kocam beni beğenmiyormuş

sayeste

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
219
6
96
Kırıkkale
Merhaba siteye üyeydim ama hiç bir derdimi yazmamıştım daha önce.Ama dün eşim bana öyle bir laf etti ki birileriyle paylaşmadan duramayacağım.
Ben çalışan bir bayanım ve 3 buçuk yaşında bir kızım var.Eşim genelde ev işlerinde yardımcı olmaz.Hafta son tatilim hep temizlikle çamaşırla ütüyle geçer.Büyük temizliklerimde kadın tutarım.Eşime "Sen bana neden yardımcı olmuyorsun bak arkadaşlarımın eşleri hep yardım ediyormuş" dedim.Demez olaydım.ben onu nasıl başkalarıyla kıyaslarmışım.yardım etmezmiş canı isterse yardım edermiş.ben kadınmışım ben yapmak zorundaymışım.neyse daha neler neler.Neyse biz eşimle 4 sene çıktık.beşinci sene evlendik.bana demesin mi aslında ben seninle evlenmeyecektim ama sana acıdığım için sen ortada kalma diye evlendim diye resmen şok oldum ve kesinlikle boşanmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok moralim bozuk...

Ne diyeyim ki..
Sonra bekara adliye yolları kolay diyorlar...gamyoncuiremsu
Allahım yardımcınız olsun inşallah!

Niye acımış ki size acınacak neyiniz varmış ta lutfedip evlenmiş zat-ı şahaneleri acaba çoookkk merak ettim canım

canım erkeklerin hatta bütün insanların nefret ettği şey
KIYASLANMAK........ büyük hata yapmışsın...keşke demeseydin...

eşinin seni beğenmedğini nerden çıkardın?

o sana sinirle çıkmş bi söz sadece sen nasıl kıyasladıysan oda sana senin canın acıtmak için seni kırmak için söylemiş bu açık

sinir anında sarf edilmiş sözler... ama sen olayın sıcaklığı ile şu an aşırı kızgınsın anlaşılan,
ama bence hemen boşanma konusunu gündeme getirme..bir özür dilesin, affettirsin kendini...
söylediği sözler gerçek olabilir mi sence? onca yıllık flört üzerine evlilik...
zoraki mi yaptırdılar bunları eşine ?? düşünmeden konuşmuş anlaşılan, kırıldığını belli et ama boşanma vs..karıştırma bence canım...
herşey yoluna girsin inşaAllah kısa zamanda...

nasıl yani ya eşin sana acıdığı içinmi evlenmiş şok oldum resmen insan bu lafı nasıl söyleyebilir anlayamıyorum.Yalnız seninde eşini başkalarıyla kıyaslaman kötü olmuş canım keşke bunu yapmasaydın herkes olduğu gibidir acaba şunu söylemeden de geçemicem eşin sana olan kızgınlığıyla çıkardı demekki içindeki hisleri

ortada kalma diye evlendim nedir ya :1shok:
40 takla atması lazım affedilmek için..

eşin sana böyle bişy deseydi seni başka birilerini hanımıyla kıyaslasydı hoşuna gidermiydi??

eğer yardım istiyorsan başka şekilde deseydin tatlı dille.......yada eşin hiç yapmıyorsa yardım hiç demeyecksin öyle kabul edeceksin

Bende kocama başka adamlarla ilgili bişe desem canı yanar benimde canımı yakmak ister.
Acaba sizin içinde durum öyle mi oldu?
Eşiniz sinirlendiği için sizide üzmek istemiş olabilir mi?
Bide her erkek yapacak diye bir kaide yokki,nasıl her kadın bir değilse her erkekde bir olmuyor.Çok yanlış düşünceler bunlar.

o zamanın da sana acımışsa sen şimdi ona acıma............

tamam sende hata yapmışsın ama onun söylediği söz daha ağır yani insan çocuğunun annesine böyle birşey dermi sende sorsaydın neden acıdın acınacak neyim var çok şükür aç açıkta değildim diye klava: ah erkekler ah düşünmeden çok kırıcı oluyorlar belki bukadar takacağını bile düşünmeden söylemiştir

o zamanın da sana acımışsa sen şimdi ona acıma............

yuva yıkıcı fitne ficur alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile-tatlicadiarzu-

bu sebepten koca boşanmaz manyamayınız piskopat hanım :hulya:
ona bu lafini yedirtip kan kusmasına sebebiyet verecek onlarca yöntem var

bence tamamen kizginlikla soylenmis sozler bunlar tabiki hicbisey olmamis gibi davranmayacaksin,
hemen bosanda demiyorum ama biraz surunmesi lazim soguk davran tavir yap bakalim o zaman tepkisi nasil olacak ozur dileyecekmi ona gore tekrar dusunup bi karara varabilirsin..

kimkiminle acidigi icin evlenirki
siz üzülün diye yapmis belliki
beni kiyasladin üzüldüm sende üzül
ev isleri konusuna gelince cok haklisniz
yardimci olmasi lazim hem ev isi hem cocuk
hem is cok zor
öyle sen kadinsin sen yap olayi hic hos degil

eşler kavga anında birbirlerine bazı laflar sarfedebiliyorlar bence büyütülcek birşey yok sende eşini başkalarının kocalarıyla kıyaslamışsın bu da onur kırıcı neticede.seni de kocan arkadaşlarının karılarıyla kıyaslasa hoşuna gidermiydi.bikere bunlar boşanma sebepleri değil. Kocan seni aldattımı? çalışmıyormu eve maddi yardımı olmuyormu? sureklı alkol alıyor seni dövüyormu?ya da sürekli kendi annesi,babasıyla kardesleriyle sana sıkıntı yaşatıp eziyetmi ediyorlar?vs..bu sorduklarım varmı?boşanmak bu kadar basit değil evlilik hayatınızı ufak tefek şeylerle mahfetmeyin bence biraz ılımlı olun.

Allahıma manyak bu erkekler, boş beyinliler.alsanaalsanasmile

Arkadaşım şimdi sen ona kızdınya inanki akşama sana "neyin var hayatım birşeymi oldu "diye sorar. Yaptığının söylediğinin farkında bile değildir ha:umursamaz: Söylediklerinin bir insanı ne kadar zedeleyeceğini bilmez bile.

Kocana anasından emdiği sütü burnundan itinayla getir ama boşama.

Çalışıyormuşsunda her hafta kadın tutsana ya, ne diye kendini heba ediyorsun.sengözlerimebaksanab

bazen esler arasi bu tarz konusmalar cikabiliyor sinirle agizdan.sakinlestiginde esinle konusmaya calis,ama bu lafi yutma,gerisi gelir yoksa, sevgiler

dimi yani...
kadınlara da kızıyorum bazen
kendilerini harap ediyorlar ev işiydi camasirdi ütüydü bilmem neydi diye
oysa evlilikte aslolan bunlar değildir ki
erkekleri şımartan bizleriz
onlar da evlendigi kadını yavas yavas cirkinleştirip solugu baska kadınların siluetlerinde alıyorlar
evde babanne pijamasıyla gezen karısı, bütün gömleklerini pantolonlarını ütülemiş, 3 cesit yemek dee yapmiş olsa cekici gelmiyor adam milletine
yapmayın etmeyin kendinizi bu kadar geri plana itmeyin bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…