- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
- Konu Sahibi hazaldt2008
Çekişmeli açmışsınız davayı, 2 celsede yine hızlı sonlanmış.Tazminat ve nafaka alabildiniz mi?Avukatınızı değiştirmiş miydiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar karamsar olma elbet yüzün gülecek allah görüyor neler çektiğini umutlu ol iyi insan seni bulacak ,sen mutlu eşinde bin pişman ve çok mutsuz olacak
kusura bakma ama sakın beni seviyordu başkaları ayırdı diye düşünüp üzülme sevse baş kaldırırdı onun işine gelmiş anlaşılan.Allah yardımcın olsun.
Çekişmeli açmışsınız davayı, 2 celsede yine hızlı sonlanmış.Tazminat ve nafaka alabildiniz mi?Avukatınızı değiştirmiş miydiniz?
hiç iki celse olurmu yaklaşık birbuçuk yıldır devam ediyor...psikologa bile gönderdi hakim...hatta uzmanlar evlilik terapisti önermişler fakat hakim iki taraf isteyince ve bana sordu kabul etmedim terapisti...150 cocuk 150 benim için nafaka ve 11 bin tazminata hükmetti...
Denecek bişey kalmamış. Yemin ederim gözlerim yaşardı kızını düşündükçe. Allah yardımcın olsun canım. Allah karşına helal süt emmiş tertemiz bir insan çıkartırda mutlu olursun inşallah. Bol bol dua et. Şanssızımda deme. Benim ikinci evliliğim ve şuan dünyanın en mutlu insanlarından biri benim. Sakın kötü düşünme. Ne kadar kötü düşünürsen o kadar kötü şey gelir başına. Hep iyimser ol mutlaka şans sanada gülecektir.
allahından bulsun ne ahlaksız herifmiş
canım ben beddua etmiyorum hiç allahından bulsun...
hiç iki celse olurmu yaklaşık birbuçuk yıldır devam ediyor...psikologa bile gönderdi hakim...hatta uzmanlar evlilik terapisti önermişler fakat hakim iki taraf isteyince ve bana sordu kabul etmedim terapisti...150 cocuk 150 benim için nafaka ve 11 bin tazminata hükmetti...
bi hocaya baktır belki eşine büyü falan yapmıştır kaynana cok üzüldüm yaa
melisim benden ayrıldıktan sonra bir ay sonra sevgili bulmuş...bir yıldır görüşüyorduk dedi bana...
melisim benden ayrıldıktan sonra bir ay sonra sevgili bulmuş...bir yıldır görüşüyorduk dedi bana...
merhaba arkadaşlar kocam bana boşanma davası açtı sebe ise annesi ile aramda kalmaktan sıkılmış ailesi ile oturmuşlar karar almışlar boşanmamıza karar vermişler annemin yanına beni gezmeye diye gönderdi sonra geldi kararını açıkladı...ikibuçuk yaşında kızım var...kocamla hiç bir problemim yok idi...senden severek boşanıyorum dedi...ama mahkemeye kadar beklemeye tahammülü yokmuş şubat sonunda mahkememiz o ise anlaşmalı boşanalım ben kafamı rahatlatmak istiyorum diyor...üzerine kayıtlı hiçbir şey yok nafakanı vereyim eşyanın yarısını vereyim yeterki boşanalım diyor başka birşey demiyor...hala ben boşanmayı kabullenemez iken her aramasında barışmak istiyor derken o boşanmayı istiyor canım acıyor yasal olarak hiç bir bilgim yok...bana yardım edin ne yapmam gerekiyor...
: (