• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni boşuyor yardım edin...

melisim benden ayrıldıktan sonra bir ay sonra sevgili bulmuş...bir yıldır görüşüyorduk dedi bana...

yaaaa işte ailem için boşanıyorum diyene inanmamak lazım.kendisi istemese ailesine zaten karşı çıkardı.sonra böyle ortaya çıkıyor işte. :34:
aynı şekilde javelin in konusu vardı ailesi beni istemediği için eşim boşanıyor diye ama onunda arkasından başka biri çıkmıştı:50:

yaaaa işte ailem için boşanıyorum diyene inanmamak lazım.kendisi istemese ailesine zaten karşı çıkardı.sonra böyle ortaya çıkıyor işte. :34:
aynı şekilde javelin in konusu vardı ailesi beni istemediği için eşim boşanıyor diye ama onunda arkasından başka biri çıkmıştı:50:

aynen katılıyorummm

Sakın kendini ezdirme. Madem boşanmak istiyor hatta süre vermeden hemen bitsin gitsin derdinde.
Avukat tut süründür.
Ne o öyle !!:47: 2.5 yaşında çocugunu da anasına sormuş mu ? Ne adamlar var.:53:

Sakın kendini ezdirme. Madem boşanmak istiyor hatta süre vermeden hemen bitsin gitsin derdinde.
Avukat tut süründür.
Ne o öyle !!:47: 2.5 yaşında çocugunu da anasına sormuş mu ? Ne adamlar var.:53:

niye konuyu tamamen okumadan yorum yapıyorsunuz.konu sahibi boşanmış,sebep te aile değil başka bir kadın:34:
bence konu sahibinin eşi boşanmayı kolaylaştırmak için ailesini öne sürmüş:34:

cnm senin 1 yıl önce yaşadıklarının aynısını ben 3 aydır yaşıyorum.
ilk satırları okurken annesi istemiyormuş yazdığında,kesinlikle bunun bahane olduğunu anlamıştım.
bende ilk aylarda ailesi olduğuna okadar inandırdımki kendimi onun için üzülüyordum,bana parfüm almalar,sigaramı arabay bırakmalar,kızım yanındayken fotolar yollamalar..vs.vs...aa diyordum gerçekten aradakalmış ne yapıcana karar veremiyor alttan alıyım,bekleymi
beklemim tek avantajı3.kişiyi öğrenmem oldu,hemde elimde otel kayıtlarıyla,kızıda aradım inkar etmedi eşimde...
hala bekliyoruz bu olay ortaya çıktığında tamamen değişti aramıyor,sormuyor ben bişiy sorduğumda msjla cvp yazmıyor gerçek yüzü çıktı ortaya ...yani biz kadınlar herşeye duygusal olarak yaklaşıyoruz ve buda bazı gerçekleri görmemize engel oluyor...
ben davada bu kanıtı kullanıcam
senin hakkında hayırlısı olsun,kesinlikle evlen tekrar ve hayatın tadını çıkar..sen mutlu olur kendine değer verirsen kızında mutlu olur..

Back
X