Kocam beni çok yıpratıyor

Tabii yok işte sorun burda sanırım o da olsun istiyor ama yapınca sinir olacağına olay çıkacağına eminim

Tam olarak öyle aslında okları kendime cevirdigim de çok oldu ama tam olarak hep ben suçlamıyorum bu psikolojiyle insan kendini kaybediyor hep mi haksizim adamın hiç mi suçu yok diye tam bir manipülatör kendisi haklı olduğun konuda haksız cikiyosun

Eşimi velisine şikayet etmek hiç aklıma gelmemişti, çok iyiymiş. Bir dahakine canımı sıktığında ben de babasını çağırayım.

Eşimi velisine şikayet etmek hiç aklıma gelmemişti, çok iyiymiş. Bir dahakine canımı sıktığında ben de babasını çağırayım.
Hahah neden şikayet olsun ki oğlunun ne olduğunu bilsin istedim konuşup konuşup iki yetişkin gibi olamayınca cagreyi annesine durumu bildirmekte buldum yoksa annesi eline sopayı alıp dövecek halı yok

Evlendikten sonra anladım ki aile baskısı ailesi kendi konuştuğu kızları gelin olarak almayacak birisi eşim fazlasıyla uc fikirli rahat bir adam.

Hahah neden şikayet olsun ki oğlunun ne olduğunu bilsin istedim konuşup konuşup iki yetişkin gibi olamayınca cagreyi annesine durumu bildirmekte buldum yoksa annesi eline sopayı alıp dövecek halı yok
Kadına malını mı öğretiyorsunuz ne kadar MASUM.

Kocanız mezhebi geniş biri.Baskalari için sizi üzecek kadarda aadi gizli saklı konuşan görüşen insan masum değildir net
Benim hayatıma karışma diyor tekmeyi basmalisınızz
Defolsun kendi hayatıyla başbaşa kalsn

Tanıştırmaya sonradan yanaştı sadece kolumu sıkarak illa taniscan diyince bende ipler koptu

Bi mesajda işle ilgili konuşuyorlar demişsiniz burda muhabbet. Gece 10 da muhabbet edecekse gitsin onla evlensin
Yok işle alakali bir durumdan bahsetmedim annesi diyordu kızım telaş yapma esin sana ihanet etmez ariyosa iş için ariyordur diyor onu demesinin sebebi de üniversiteden aynı bölümü bitirmiş olmaları.

Bu sizin ikinci üyeliğiniz değil mi? Aynı konu ve aynı içerikle konular açan bir üye vardı. O kadar benziyorsunuz ki.

Konu bu. Bilgileriniz neredeyse aynı. Takıldığınız şeyler de aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…