Kocam beni defalarca hem kadınlarla hem erkeklerle aldatmış :(

Ay yokk göt sizin ilgi alaniniza giriyor
Bende konu ne zaman göt olacak diyordum şaşırtmadınız

Aman alllahim dedim bir an okuyunca neler var nasil hem kadin hem erkekle bu nasil zihniyet allah yardimciniz olsun hayat boyle devam edemez huzur ollmaz cok kötü bir durum affetsenizde guvensizlik sizi yer bitirir bikiyorum kolay deyil ama boyle biriyle nasil hayat devam ederki adam birde ekeklede tövbe yarapim ya

ya gerçekten doğruysa??
teyzemin eşi bildiğiniz trans erkek filan diye aratmış google da kardeşim google geçmişinden görüp şaşkınlıkla anlatmıştı
bana olabilir geliyor doğrusu ama boşanmanız şart çok iğrenç çok

Kk ya üye olmadan önce bilmezdim böyle eşcinsel erkeklerin çok oldugulnu tvde falan görürsem anca.ne cokmuş,erkeklerden içim kalkar oldu.

Ay yokk göt sizin ilgi alaniniza giriyor
Bende konu ne zaman göt olacak diyordum şaşırtmadınız
Yaşınız kaç? 13 felanmı? İlk konuya baya bi çocuksu alayla yaklaştınızda,anlamadığım böylesi ciddi bir konuya neden alayla yaklaşılıyor sorucagınız varsa olgunca sorabilirsiniz cevablarım uyuşmayıp alaycıysa ozaman alay edin. Bu toplumdaki eşcinsel olaylar nekadar şaşırtıyorsa bizi,sizin gibi ciddi olaylara çocuksu alayla yanaşılmasıda "acaba zekasımı geri" diye düşündürüyor.

Arkadaş bunu sormaya gelmiş..
Ne yapacağını sormaya değil..
Boşan kurtul konu sahibi. .
Ne dememizi bekliyorsun. .
Ben bir soru sorduğumu hatırlamıyorum? Zaten ayrıldım ailemle kalıyorum bosanma aşamasındayım,boşanma tamamlanmadı,buraya paylaşma amacım bu tarz bisey yaşayan varmı yaşadıysa. Toparlanmak icin neler yapmalı. Sizin anladığınız şekilde birsey demenizi beklemiyorum.

Zamana bırak. .
Kurtulduğun için Şükret. .

yapılacak şey boşanmak, psikolojik destek almak, gerekirse çocuk pedagoguna gidip çocuğunun geleceği ile ilgili fikir danışmak. ama üslubundan anlaşılacağı üzere konu fake. ama olsun belki benzer durumda olup burada başlık açamayan derdini kime anlatacağını bilemeyen insanlar burayı okuyor olabilir. sonuçta bu ülkede evli olup eşcinsel olan insanların varlığı yadsınamaz. bunlar travmatik konulardır. dua edin de bunu gerçekten yaşamayın. çünkü yarın ne olacağını kimse bilemez bu hayatta.

Eskiden buralar hep dutluktu.

Neşe içinde -pardon burası bdv olduğundan keder içinde- kendimiz yazar kendimiz okurduk.

Trollerimize, sosyal deney yaptım ben diyenlere bile hoşgörü ile yaklaşırdık; en azından benzer bi durum yaşayan ama konu açmayanlar okur da onlara bi faydası olur derdik. Hiçbi şeye yaramasa anket vazifesi görürdü; kim neye nasıl yorum yapıyo fikir edinirdik.

Az akıl tutulması yaşamadım, az yahu bu nasıl üye bunlar nasıl kafalar diye sormadım, ekşiciler de haklı bi yerde dediğim bile oldu...

Oldu da yeter ama ya. Cidden yeter yani. Bitmediniz bitemediniz arkadaş yok mu başka işiniz gücünüz. Yaz tatili mi çarptı, ekşinin içinde bulunduğu dürümden mi rahatsızsınız, neden yani?

Hikaye gerçek gelmeyenler yazmakla vakit kaybetmesin.
he dersiniz ki böyle seyler olanlar var yazıcagımla da fikir sahibi olsunlar o zaman yazın. Bırakın gerçek yalan sorununu artık. Erkeklerle ilişkiye girmesede zevk almış demekki muhabbetini yapmış ama bayanlara daha yakınmış. zaten bu yazıyo hem erkekle hem kadınla ilişkiye girmiş demiyor..he olamazmıydı cinsel egosu yüksek olan paranoyalar yapardı. Ne de olsa ilk yılında yapıyor birde bunları.
Konu sahibi ayrıl kardeşim konu yalan veya gerçek böyle bir durumda insan ayrılır mazallah çocugun var başına daha neler gelmesini bekliyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…