arkadan koşuyor senin ki sahip olduğunun nankörü olmadığının hayranı

Boşan boşan ya da boşan Ma boynuza devam

Bu olay örgüsünü teklemeden nasıl yazabildin

80 yaşında elden ayaktan düştükten sonra ilgisini çekersin şimdilik bişey yapma. Anca sıra sana gelmiştir çünkü ona bakacak bir tek sen varsındır. Bu kafayla onu görürsün sen zaten. Şunun şurasında kaç yıl var zaman hızlı geçiyor sık dişini bir iki çocuk yap eve iyice çök yoksa başkaları kapar aman ha böylesi bu devirde zor bulunur.

Bundan sonra böyle arkadaşlar boşan demem ben kimseye. Böyle gül gibi yuvaları yıkıyoruz şurda durduk yere. Bu herif başkasına salça aman yar olmasın bu arkadaşımızın elinde töbe evinde patlasın.

Boşan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…