- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
Şimdi arkadaşlar iki hafta önce kocamla kavgamızı yazmıştım eşimi evden gönderdim sonrasında aileler aradı ikna etti falan derken geri geldi. Bugün yine bir sebepten tartıştık. Ve bana olan sevgisine inanmadığımı eksiklikler hissettiğimi söyledim. O da (evlenmeden önce de söylemişti ama ben zamanla oluşur farklı duygular sandım) beni çok sevdiğini ama aşık olmadığını beğeni hissetmediğini söyledi. Ben zaten kavgamız yüzünden çok kırıldım ve evden gidecektim. Son kez konuşayım istedim içindekileri söylemek istedim. O da ben sana baştan söylemiştim kabul etmeyecektin elimden birşey gelmez diyor. Ama ben bir kadın olarak ilgi istiyorum sevgisini görmek istiyorum. O ise bana bunları veremeyeceğini ekstra birşeyler yapamayacağını söylüyor. Kafam çok karışık. Bitirmek istiyorum böyle bir evliliği sürdürmek istemiyorum. Biraz yorumlarınıza ihtiyacım var. Sizden ne istiyorum onu da bilmiyorum.
Not:Herkese şınu izah etmek istiyorum. Neden evlendin diyenlerw özellikle. Ben bu adamı defalarca terkettim kendisi kapımda yattı annesini arattı yalvardı yakardı. Peşimde defalarca koştu. Çok seviyorumlar seninle evleneceğimler havada uçtu. Yani bana birkez ben seni beğenmiyorum aşık değilim deyip bin kez aşkını gösterdi. Ben kesin kararlılıkla nişanlıyken bile ayrıldığımda kendisi bir sürü şey yaparak beni döndürdü. Ve ben düşündüm ki beni seviyor istiyor ama kendine itiraf edemiyor zamanla geçer aşkını kendisi de anlar. Hani bazen söze gerek yok davranışlar kendini açık eder. Ben davranışlarına aldandım. Yani sandığınız gibi beni sevmeyen beğenmeyen burun kıvıran hadi madem evlenelim modunda bir adam değildi benim evlendiğim. Keşke evlenmeseydin baştan kabul etmeseydin diyenlere gelsin.
Not:Herkese şınu izah etmek istiyorum. Neden evlendin diyenlerw özellikle. Ben bu adamı defalarca terkettim kendisi kapımda yattı annesini arattı yalvardı yakardı. Peşimde defalarca koştu. Çok seviyorumlar seninle evleneceğimler havada uçtu. Yani bana birkez ben seni beğenmiyorum aşık değilim deyip bin kez aşkını gösterdi. Ben kesin kararlılıkla nişanlıyken bile ayrıldığımda kendisi bir sürü şey yaparak beni döndürdü. Ve ben düşündüm ki beni seviyor istiyor ama kendine itiraf edemiyor zamanla geçer aşkını kendisi de anlar. Hani bazen söze gerek yok davranışlar kendini açık eder. Ben davranışlarına aldandım. Yani sandığınız gibi beni sevmeyen beğenmeyen burun kıvıran hadi madem evlenelim modunda bir adam değildi benim evlendiğim. Keşke evlenmeseydin baştan kabul etmeseydin diyenlere gelsin.
Son düzenleyen: Moderatör: