Kocam beni defalarca hem kadınlarla hem erkeklerle aldatmış :(

bende de var aynısından bi tane
aşk yaşıyolar
çok yalnızım
yataktan ittiriyor beni patisiyle
tırmık atıyor bazen
koşup onun kucağına yatıyor
çok üzgünüm be nscckts

Yok artık. Şaka bu demi nereye el sallayalım?
Boşanmayı düşünüyorsun de yani düşünmen gerekli. Mide ilacı içerim devam ederim diyorsan benden sana tiyo mide ilacı iyileştirmiyor..

aşk yaşıyolar
çok yalnızım
tırmık atıyor bazen
çok üzgünüm be nscckts
bıde okadar emek verdım sevdım hıc karsılık beklemeden senelerce...
11 aylık kocamı sectı yaa
bıde nıspet yapıyorlar karsımda mırmırmırmır
olacak iş degıl

Tatlım escinsellik bana gore bi cesit hastalik ve tadavisi yok. O adam daha iflah olmazz ..

aşk yaşıyolar
çok yalnızım
tırmık atıyor bazen
çok üzgünüm be nscckts

cok tatlı degıl mı mamuk um
ellerınden öper

B

Neeeeeee aman allahimmmm yok artık yaa inanamiyorum ya aldattigina mi uzulim escinsel olduğuna mi çok mode bulandirici napmayi dusunuyorsun

Valla okuyunca nasıl insanlar var diyorum. Sen zaten başlı başına bi hayal kırıklığı yaşadın bariz belli . İyi düşün. Ama aynı durumda ben olsam bosanirdim

yaf bi kerede ses etmeyinde tatını çıkaralım yahu :)))) yapılan esprilere bayılıyorum :)
he bacım şimdi sen ne yapacaksın ,aaz çok bir düşüncen bir niyetin vardır bu olay ÇOK KORKUNÇ ,İĞRENÇ,MİDE BULANDIRICI BİR DURUM allah yardımcın olsun ,senin düşünceni bir alalım o doğruldu da bizde sana yardımcı olalım derim kabul edersen

şuraya fake konu açanlar buralarda harcanmayın anam yönetmen senarist falan bişey olun siz. Cevher çok sizde . Fake değilsen de ÇÜŞ diyorum .
İlla bi konunun inandırıcı olması için hesabın 5 yıl önce mi açılması lazım anlamadım. Neden fake olsun ki?

İnterneti ve sosyal ortamları bizim milletimiz kadar Kötüye kullanan başka bir millet daha yok.face i saymıyorum bile bir de periskop çıktı.diğer ülkelerde insanlar yeni yerleri paylaşıyorlar,bizim Türk'lerin başlıkları bile izlemeye gerek bırakmıyor zaten içerik belli.periskopta Dünya'da 3.ymüşüz...Ne oluyor bu millete..önceden de bunlar vardı da herkes içine mi atıyordu idsel hislerini?yoksa insanlar gitgide çığrımdan mı çıkıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…