kocam beni beğenmiyormuş

ben nedense bu söylediginin sadece sinirden oldugunu düsünmüyorum
hani 4 sene sürdü ya iliskiniz demekki sonunda bikmisti ama bukadar uzun süreden sonra seni ortada birakmak istememis sayin merhamet de? simdi niye diyon be adam madem:mymeka:

inşallah içinden gelerek değil kızdırmak için söylemiştir çok canıy yanıyor nasıl içinden çıkaracağım bu lafı bilmiyorum...

Yani sanmıyorum..
Canımı yakanın canı yansın mantığında hareket ediyor erkekler.
Eşim milletin karıları şöyle yapıyor böyle giyiniyor dese kırk şey geçer aklımdan.Acaba beğeniyor mu aklında mı var biri falan diye.Sonra bende ona misilleme olsun kendini bişe sanmasın diye küçük düşürücü laflar söylerdim..
Siz bir süre konuşmayın kırıldığınızı belli edin ama lütfen kadın olarak da eşinizi başkalarıyla kıyaslamayın.Neticede adı üzerinde erkek...

ayili helede betty boo lu pijamalarima laf yok:lepi::umursamaz:
simdi yani pantolon kirisik tencere bos kalacak ölemibilmiyorumkismile bumu cözümdelikafadulden
peki ben ne yicem:gitme:

hodri meydan deyip

git avukata boşanma davası açmasını söyleyin sineye çekmeyin yoksa tepenize çıkar hem denemiş olursunuz bundan sonra siz cıngar çıkartın belli epey şımartmışsınız !

ya tamam kıyaslanmak sinirini bozmuştur karşı saldırıya geçmiştir vs.. vs..
ama kavgada bile söylenmez denen laflar vardır ya bu laflarda onlardan bence
bence bu lafları o an uydurması çok zor,
demek ki, tam olarak böyle ya da değil kafasında böyle şeyler varmış, sinir anında açıga çıkarmış
şimdi bu kavgadan boşanlılmaz ama bunları öğrendiğin süper olmuş, artık adımlarını ona göre atarsın, çalışan kadın hem çocuğa hem eve koşuyosa tükenebiliyor, her kadın aynı değil kimisi süper idare eder ama idare edemeyende bu yüzden suçlanamaz bence tükenip kendini yiyeceğine daha sık kadın çağır

karı kocada çalışıyosa evin bütün yükü nasıl kadına ait oluyor anlamıyorum, bencilce hatta acımasızca bence

Nayynn,evde 3 çeşit yemeğimi yaptım,temizde evim ama hiç pasaklı değilim.Saçlarım maşalı-doğal dalgalı,üzerimde eşofmanlarım dolanıyorum.
Ayrıca sen evin içinde bikiniylede gezsen adama suratsız olup didikledikten sonra genede bir işe yaramaz..
Önce hep diyorum güler yüz..Sonra bakım..

ayili helede betty boo lu pijamalarima laf yok:lepi::umursamaz:
simdi yani pantolon kirisik tencere bos kalacak ölemibilmiyorumkismile bumu cözümdelikafadulden
peki ben ne yicem:gitme:

zıkkım yi, böleliklen kilo da vermiş olursun alsanaalsanasmilelaelaelaelaelae
ülen ben bu karnı burnumda iş bilmez halimle en azından bi cesit yemek yapip üstüne az bucuk ütü şeyedip bi de süslenip püslenip kapiyi öle aciyosam herkeş yapar bunları hatta daha fazlasını kaydirigubbakcemile
bahana uydurmayın bana alsanaalsanasmile

bi kuzu bi sen....
ikiniz de mikemmel şaaaslar oldunuz zati hep :umursamaz:
cocuk dogurur kilo almazsınız, efenim hamama girer terlemezsiniz, cisiniz gelmez burnunuz akmaz coraplarınız kokmaz alsanaalsanasmile
laelaelaelaelae

delikafaduldendelikafadulden nerde satiliyo o zikkim kac haftada kac kilo verdiriyokimafoldumbenalsanaalsanasmile
sen yemek yapmayi biliyonmuki:roflol: o bi cesit dedigin salata olmasinaklinialirimsmile

bazı arkadaşlar, canını acıtmak için söylemiş olabilir demiş.
Erkekler düşünmeden konuşabilir demişler.

Herşey bir yana,bu söz boşanma nedeni olabilir mi?
Bence hayır.

Ama bundan sonra "düşünmeden" daha ne şekilde canını acıtmak isteyecek acaba?

Eşler birbirlerini tanıdıkları kadar beklentileri oluşur.

