Kocam beni beğenmiyor

ikincielci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
2.212
1.208
133
35
Şimdi arkadaşlar iki hafta önce kocamla kavgamızı yazmıştım eşimi evden gönderdim sonrasında aileler aradı ikna etti falan derken geri geldi. Bugün yine bir sebepten tartıştık. Ve bana olan sevgisine inanmadığımı eksiklikler hissettiğimi söyledim. O da (evlenmeden önce de söylemişti ama ben zamanla oluşur farklı duygular sandım) beni çok sevdiğini ama aşık olmadığını beğeni hissetmediğini söyledi. Ben zaten kavgamız yüzünden çok kırıldım ve evden gidecektim. Son kez konuşayım istedim içindekileri söylemek istedim. O da ben sana baştan söylemiştim kabul etmeyecektin elimden birşey gelmez diyor. Ama ben bir kadın olarak ilgi istiyorum sevgisini görmek istiyorum. O ise bana bunları veremeyeceğini ekstra birşeyler yapamayacağını söylüyor. Kafam çok karışık. Bitirmek istiyorum böyle bir evliliği sürdürmek istemiyorum. Biraz yorumlarınıza ihtiyacım var. Sizden ne istiyorum onu da bilmiyorum.

Not:Herkese şınu izah etmek istiyorum. Neden evlendin diyenlerw özellikle. Ben bu adamı defalarca terkettim kendisi kapımda yattı annesini arattı yalvardı yakardı. Peşimde defalarca koştu. Çok seviyorumlar seninle evleneceğimler havada uçtu. Yani bana birkez ben seni beğenmiyorum aşık değilim deyip bin kez aşkını gösterdi. Ben kesin kararlılıkla nişanlıyken bile ayrıldığımda kendisi bir sürü şey yaparak beni döndürdü. Ve ben düşündüm ki beni seviyor istiyor ama kendine itiraf edemiyor zamanla geçer aşkını kendisi de anlar. Hani bazen söze gerek yok davranışlar kendini açık eder. Ben davranışlarına aldandım. Yani sandığınız gibi beni sevmeyen beğenmeyen burun kıvıran hadi madem evlenelim modunda bir adam değildi benim evlendiğim. Keşke evlenmeseydin baştan kabul etmeseydin diyenlere gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bastan olmayan birsey sonradan nasıl olsun aşkla baslayan evlilikler bile zamanla alıskanlık ve saygıya dönüşürken sizin beklentiniz yersiz baştan bunu kabul etmeniz çok tuhaf geldi zaten bence yapıcak birsey yok kimseyi zorla kendinizi sevmekle yükümlü yapamazsınıx elinizdeki bu ya devam ya tamam karar sizin

Eşiniz aşık olmadığını ve sizi beğenmediğini söylemiş evlenmeden önce keşke kabul etmeseydiniz :KK43:(
YANi hanfendi gerçekten çok yardımcı oldunuz. Adamın dediğini yazıyorsunuz. Ben zaten yukarıda yazdım bınları farkındaysanjz.

Kavga için evi terketmekteki niyetiniz boşanmak mıydı?
Sürekli blöf yaparsanız zaten aynı tas aynı Hamam olarak devam eder.
Baştan söylemiş zaten dürüst davranmış sonradan sürpriz olarakta çıkarmamış bu olayı, kabul etmişsiniz o yüzden şimdide değişen birşey olmayacak.

YANi hanfendi gerçekten çok yardımcı oldunuz. Adamın dediğini yazıyorsunuz. Ben zaten yukarıda yazdım bınları farkındaysanjz.
Adam dürüst davranmış ne diyebilirsiniz ki en ufak karşı durma hakkı bırakmamışsınız uzak durun biraz üzerine gitmeyin dua edin inşallah düzelir

Ne desin peki. Adam sevmiyorum demiş. Siz de ilgi istiyorum demişsiniz. Sevmeyen adama ilgi göstermesi için gereken icatlar henüz Yok. Ayrılırsanız daha mutlu olursunuz.

Son düzenleme:
Neden kızıyorsunuz?
Üye birçok üyenin düşüneceği şeyi yazmış gayette.
Bitirmek istiyorum böyle bir evliliği sürdürmek istemiyorum
Siz bunu dedikten sonra millet ne desin?
Neden beğenilmediğiniz sizi benimsemeyen biriyle evlendiniz? Madem evlendiniz mutlu değilsiniz öyleyse boşanın başka ne denebilir ki şu durumda millet eşinize sövse kaç yazar yani.

