Kocam beni çok yıpratıyor

Kimi eleştirdiğinizi sanıyorsunuz tam olarak?
Tüm mesajları okumadan cevap veren herkese saydırmak neyin kafası?

Siz orda sadece tokata odaklandiysaniz herşeyi okumamışsnz demektir eşimle her konuyu baştan konuştuk ama siz yorumda herşeye hakimmis gibi saydirmissiniz esimle herşeyi baştan konusunca sınırlı olarak görüşme saatine kadar dikkat edeceği sürede arkadaslarimiz olabilir demiştim o da kabul etmişti fakat bu kızla tanisicaksin diye ben tanışmak istemediğim icin dün kolumu sıktı üstelik tartışma eve taşındı her canı skldgnda evden s.ktr git diyen bir kocam var siz olsanız ne yaparsınız ? Yaptgimi savunmuyorum elbette ama gelmiş ben senin kolunu tutmadım bile isteyen istediği saatte arayabilir muhabet edecekmiş neyin muhabbeti akşamın bir saatinde ? Adam kendini bu yüzden kafeste mi hissedecek yani o zaman herşeye izin verelim öyleyse

İlişki dediğinin içinde saygı olur bu doğru bizim aramızda saygıyı bitirecek çok şey olmuş neden kendini kafeste hissedecekmis illa özgür hissedebilmesi için arama konusunda rahatsızlık duyduğumu kaç kere dile getirmişim gecenin bir saatinde istediğini yapamiyo diye mi üzülecek? Siz niye rahatsız oluyorsunuz adam beni tartışmada yeter diyip boğazımi da sıkıyor aferin iyi yapıyor böyle olmalı deyip erkek savunucusu mu olacaksınız ? Siz sevgiliniz olursa olabildiğine özgür bırakın ve asla karışmayın biri size saldirirsada eliniz asla kalkmasın çünkü erkeğe tokat atılmaz ama kadına yapilabilir mi demeliyiz bir düşünün

Görücü usulüyle kısa zamanda evlenmişsin.adam talep gören biri olsa görücü usulüne kalmazdı zaten bu devirde.hem de yoklukta gibi hemen basmış nikahı.gönlün ferah olsun bu adamdan bir cacık olmaz.

Adam da bir garip.madem yoklukta, zavallı bir tip değilsin ne diye kısa zamanda muhtaçlar gibi gorücü usulü evlenirsin ki.bu arada gerçekten saçma sapan geyik muhabnetine de arıyor olabilirler.çeşit çeşit insan var.

bana gore burada esiniz haksiz boyle bir seye kesinlikle musade edecek biri degilim o konularda haklisiniz. Tokat konusunda haksizsiniz bunu demek istiyorum. Elestirim de size degil bu tarz birseyi erkek yapsa yorumlar sadece "bosan, hemen ayril" ile dolu olurken kadin ayni seyi yapinca minnos tavsiyeler verilmis. Ben adaletsizlige kiziyorum. Yoksa insanlar evlilikte her ne kadar yanlis olsa da herseyi yasiyor haklilik payiniz cok ama yanlisiniz da var.

Esin olacak paşa "surekli ayni kavgayi yapmak istemiyorsa" kavgalardan ders cikarip ayni hatayi yapmaktan vazgeçebilir mesela.

Tokat meselesi ise rezalet, baska birsey degil.

Bu kiz arkadaslardan neden rahatsizsiniz, bunu aciklamadan konuyu anlattiginiz icin haksiz oldugunuzu yorumladim, yalan degil.

Bu yoruma katılıyorum çevremde6, 7 yıl flört edip hemen boşanan cok kişi var,.

Kardeşimde mühendis ama iş yerinden zırt pırt aramazlar. Arasalar da iş ile ilgili seviyeli konuşurlar. Hele ki saat geç vakitse ve illaki aranması gerekiyorsa seviye ve ciddiyet üst düzeyde olur.
İş arkadaşı değil kankasi

Çok nedeni var detay yazmadım fakat biliyor ki sınırı olmadığını düşündüğüm her ilişkiden rahatsızlık duyarım örneğin internetten tanışmış olduğu birini bile kavgayla hayatından çıkarıyor ya da bir arkadasi var ama pozlarını görseniz sevgili sanırsınız biri var geceleri arıyor anlatabildimmi

Çok çok haklısınız. Yaptığı çok yanlış eşinizin. Sizin de içiniz dolmuş tokat atmışsınız. Bu konuda asla bir yanlışınız yok. Aynı şeyleri siz yapsanız acaba onun tepkisi ne olurdu? Sizin var mı samimi erkek arkadaşlarınız. Geç saatlere kadar konuştuğunuz, dertleştiğiniz? Eğer cevabınız hayırsa, size bu evlilikten bir yarar gelmez.

Söylediğiniz ile söylediğimin zerre ilgisi yok... Fark ettiyseniz cinsiyet bile belirtmedim cümlede. Bir "insan" "eşine" nasıl tokat atabilir bilmiyorum dedim. Ayrıca ne sevgilisi? Eşim demişim örnek verirken, siz sevgiliniz olursa diyorsunuz. Hatanızı kabul etmekten çok uzaksınız. Kendinizi haklı görmek derdiniz, sorun çözmek vs değil. Bu şekilde yaşamak istiyorsanız gittiği yere kadar devam edersiniz. Kendinize yakıştırdığınız bu ise biz ne yapalım...

Esiniz sizi sevmiyor bence. Eger arkadasligi normal olsa tanistirirdi zaten. Siz nicin annesini araya sokuyorsunuz zaten gorucu usulu ve hizli olmus evlilik annesine uygun buldugu icin evlendi belkide sizinle. Siz ya takmayacaksiniz ya da bosanacaksiniz

Baştan evlenmeyecektiniz, adam da bir acaip madem etrafında kızlar var git onlardan biriyle evlen alakasız biriyle evlenip nedne onun günahına giriyorsun Adamın sana hiçbir saygısı yok konu sahibesi onunla bununla gevşekçe muhabbetler yapıyor seni hiçe sayıyor. Düzelltemezsin.

Anladim.

Eşiniz sınırlarını ayarlamayi bilmiyor, olgunlasmamis yani ya da niyeti bozuk ve siz sanirim niyeti bozuk olarak niteliyorsunuz ki sorun cikiyor.

Peki siz her arkadasina mi mudahale ediyorsunuz ki bu kadar sorun cikiyor acaba? Hic kendinizi elestirdiniz mi bu konuda?

Gerci bir detayi kacirmisim, hic kimse iki eşin arasinda soruna sebep olacak kadar onemli olmamali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…