Bir kadının ,her ne olursa olsun,çocuğunun babasından bunu duyması çok üzücü.
Bu gün verilen bir örnek üzerine böylesine sözler sarfeden bir insan,düşünmek istemiyorum ilerleyen zamanlarda nasıl canını yakmak ister...

Ya böyle biriyle başa çıkarım diyeceksin.Ya da yorulurum...

Herşey gönlünce olsun.

eşin sinirle söylemiştir bu sözü eminim ama yine de tepkin ağır olsun
bir süre uzak dur konuşma soğuk davran ki hatasını anlasın
özür dilemeden geri adım atma bancelmaz:

bi kuzu bi sen....
ikiniz de mikemmel şaaaslar oldunuz zati hep :umursamaz:
cocuk dogurur kilo almazsınız, efenim hamama girer terlemezsiniz, cisiniz gelmez burnunuz akmaz coraplarınız kokmaz alsanaalsanasmile
laelaelaelaelae

Ay yok kilom var o konuda hakkımı yemim kendimin
Ama mükemmel bir kadın olmaya çalışıyorum,temiz,bakımlı,surat yapmayan.Alttan alan vs.vs..

Süpersinnnnnnn , içimdekileri söylemişsinolumunekankayizsmile

:1shok: inanmıyorum 4 yıllık beraberlik sonrası evleniyosunuz ve sana böyle birşey diyor o kadar yıl neden beraber oldun o zaman baştan bitirseydin lmaz: yanlış anlamassanız durumunuzda ne vardıki ortada bırakmak istememiş

Tamam anlarım insan birine kızdı mı onun canını acıtacak şeyler yapmak ya da söylemek ister ama yuh artık her şeyin de bi sınırı vardır. Eşiniz çok fazla ileri gitmiş doğrusu, boşanacak kadar aşılması zor bir sorun mudur bilemem ama kolay kolay affetmeyin derim, kocanız da olsa, çocuğunuzun babası da olsa, kim olursa olsun, herkes haddini bilmeli.

Erkeklere yaranmak için geyşa mı olacaz yani alttan alttan alıplmaz:ne bu canımmmmmmmmm

Ne alakası var?

Dırdırcı bir kadın değilim,sürekli olumsuzdu değilimdir kaldı ki eşimde evden işe işten eve-hesabı kitabı belli-alkolü kumarı olmayan bir adamdır..
Ufak tefek şeyleri büyütmem,sorun etmem..Sinirliyken alttan alırım,adamı dahada sinirlendirim saçma sapan konuşmalara maruz kalmam,sinirini gel benden çıkarda rahatla mesajı vermem..
Evimde tertemizdir,yemeklerimi sabahtan yaparım malum çocuğumda var..
Geyşalık bunun neresinde.

Çık sırtımada ez beni,saçımdan sürükle beni demiyorum herhalde
boshayallersmile

Of cnm çok zor ya. Neler hissettiğini anlayabiliyorum. İçinden hiçbir zaman çıkmaz o sözün acısı ama zamanla daha az acıtır. Herşeye alışıyor insan. Bencede çok benciller. Eğer kadın çalışıp eşine yardıncı oluyorsa tabiki erkekte eşine yardımcı olması lazım. En azından çaba gösterse oda yeter. İnsan bana acımıyor diye düşünür. Karşılıklı eşler birbirlerinin iyiliğini düşünmezse o nasıl bir sevgidir.
Boşanma lafını hiç etme eşine. Ama incindiğinide hissettir. Anlasın hatasını. Her aklına geleni söyleyemez insan birbirine. Hem şimdimi aklına gelmiş. Bunca yıl iyiydin şimdimi kötü oldun. Sana çok acıyormuşta neden yardımcı olmamış. Bence kendisini beğenmiyor o, seni değil. Kompleksli insanlar başkalarının kendilerinde daha başarılı oluşunu hazmedemedikleri için, sürekli saldırgan davranırlar.
Allah yardımcın olsun cnm. Bol şans diliyorum.

neden yanlış anlayım bana yardımcı olmak için bişeyler yazıyorsunuz hepiniz ben de anlayamadım durumumda ne var ben onunla çıkarken bile bir sürü kişi benimle evlenmek istedi ama ben onu seçtim tamam çok güzel değilim ama arkadaşlarım arasında da üniversitede de beğenirlerdi beni sanırım hayatımın hatasını yaptım sevdiğim biriyle evlenmekle aslında senin sevdiğin değil seni sevenle evleneceksin ben bunu geç anladım

Ortada kalma diye acıdım ne demek acınıcak ve ortada kalıcagınızı dusundurucek ne yaptınızki bunu soyleyebılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…