kocam beni aldatiyormuu lütfen bi el atin

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
2. Evlilgim 5 yasinda ilk evliligimden bebegim var
esimle cumartesi aksami cok eften puften bi sebebten cok kotu kavga ettik bunun uzerine gizlice yonlendirdim kendi telefonuma cevapsiz cagrilarini. Ve bu aksam 2 numaradan cagri geldi biri arkadasi whatsapptan baktim digeri cikmadi
Gizli nodan aradim bi kadin sesi duyunca dumura uğradım, daha sonra bi da aradim beni aramissiniz dedim oda yo ben kimseyi aramadim dedi . Hatta beni simdi birisi aeadi kapatti dedi . O bendim telefon dondu kapandı dedim siz kimsiniz dedim adim su dedi. Hm anladim dedim ama kapatmiyorumda belki belki kizim kirvalamisyir dedi kapattik. Hemen esimi aradim konusurke bi dk diyio kapadik , sonra geri aradi normal konuştu. Sonra kapadik ben hemen bi kuzenimi aradim onla konusurken esim aradi bi daha konisamadik kimle konusuyodun dedi xlen dedim. Egten ouften konustuk cok kotuyuk suanda napicam. Nasil öğrenicem zaten aramjz zaten nane limon . Ya o kisi beni cidden yanlisla aramissa bisi kaybetmem ama o isimde bi arkadasimiz yok. Esim gececi calisyor. Naosam netsem bilmiyorum elim ayagim bosaldi

Saçmalama cute esin oyle biri degil.

Asla yapmaz demiyorum ama o karakterde bi insan degil. Belki gercekten yanlislik olmuştur. Sen niye yönlendirdin kendine? Nerden aklına geldi

kocanın telefonunu kaçırıp onun telefonundan araman lazım.
emin olduktan sonra sıkıştır veya hesap sor.
yanlış anlaşılma olduysa ve emin olmadan üstüne gidersen ve bişey çıkmazsa aranız iyce gerilir

Nisanlisi hakkimda dedikodu yaan bir arkadasiula gorusup gorusmedigini anlamakicin yaptim. Numadanin kime kayitli oldugunu iöğrendim ama bana sylenen isimle ayni degil zangir zangir titriyorum kuzenim faceten isimleri aratiyor. Allahim kicindaki killari bile elimle koparirim. Litfwn mantikli bi akilverin

Aklimds bi fikir var bir erkegi benim esim diye o numarayi aratmak.

Nisanlisi hakkimda dedikodu yaan bir arkadasiula gorusup gorusmedigini anlamakicin yaptim. Numadanin kime kayitli oldugunu iöğrendim ama bana sylenen isimle ayni degil zangir zangir titriyorum kuzenim faceten isimleri aratiyor. Allahim kicindaki killari bile elimle koparirim. Litfwn mantikli bi akilverin

bence sakin ol oncelikle.
Esinin seni aldatmasi icin bir nedeni var mi ?
Ne diye suphelendin de aramalarini kendine yonelttin ?

Ayrica hatirliyorum o diyer konunuda.
Niye bu kadar taktin ki o kiza.
Yaparsa yapsin dedikodunu, kendi seviyesini gosterir.
Kocan da arkadasiytla gorusur ama kizla gorusuyorsa ve bunu migdesi kaldiriyorsa o da kendi seviyesini gosterir.
Neden hirs yapip evindeki huzuru bozuyorsun ?
keske bize herkotuluk yapanin agzini burnunu dagitsak ama oyle olmuyor iste.
Bosvermeyi ogren.

Cevapsız çağrıya bakıp aldatıldığına mı karar verdin cute?
Sakin ol ve eşinin telefonuna bak bi ara.
Belki kadın sadece yanlışlıkla çaldırdı ve kapattı veya işle alakalı bişeydir.
Eğer kayıtlarda sürekli görüştüğü çıkarsa şüphelen,yoksa durduk yere panik yapma.

Ya bi sakın ol yapmaz kalıbımı basarım ki yapmaz

Bu mu aldatılma şüphesine kapılman? Bir bak bakalım o kişiyi eşinin cebinden ara kayıtlımı. Sorsana eşine kendini yiyeceğine.

Canım Aklını kurcalıyorsa numarayı sorgulat kimmiş felan öğren bide sürekli konuşmuşlar mı ? Belki yanlış olmuştur. Hemen paronayak Olma canım sakin sakin araştır inşallah yanlış arayan biridir ...!:110:

is yerindendir birinin isi dusmustur yanlislikla aranmistir reklam amaclidir... olabilir de olabilir hemen kotuye yorma. baska bir gun esine bu numara kim seni aramis diye sorabilirsin...

Ne biçim konuşuyorsun beee haketmişsin çok itici bi kadınsın kıçındaki kılı koparan kadına aşkla bakarmı bir adam bide bunu ulu orta söyleyen yuhhhh

Bence aldatma yoktur da bu saatten o kadina kocan diye baska bi erkegi aratsan da fayda cikmaz cunku kocan kizla irtibata gecmistir

Ah kizlar esim.o aksam bana cok tartisik ve alkolluydu gideceksen git ama ccugu birak git vermem ben eski kocan değilim saa durust oldum her zaman dedi beni evden kovdu cocugu birak git asla vermem ben ina emek verdkm dedi. Ben desem boyle yaptim isler sarpa sarar eski kocain bedelini banami odetiyosun der ve eski kocamsa beni baska bir kadin icin aldattı ve terk etri oda heo inkar hep inkar ona soramam. Arama kayitlarinda boyle bi bok varsa siler goremem. Ben napsam bu kadnin sacini basini yolarim vallahi öldururum o civak sesini

Ne biçim konuşuyorsun beee haketmişsin çok itici bi kadınsın kıçındaki kılı koparan kadına aşkla bakarmı bir adam bide bunu ulu orta söyleyen yuhhhh
Ilk Evliliği aldatılarak Acılar icinde sona Eren bi Kadından bahsediyoruz

Biri biri favten aratsin su kizi lütfen kuzenime ulasamiyorim olduki bi arkadasinin karisi eyvallaj ortaligi darma duman etmek istemiyorum

Kes sesini hincimi senden cikarmiyim elimde ucuz kurtulamazlar diyorum

Ah kizlar esim.o aksam bana cok tartisik ve alkolluydu gideceksen git ama ccugu birak git vermem ben eski kocan değilim saa durust oldum her zaman dedi beni evden kovdu cocugu birak git asla vermem ben ina emek verdkm dedi. Ben desem boyle yaptim isler sarpa sarar eski kocain bedelini banami odetiyosun der ve eski kocamsa beni baska bir kadin icin aldattı ve terk etri oda heo inkar hep inkar ona soramam. Arama kayitlarinda boyle bi bok varsa siler goremem. Ben napsam bu kadnin sacini basini yolarim vallahi öldururum o civak sesini
Sabah eve gelince hat detaylarına bak

X