• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni boşuyor yardım edin...

hazaldt2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
268
0
96
47
Ankara
merhaba arkadaşlar kocam bana boşanma davası açtı sebe ise annesi ile aramda kalmaktan sıkılmış ailesi ile oturmuşlar karar almışlar boşanmamıza karar vermişler annemin yanına beni gezmeye diye gönderdi sonra geldi kararını açıkladı...ikibuçuk yaşında kızım var...kocamla hiç bir problemim yok idi...senden severek boşanıyorum dedi...ama mahkemeye kadar beklemeye tahammülü yokmuş şubat sonunda mahkememiz o ise anlaşmalı boşanalım ben kafamı rahatlatmak istiyorum diyor...üzerine kayıtlı hiçbir şey yok nafakanı vereyim eşyanın yarısını vereyim yeterki boşanalım diyor başka birşey demiyor...hala ben boşanmayı kabullenemez iken her aramasında barışmak istiyor derken o boşanmayı istiyor canım acıyor yasal olarak hiç bir bilgim yok...bana yardım edin ne yapmam gerekiyor...
: (

sizin için sorun yok ama demekki eşiniz işin var bir an önce sizden kurtulmak istiyoru gibi acaba baska bir kadın olabilir mi:26:

gözünü ac kardesim istediklerini iste almadan da bosanmiycam de...ne bu ne???kavga gürültü yokken keyiften bosayacak beyfendi ...

başka kadın zannettmiyorum beni çok sevdiğini biliyordum...belkide yanılmışım...tazminat derken hiçbirşeyi yokki sadece maaşı üçte birini vere cek...

seviosa neden bosanıyor durduk yere oda böyle kurtulmak ister gibi bana baskası var gibi geldi cunku hiçbi erkek herseyi vereyim yeterki beni bosa demez bence

seviosa neden bosanıyor durduk yere oda böyle kurtulmak ister gibi bana baskası var gibi geldi cunku hiçbi erkek herseyi vereyim yeterki beni bosa demez bence

bilmiyorum artık hiçbirşeyden emin değilim...ama neden beni hala sevdiğini söylüyor ailem benim gibi insanı bulamayacağını söylüyor ben en başından söylemişten hayatında biri olur ise benimle paylaş beni aldatma diye...senden boşanırım demiştim şimdi neden ailesini bahane ediyor...

ailesiyle oturup karar almış diyorsun...
annesi buna başkasını bulmuş olmasın canım?
nedir bu ısrarı birden bire...
2.5 yasındaki meleğinize de mi acımıyor.
Allah yardımcın olsun...

ailesiyle oturup karar almış diyorsun...
annesi buna başkasını bulmuş olmasın canım?
nedir bu ısrarı birden bire...
2.5 yasındaki meleğinize de mi acımıyor.
Allah yardımcın olsun...

acımıyor canım acımıyor...
çocuk umrunda değilki amacı nedir ne yapmak istiyor bilmiyorum...dört yıllık evliyim bir yıllık nişanlılık yaşadım dört yıllık flörtüm tanıyamamışım...

aman allahım ya,
nasıl hiç bi sorun yokken böyle bişey olur ki
olmalı illaki bişeyler
başkası olmasın
ne diyim allah sabır versin
bence boşanmayı uzat bi anlamaya çalış asıl derdi neymiş
kaynananla konuştunmu hiç bu konuyu, noluyo anne diye

senden boşanır üç beş ay sonra annesi evlendirir onu
bence sorun ne sen ne eşin
kayınvalide :47:

canım hiç insan karısını severken annesinin sözüne bakarmı...kabus gibi...mantık dışı birşey...aileme geldi ve ailemde oturduk boşanmı kararı aldık dedi...çocuk var nasıl olur anlayamıyorum ailesii boşan derken hiçmi demedi siz ne diyorsunuz o benim karım çoc uğum diye neden sahip çıkmadı...

aman allahım ya,
nasıl hiç bi sorun yokken böyle bişey olur ki
olmalı illaki bişeyler
başkası olmasın
ne diyim allah sabır versin
bence boşanmayı uzat bi anlamaya çalış asıl derdi neymiş
kaynananla konuştunmu hiç bu konuyu, noluyo anne diye

kaynanam ile konuşamam çünkü beni istemeyen asıl kaynanam idi nişanlıyken bu evlilik üç ay sürer demişti...boşanmayı uzatmam neyi değiştirecek beni istemeyen bir insanla devam mı edeyim...en azından kafam boşalır ve hayat yolunu çizekrim...

ne konustuklarını bılemezsın kı... kayınvalıdenle arandakı sorun neydı.. iyi bi gelin oldun mu onlara . seni istemeyerek ogulları sevdıgı ıcın mı aldılar...bu kadar fişeklenecek ne yaptın ki ? yanlıs anlama senı suclamıorm okudum senın yazdıgını ve arkadasların yazdıklarını bı sonuca varamadım..

beni istemeyen kaynanamdı diyorsun
eşinin seni ve çocuğunu düşünmemesine anlam veremiyorsun
sana imkansız geliyor
geriye kaynanandna başka bi sebep kalmıyor gibi
aldattığını da düşünmüyorsun

canım hiç insan karısını severken annesinin sözüne bakarmı...kabus gibi...mantık dışı birşey...aileme geldi ve ailemde oturduk boşanmı kararı aldık dedi...çocuk var nasıl olur anlayamıyorum ailesii boşan derken hiçmi demedi siz ne diyorsunuz o benim karım çoc uğum diye neden sahip çıkmadı...

bi dk yaa ne demek ailemle boşanma kararı aldık!!!
annesi mi boşanıyor babası mı...
bu kararı onlarla değil seninle alması gerektiğini bilmiyor mu...!
seni gönderip de arkandan işler çevirmesi zaten ayrı bir durum...
sırtından bıçaklamış seni...
burdaki herkesin aklına başka biri oldugu fikri geldi...
böyle aileler olmaz olsun...
ezdirme kendini...
çocuğun var o yüzden dik durmalısın...

ne konustuklarını bılemezsın kı... kayınvalıdenle arandakı sorun neydı.. iyi bi gelin oldun mu onlara . seni istemeyerek ogulları sevdıgı ıcın mı aldılar...bu kadar fişeklenecek ne yaptın ki ? yanlıs anlama senı suclamıorm okudum senın yazdıgını ve arkadasların yazdıklarını bı sonuca varamadım..

kendime süper insan demiyorum ama bazı insanlar iyilleri kaldıramazmış...kaynanamın psikolojik bunalımları olan bir kadındı...24 saat konuşurdu...ben şu an bana yapılanları düşündükçe nasıl sabrettiğime şaşıyorum...fakat bazı beklentiler vardır bende gelecek güzel günler adına hep sabrettim çocuğum için sabrettim ama kaynanamın tek amacı beni boşatmaktı amacına ulaştı...fakat benim anlamadığım eşim benim yaşadıklarımı ve çektiklerimi biliyor...neden şimdi boşonmak için bu ısrar bir aylık mahkemeyi beklemeye tahammülü yok...oysa beni hergün arıyor konuşuyor benden bu kadar nefret etse hergün aramaz...bende bilmediğim için çözemediğim için sizlere soruyorum...

Back
X