inşallah içinden gelerek değil kızdırmak için söylemiştir çok canıy yanıyor nasıl içinden çıkaracağım bu lafı bilmiyorum...
ayili helede betty boo lu pijamalarima laf yok:lepi::umursamaz:dimi yani...
kadınlara da kızıyorum bazen
kendilerini harap ediyorlar ev işiydi camasirdi ütüydü bilmem neydi diye
oysa evlilikte aslolan bunlar değildir ki
erkekleri şımartan bizleriz
onlar da evlendigi kadını yavas yavas cirkinleştirip solugu baska kadınların siluetlerinde alıyorlar
evde babanne pijamasıyla gezen karısı, bütün gömleklerini pantolonlarını ütülemiş, 3 cesit yemek dee yapmiş olsa cekici gelmiyor adam milletine
yapmayın etmeyin kendinizi bu kadar geri plana itmeyin bilmiyorumkismile
hodri meydan deyipMerhaba siteye üyeydim ama hiç bir derdimi yazmamıştım daha önce.Ama dün eşim bana öyle bir laf etti ki birileriyle paylaşmadan duramayacağım.
Ben çalışan bir bayanım ve 3 buçuk yaşında bir kızım var.Eşim genelde ev işlerinde yardımcı olmaz.Hafta son tatilim hep temizlikle çamaşırla ütüyle geçer.Büyük temizliklerimde kadın tutarım.Eşime "Sen bana neden yardımcı olmuyorsun bak arkadaşlarımın eşleri hep yardım ediyormuş" dedim.Demez olaydım.ben onu nasıl başkalarıyla kıyaslarmışım.yardım etmezmiş canı isterse yardım edermiş.ben kadınmışım ben yapmak zorundaymışım.neyse daha neler neler.Neyse biz eşimle 4 sene çıktık.beşinci sene evlendik.bana demesin mi aslında ben seninle evlenmeyecektim ama sana acıdığım için sen ortada kalma diye evlendim diye resmen şok oldum ve kesinlikle boşanmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok moralim bozuk...
Merhaba siteye üyeydim ama hiç bir derdimi yazmamıştım daha önce.Ama dün eşim bana öyle bir laf etti ki birileriyle paylaşmadan duramayacağım.
Ben çalışan bir bayanım ve 3 buçuk yaşında bir kızım var.Eşim genelde ev işlerinde yardımcı olmaz.Hafta son tatilim hep temizlikle çamaşırla ütüyle geçer.Büyük temizliklerimde kadın tutarım.Eşime "Sen bana neden yardımcı olmuyorsun bak arkadaşlarımın eşleri hep yardım ediyormuş" dedim.Demez olaydım.ben onu nasıl başkalarıyla kıyaslarmışım.yardım etmezmiş canı isterse yardım edermiş.ben kadınmışım ben yapmak zorundaymışım.neyse daha neler neler.Neyse biz eşimle 4 sene çıktık.beşinci sene evlendik.bana demesin mi aslında ben seninle evlenmeyecektim ama sana acıdığım için sen ortada kalma diye evlendim diye resmen şok oldum ve kesinlikle boşanmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok moralim bozuk...
dimi yani...
kadınlara da kızıyorum bazen
kendilerini harap ediyorlar ev işiydi camasirdi ütüydü bilmem neydi diye
oysa evlilikte aslolan bunlar değildir ki
erkekleri şımartan bizleriz
onlar da evlendigi kadını yavas yavas cirkinleştirip solugu baska kadınların siluetlerinde alıyorlar
evde babanne pijamasıyla gezen karısı, bütün gömleklerini pantolonlarını ütülemiş, 3 cesit yemek dee yapmiş olsa cekici gelmiyor adam milletine
yapmayın etmeyin kendinizi bu kadar geri plana itmeyin bilmiyorumkismile
ayili helede betty boo lu pijamalarima laf yok:lepi::umursamaz:
simdi yani pantolon kirisik tencere bos kalacak ölemibilmiyorumkismile bumu cözümdelikafadulden
peki ben ne yicem:gitme:
Nayynn,evde 3 çeşit yemeğimi yaptım,temizde evim ama hiç pasaklı değilim.Saçlarım maşalı-doğal dalgalı,üzerimde eşofmanlarım dolanıyorum.
Ayrıca sen evin içinde bikiniylede gezsen adama suratsız olup didikledikten sonra genede bir işe yaramaz..
Önce hep diyorum güler yüz..Sonra bakım..
zıkkım yi, böleliklen kilo da vermiş olursun alsanaalsanasmilelaelaelaelaelae
ülen ben bu karnı burnumda iş bilmez halimle en azından bi cesit yemek yapip üstüne az bucuk ütü şeyedip bi de süslenip püslenip kapiyi öle aciyosam herkeş yapar bunları hatta daha fazlasını kaydirigubbakcemile
bahana uydurmayın bana alsanaalsanasmile
bi kuzu bi sen....
ikiniz de mikemmel şaaaslar oldunuz zati hep :umursamaz:
cocuk dogurur kilo almazsınız, efenim hamama girer terlemezsiniz, cisiniz gelmez burnunuz akmaz coraplarınız kokmaz alsanaalsanasmile
laelaelaelaelae
bi kuzu bi sen....
cocuk dogurur kilo almazsınız, efenim hamama girer terlemezsiniz, cisiniz gelmez burnunuz akmaz coraplarınız kokmaz alsanaalsanasmile
laelaelaelaelae
zıkkım yi, böleliklen kilo da vermiş olursun alsanaalsanasmilelaelaelaelaelae
ülen ben bu karnı burnumda iş bilmez halimle en azından bi cesit yemek yapip üstüne az bucuk ütü şeyedip bi de süslenip püslenip kapiyi öle aciyosam herkeş yapar bunları hatta daha fazlasını kaydirigubbakcemile
bahana uydurmayın bana alsanaalsanasmile
bi kuzu bi sen....
laelaelaelaelae
Ay yok kilom var o konuda hakkımı yemim kendimin
Ama mükemmel bir kadın olmaya çalışıyorum,temiz,bakımlı,surat yapmayan.Alttan alan vs.vs..
Erkeklere yaranmak için geyşa mı olacaz yani alttan alttan alıplmaz:ne bu canımmmmmmmmm
:1shok: inanmıyorum 4 yıllık beraberlik sonrası evleniyosunuz ve sana böyle birşey diyor o kadar yıl neden beraber oldun o zaman baştan bitirseydinlmaz: yanlış anlamassanız durumunuzda ne vardıki ortada bırakmak istememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?