• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni çok yıpratıyor

Valla kimse kusura bakmasın. Arkadaşlığın da bir sınırı vardır. Ne o öyle zamansız zırt pırt aramalar, gizli saklı aramalar? Konu sahibi sen de asla haklı sayılmazsın, yıl olmuş bilmem kaç. Sevgililik işte bu yüzden var. Bu herifi tanısan belki evlenmezdin. Tencere kapaksınız. Nerden tutsan elde kalıyor.

Eşinizin iş arkadaşlarıyla neden tanışasınız ki. Tanışsanız hayatınızda ne değişecek ?
İş değil üniversiteden arkadaşıymis benim yeni haberim oldu keşke bilseydim kimle konuşuyor ediyor diye hesap sormak olarak değil eşimin çevresini bilmek isterim sadece birçok kişiyi bilip de o kızı bilememem bana ilginç geliyo

Valla kimse kusura bakmasın. Arkadaşlığın da bir sınırı vardır. Ne o öyle zamansız zırt pırt aramalar, gizli saklı aramalar? Konu sahibi sen de asla haklı sayılmazsın, yıl olmuş bilmem kaç. Sevgililik işte bu yüzden var. Bu herifi tanısan belki evlenmezdin. Tencere kapaksınız. Nerden tutsan elde kalıyor.
Görücü usulü biz tanışirkende baştan bazi şeyleri konuştuk ve eşim bunu bilerek evlendi görüşürken de tanışma sürecimiz oldu bana güven sıkıntısı yaşatmadı evlendim evleneli yaşıyorum bunları kimsenin garantisi yok ne yazıkki

Keske evlenmeden biraz tanissaydiniz. Görücü üsülü diye ille iyi insan demek degil. 1 yilda hemen evlilik ben korkardim. Hem ne diye kadinlar ariyorki? Ne münasebet? Üstelik umursamaz. Yani istedigi gibi at kosturabilecek umurunda degil adamin. Gamsiz. Bu adam seni kanser eder.

Görücü usulü biz tanışirkende baştan bazi şeyleri konuştuk ve eşim bunu bilerek evlendi görüşürken de tanışma sürecimiz oldu bana güven sıkıntısı yaşatmadı evlendim evleneli yaşıyorum bunları kimsenin garantisi yok ne yazıkki
Ne kadar zamanda evlendiniz

Siz ve eşiniz kaç yaşındasınız ? Görücü usulüyle sizinle tanışmak için eşiniz mi girişimde bulunmuştu ? Siz çalışıyor musunuz ?

E konustunuz tamamda, konusunca ben de sûper bir insanim ama ictaata gelince belki iller biriyim? Konusmadan yola cikilmaz… davranislarini iyice tartacaktiniz.

Siz ve eşiniz kaç yaşındasınız ? Görücü usulüyle sizinle tanışmak için eşiniz mi girişimde bulunmuştu ? Siz çalışıyor musunuz ?
30 lu yaslardayiz ikimizde çalışıyoruz onun annesi kız arıyordu sonra bizi tanıştırdılar

E konustunuz tamamda, konusunca ben de sûper bir insanim ama ictaata gelince belki iller biriyim? Konusmadan yola cikilmaz… davranislarini iyice tartacaktiniz.
Sorunumuz uzak mesafe ilişkisiydi hem görücü usulü hem uzaktan olunca gözlemleme olayım sınırlı oldu diyiceksin ki derdim neydi evlendin böyle biriyle.konu çok derin ailesel diyebilirim sadece yagmurdan kaçarken doluya tutulmak bizimkisi.

Bilmiyorum ki internetten eklediği biri yüzünden bile çıkarsın diye büyük kavgalar veriyorum çok yıpratıcı.
Üzgünüm ama eşiniz çevre baskısıyla sırf evlenmiş olmak için evlenmiş heralde.. Ordan burdan kadınlarla muhatap olması kabul edilir şey değil çünkü..

Normale neden görüştüğünü saklıyor neden koz arkadaşıyla sizi tanıştırmıyor derdim ama Tokat atacak kadar kendinizden geçtiğinizi okuyunca bi durdum. Bu kadar kontrolsüz ve öfkeliyseniz adam normal bir arkadaşını da sizinle tanıştırmaz. Eşine tokat atan o kız arkadaşı da arayıp rezalet çıkarabilir hatta fiziksel şiddet uygulamaya çalışabilir. Eşiniz en normal arkadaşını bile sizden uzak tutmakta haklı

Yetersiz. 1 senede kimse kimseyi doğru düzgün tanıyamaz. Sen Nişan düğünü sığdırmışsın. Bence falsosunu görüp görmezden geldin
Ailem ya yüzüğü takacaksin taniyacaksin ki bunun dönüşü yoktu ailemde ya da kimseyle sevgili olmayacaksın modundalardi ailemin cehaleti benim hatalarımla birleşince köşeye kistirilmis fare gibi ilk kapana kendimi attım ne yazıkki bana.

Sorunumuz uzak mesafe ilişkisiydi hem görücü usulü hem uzaktan olunca gözlemleme olayım sınırlı oldu diyiceksin ki derdim neydi evlendin böyle biriyle.konu çok derin ailesel diyebilirim sadece yagmurdan kaçarken doluya tutulmak bizimkisi.
Oh anladim. O zaman kötü olmus baya. Bosanma sansin varmi? Yanliz yasama filan? Yoksa bu adam kari kizla konusup duracak.

Ah ah ailenizin inciğine cinciğine kadar takılıp götü boklu heriflerin ağız kokusunu çekiyorsunuz ya bişi demiyorum. Sen bunu boşarsın. Benden söylemesi. Bana davranışları sadık gelmedi.

Back
X