- 24 Kasım 2021
- 20
- -24
- 1
- 33
- Konu Sahibi gizem1234568
-
Alacagini alir burdan sonrada bi koselerine cekilirler cunku djdjdjKonu sahipleri niye hic cevap vermez
Yok cnm biraz gezsin tozsun geri gelir beklesenuzun yillar ingilterede kaldım evlendim 1 tane çocuğumuz oldu kaynanam beni istemedi ayrıldık. Çocuğum icin Türkiye’ye eşimin yanına gittim yerleştim 5 sene kaldım Türkiye’de 1 tanede oğlumuz oldu. Maalesef kocam evini ekonomik olarak gecindirmeyeince bana sardı huzursuzluk yarattı çocuklarım icin sesimi çıkarmadım. Eşim beni ve çocuklarımı İngiltere’ye yolladı ve vizesi çıkınca kendisininde gelip orda hayat kuralım yoksa maddi sıkıntı cekiyoruz dedi. Ben çocuklarımla geldim eşim beni 2 ay sonra terk etti şimdi başka kadınlarla geziyor cocuklarini arayıp sormuyor.
Sizce bosanmalimiyim
Bizimle dalga geçiyosunuz bence ???uzun yillar ingilterede kaldım evlendim 1 tane çocuğumuz oldu kaynanam beni istemedi ayrıldık. Çocuğum icin Türkiye’ye eşimin yanına gittim yerleştim 5 sene kaldım Türkiye’de 1 tanede oğlumuz oldu. Maalesef kocam evini ekonomik olarak gecindirmeyeince bana sardı huzursuzluk yarattı çocuklarım icin sesimi çıkarmadım. Eşim beni ve çocuklarımı İngiltere’ye yolladı ve vizesi çıkınca kendisininde gelip orda hayat kuralım yoksa maddi sıkıntı cekiyoruz dedi. Ben çocuklarımla geldim eşim beni 2 ay sonra terk etti şimdi başka kadınlarla geziyor cocuklarini arayıp sormuyor.
Sizce bosanmalimiyim
Arkadaşlarım gördü, çocuğumuz hasta olmasına rağmen hiç bir şekilde düşünmeden bıraktı gitti çok seviyordum unutamam diye korkuyorumBaska kadinlarla gezdigini nasil ogrendin? Kendi mi soyledi?
Çok sevdiğim için unutamam diye korkuyorum hala olayın sokunu yaşıyorum bana çok asıktı nasıl bu hale geldik anlamıyorumBizimle dalga geçiyosunuz bence ???
Yok bir çocuk daha yapin herşey düzeliruzun yillar ingilterede kaldım evlendim 1 tane çocuğumuz oldu kaynanam beni istemedi ayrıldık. Çocuğum icin Türkiye’ye eşimin yanına gittim yerleştim 5 sene kaldım Türkiye’de 1 tanede oğlumuz oldu. Maalesef kocam evini ekonomik olarak gecindirmeyeince bana sardı huzursuzluk yarattı çocuklarım icin sesimi çıkarmadım. Eşim beni ve çocuklarımı İngiltere’ye yolladı ve vizesi çıkınca kendisininde gelip orda hayat kuralım yoksa maddi sıkıntı cekiyoruz dedi. Ben çocuklarımla geldim eşim beni 2 ay sonra terk etti şimdi başka kadınlarla geziyor cocuklarini arayıp sormuyor.
Sizce bosanmalimiyim
Evet doğru söylüyorsunuz çocuğunun tedavisine para bulamazken nasıl bu duruma geldikbakalım...
evi geçindirememiş, size sarmış, sizi yollayıp başkalarıyla takılıyor. (hangi parayla olduğunu da merak ettim valla).
mantık boşan diyor, sizinki de diyor di mi?
Sen de bul bi Jonathan gez toz nolacak.... ama tabii önce boşan !Çok sevdiğim için unutamam diye korkuyorum hala olayın sokunu yaşıyorum bana çok asıktı nasıl bu hale geldik anlamıyorum
Yaş kaç ? 18 falan mıÇok sevdiğim için unutamam diye korkuyorum hala olayın sokunu yaşıyorum bana çok asıktı nasıl bu hale geldik anlamıyorum
Yok canım bunun için boşanılırmı yuvanı yıkma sakınuzun yillar ingilterede kaldım evlendim 1 tane çocuğumuz oldu kaynanam beni istemedi ayrıldık. Çocuğum icin Türkiye’ye eşimin yanına gittim yerleştim 5 sene kaldım Türkiye’de 1 tanede oğlumuz oldu. Maalesef kocam evini ekonomik olarak gecindirmeyeince bana sardı huzursuzluk yarattı çocuklarım icin sesimi çıkarmadım. Eşim beni ve çocuklarımı İngiltere’ye yolladı ve vizesi çıkınca kendisininde gelip orda hayat kuralım yoksa maddi sıkıntı cekiyoruz dedi. Ben çocuklarımla geldim eşim beni 2 ay sonra terk etti şimdi başka kadınlarla geziyor cocuklarini arayıp sormuyor.
Sizce bosanmalimiyim
Aynen sadece çok aşıktım unutamam diye korkuyorum olayın sokunu atamıyorum üstümdenÇocuklarınla yaşa mis gibi arayıp sorma boşan gitsin. Ha var ha yok zaten adam
İnsanlar aşık olabilir soğuyabiir bunlar çok normal şeyler evlenmek kadar boşanmak da doğaldır anlamayacak hiçbirşey sizinle evliyken başkalarına gideni boşverip çocuklarınızın geleceğine ve en önemlisi psikolojilerine odaklanmalısınız unutmayın siz bir annesiniz!Çok sevdiğim için unutamam diye korkuyorum hala olayın sokunu yaşıyorum bana çok asıktı nasıl bu hale geldik anlamıyorum
Çok teşekkür ederim normal cevap veren çıktıİnsanlar aşık olabilir soğuyabiir bunlar çok normal şeyler evlenmek kadar boşanmak da doğaldır anlamayacak hiçbirşey sizinle evliyken başkalarına gideni boşverip çocuklarınızın geleceğine ve en önemlisi psikolojilerine odaklanmalısınız unutmayın siz bir annesiniz!
Ayrılmayın adam gelir sonra yine çocuk olur yine gider yine çocuk olur vs vs sizde hem unutamazsam falan derdi olmazAynen sadece çok aşıktım unutamam diye korkuyorum olayın sokunu atamıyorum üstümden
Anormal olan sizsiniz malesef herşeyin farkındasınız bosanmali miyim diye soruyorsunuz bizden ne gibi cevaplar bekliyorsunuz yuvani kurtar falan mıÇok teşekkür ederim normal cevap veren çıktı
Ben boşanma davasını açtım böyle beni yarı yolda bırakanla devam edememAcele verilmiş bir karar gibi görünüyor. Biraz daha sakin kafayla düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?