• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni boşuyor yardım edin...

Çekişmeli açmışsınız davayı, 2 celsede yine hızlı sonlanmış.Tazminat ve nafaka alabildiniz mi?Avukatınızı değiştirmiş miydiniz?

Böyle bir kocayı ve ailesini süründürmek lazım bence. Sakın haaaaa anlaşmalı boşanmayı kabul etme. Artık hakimler boşanma taraftarı değil. Ben kocamı seviyorum boşanmak istemiyorum dediğin anda yıllarca sürünür. Madem sana böyle bir kazık attı. Çocuğunu bile düşünmeden. Sonuna kadar süründür. Asla affetme. Hemen boşanma.

Denecek bişey kalmamış. Yemin ederim gözlerim yaşardı kızını düşündükçe. Allah yardımcın olsun canım. Allah karşına helal süt emmiş tertemiz bir insan çıkartırda mutlu olursun inşallah. Bol bol dua et. Şanssızımda deme. Benim ikinci evliliğim ve şuan dünyanın en mutlu insanlarından biri benim. Sakın kötü düşünme. Ne kadar kötü düşünürsen o kadar kötü şey gelir başına. Hep iyimser ol mutlaka şans sanada gülecektir.

Çekişmeli açmışsınız davayı, 2 celsede yine hızlı sonlanmış.Tazminat ve nafaka alabildiniz mi?Avukatınızı değiştirmiş miydiniz?

hiç iki celse olurmu yaklaşık birbuçuk yıldır devam ediyor...psikologa bile gönderdi hakim...hatta uzmanlar evlilik terapisti önermişler fakat hakim iki taraf isteyince ve bana sordu kabul etmedim terapisti...150 cocuk 150 benim için nafaka ve 11 bin tazminata hükmetti...

hiç iki celse olurmu yaklaşık birbuçuk yıldır devam ediyor...psikologa bile gönderdi hakim...hatta uzmanlar evlilik terapisti önermişler fakat hakim iki taraf isteyince ve bana sordu kabul etmedim terapisti...150 cocuk 150 benim için nafaka ve 11 bin tazminata hükmetti...

Kusura bakmayın, ben yanlış okudum sanırım.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Denecek bişey kalmamış. Yemin ederim gözlerim yaşardı kızını düşündükçe. Allah yardımcın olsun canım. Allah karşına helal süt emmiş tertemiz bir insan çıkartırda mutlu olursun inşallah. Bol bol dua et. Şanssızımda deme. Benim ikinci evliliğim ve şuan dünyanın en mutlu insanlarından biri benim. Sakın kötü düşünme. Ne kadar kötü düşünürsen o kadar kötü şey gelir başına. Hep iyimser ol mutlaka şans sanada gülecektir.

inşallah bitanem...

hayırlısı olsun cnmm hiç üzülme...senin kalbin temiz olduktan sonra daha iiyileri denk gelir yani..
bi şey sorucam acaba tazminat altınlar için mi ?

Çok üzücü gerçekten kime güvenip kime hayatımızı teslim ediyoruz
kime güveniyoruz böyle :(

Kurtulman çok iyi olmuş bütün konunu baştan sona okudum
Üzüldüm ama bir yandan da Rabbim herşeyin iyisini bilir
Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın seni ve yavrunu

ben Allah ın adaletine güvenirim kimsenin ettiği yanına kar kalmaz elbet bu yaptığının bedelini öder
Snin önceliğin meleğin olsun En büyük gücü belkide ondan alacaksın Allah yar ve yardımcın olsun inşallah

bi hocaya baktır belki eşine büyü falan yapmıştır kaynana cok üzüldüm yaa

Hocanın sihirli küresi mi var ki bunu bilecek ?

Bu tür durumlarda, varsa ya da yoksa farketmez; devamlı dua ederse kişi hiçbirşey olmaz.

Dua zırhtır.

Son düzenleme:
melisim benden ayrıldıktan sonra bir ay sonra sevgili bulmuş...bir yıldır görüşüyorduk dedi bana...

canım benim üzülme desem de üzüleceksin biliyorum..zamanın da benimde başıma geldi bi oğlum vardı 3 bcuk yaşında gencecik anne olmuştum 20 yaşında ayrıldım eşimden.kendimi çalışmaya verdim ve de oğluma yıllar sonra hiç birşey kalmadı o günlerden..evladım da büyüdü bende onunla büyüdüm güçlendim.şimdi tekrar evliyim çok şükür bi preblemimiz yok evlenemem diyordum evlendim belki zor oldu bu kararı almam 8 yıl düşnmedim çünkü.mutlu olamam diyordum oldum..hani diyorlar ya öldürmeyen her acı insanı diriltir diye sen bırak onu ve beraber olduğu insanı önüne yoluna bak arkadaşım.evladın için mücadele et.kızın var anladıgım kadarıyla senin işin daha zor çok güvenmeden zaten evlenemezsin.hakkında hayırlı olanı nasip etsin rabbim..

YAZIK YA arkadaşım gözünü aç rahatlayacak ya boşanınca uzat biraz vay anasını ya vay gerizekalı adam

:72:
merhaba arkadaşlar kocam bana boşanma davası açtı sebe ise annesi ile aramda kalmaktan sıkılmış ailesi ile oturmuşlar karar almışlar boşanmamıza karar vermişler annemin yanına beni gezmeye diye gönderdi sonra geldi kararını açıkladı...ikibuçuk yaşında kızım var...kocamla hiç bir problemim yok idi...senden severek boşanıyorum dedi...ama mahkemeye kadar beklemeye tahammülü yokmuş şubat sonunda mahkememiz o ise anlaşmalı boşanalım ben kafamı rahatlatmak istiyorum diyor...üzerine kayıtlı hiçbir şey yok nafakanı vereyim eşyanın yarısını vereyim yeterki boşanalım diyor başka birşey demiyor...hala ben boşanmayı kabullenemez iken her aramasında barışmak istiyor derken o boşanmayı istiyor canım acıyor yasal olarak hiç bir bilgim yok...bana yardım edin ne yapmam gerekiyor...
: (

madem ailesine uymuş üzülme arkadaşım yuva yıkanında yuvası olmaz, onlarda mutlu olamazlar elbet senin ahını çekerler ama öyle anlaşmalıda boşanma sende çektir onlara yüklü bir tazminat istede görsünler nasıl oluyomuş boşanmak, boşattırmak.. hiç peşinden gitme istemeyen adamın eminim pişman olacaktır, çocuğunuda asla verme onlara..

Back
X