Kavga için evi terketmekteki niyetiniz boşanmak mıydı?
Sürekli blöf yaparsanız zaten aynı tas aynı Hamam olarak devam eder.
Baştan söylemiş zaten dürüst davranmış sonradan sürpriz olarakta çıkarmamış bu olayı, kabul etmişsiniz o yüzden şimdide değişen birşey olmayacak.
İyi de insan yine de karım bu benim dee birşeyler yapmaya çalışır. Bir fotoğraf atıyorum hiçbir şey uyandırmıyor onda. Güzel bulmuyor. Yani ben zamanla vakit geçirip alıştıkça sevgi değişir diye düşündüm ben de ona baştan aşık değildim zamanla sevdim beğendim ilk görüşte aşk istemiyorum ki ben

Bekara karı boşaması kolay derler.

Ama bence sizin evliliğiniz çoktan bitmiş. Böyle bir ifadenin üzerine nasıl devam edilebilir ki?

Neden kızıyorsunuz?
Üye birçok üyenin düşüneceği şeyi yazmış gayette.

Siz bunu dedikten sonra millet ne desin?
Neden beğenilmediğiniz sizi benimsemeyen biriyle evlendiniz? Madem evlendiniz mutlu değilsiniz öyleyse boşanın başka ne denebilir ki şu durumda millet eşinize sövse kaç yazar yani.
Aizden bir sonraki yoruma yazdım. Sövsünler diye yazmadım bunu. Belki sevgi de yeterli olur diyen çılar. Zamanla aşk zaten biter diyen olabilir. Kalp kırıklığı ile hareket etmeyeyim insanlar mantıksal yaklaşabilirler diye yazdım. Üyeye de kızmadım sadece zaten yazdığım birşeyi söylemenin manasız olduğunu anlattım

Yani aşık olmasını nasıl sağlarım diyosun sanırım da o zor bu saatten sonra. Ama sevilmekte çok güzel bir duygu.

İyi de insan yine de karım bu benim dee birşeyler yapmaya çalışır. Bir fotoğraf atıyorum hiçbir şey uyandırmıyor onda. Güzel bulmuyor. Yani ben zamanla vakit geçirip alıştıkça sevgi değişir diye düşündüm ben de ona baştan aşık değildim zamanla sevdim beğendim ilk görüşte aşk istemiyorum ki ben
İlk görüşte aşık olanlar dahi evlenince aşkı yalayıp yutup nefretle ayrılıyorlar.

Beğenmeden, ilgi duymadan “bu kadın/adam benim eşim” diye içten içe mutlu olmadan hangi hatayı hangi olayı tölere edip mutlu mesut devam edebilirsin ki evliliğe?

Kavgalarınızda bu tahammülsüzlükten zaten.
Yani açık açık söylüyorsa kaybetmekten korkmadan, üzgünüm böyle devam eder gibi geliyor.

Hem neden evlendiniz ki sevmeden?

Belki sevgi de yeterli olur diyen çılar
Bakın biz burda sizi yumuşatan şeyler de yazabiliriz ama bu sizi kandırmaktan başka birşeye yaramaz.
Adamın düşünceleri hisleri ortada yani mantık evliliği yapmış daha çok.
Siz kendiniz diyorsunuz böyle bir evliliği sürdürmek istemiyorum diye ve gerçekleri söylemek bu durumda daha iyidir ne kadar erken kabullenirseniz o kadar iyi. Elbette son karar sizin ama "sen baştan böyle kabul ettin işine gelirse" tarzında konuşan bir adam bu ve siz ilgi aşk bekliyorsunuz bu en doğal hakkınız. Bu adam da bundan sizi mahrum bırakıyor. Neden kendi hayatınıza devam edip gerçek aşkı ilgiyi yaşamayasınız ki?

Evet insanlar zamanla vakit geçirdikçe birbirlerine alışabilir, sevebilir, aşık olabilir ama bunu genelde evlilik öncesinde denerler. Sevgililik, nişanlılık gibi süreçler bu yüzden var. İnsanlar birbirlerini tanısın, arada bir paylaşım varsa, mutlu olacaklarına inanırlarsa evlensin diye. Olmayınca da bitirip kendi yollarına bakıyorlar. Siz bunu evlilik içinde yapmaya çalışmışsınız, olmamış. O zaman kendi yolunuza bakacaksınız.

Bakın çok severek aşık olarak yapılan evliliklerde bile sonradan erkeklerin ilgisi kadınların istedigi düzeyde olmuyorken , sizi beğenmediğini, aşık olmadığını söyleyen bir erkekten ekstra birsey beklememeniz lazım.
Ayrıca evlenince alışıp sevmek daha fazla ilgi göstermek biz kadınlara mahsus bir durum, erkek beğeniyorsa beğeniyordur,seviyorsa seviyordur sonradan olmayan şey oluşmaz onlarda.

Back
X