- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi Sinem kopmas
-
bende de var aynısından bi tanebenım eşimde benı mamukla aldatıyor
1 haftalıkken sahıplendıgım suan 9 yasında olan kedim mamuk
esımın yanına sokuluyor yatakta sarılıyor ona uyuyor
patılerıyle benı yataktan ıtıyor
gercekden psıkolojım bozuldu
hep onun ayagına sürtünüyor artık onun karnını yoguruyor
boşıcam ben bu adamı
bıde okadar emek verdım sevdım hıc karsılık beklemeden senelerce...bende de var aynısından bi tane
aşk yaşıyolar
çok yalnızım
yataktan ittiriyor beni patisiyle
tırmık atıyor bazen
koşup onun kucağına yatıyor
çok üzgünüm be nscckts
AhahahahPenisini yak
Ya kizlar millete ufuk acmayin dun ensestciler bugun lgbtciler yarin da zoofiliciler cikar basimiza boyle espriler yapmayinbıde okadar emek verdım sevdım hıc karsılık beklemeden senelerce...
11 aylık kocamı sectı yaa
bıde nıspet yapıyorlar karsımda mırmırmırmır
olacak iş degıl
Ya hasta oldum yorumlarinaYa kizlar millete ufuk acmayin dun ensestciler bugun lgbtciler yarin da zoofiliciler cikar basimiza boyle espriler yapmayin
Ya kizlar millete ufuk acmayin dun ensestciler bugun lgbtciler yarin da zoofiliciler cikar basimiza boyle espriler yapmayin
Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim çok severek evlendik şuan3 aylık bir bebeğimiz var fakat daha ben hamileyken başlayan çok büyük bi derdim oldu, hamileliğimin 6. Ayında tamda vücut yapımın değişmeye ve duygusallaşmaya başladıgı dönemde kocamin benden gizli actığı bi facesini gördüm mesajlarına girip beni aldattıgını okudum birde eşcinsel oldugunu,bir sene içinde 20 ye yakın kızla yazışıp hoslandıgını kimisinide ben hamileligimin mide bulantısını çekip annemde kaldıgım günler ben evde yokken eve davet ettiğini okudum,sonra erkeklerle eşcinsel iliskilere girmek icin kendisini ve cinsel organını çekil yolladığınıdabirde hamileliğimin ilk ayında çocugumzu hep aldırmak istemisti fakat birtürlü aldırmak nasip olmadı. Evliligimiz boyunca neredeyse her gece iliskiye girdiğimiz olurdu,yani cinsellik acısındanda hic madur bırakmadıgımı hep bakımlı yenilikci olmaya çalıstım,sevgi ve saygıdada son derece itaatkar oldum,işe giderken çoraplarına varana kadar giyimine yardım eder,işten gelistede yine aynı şekilse etrafında ve kalbinin etrafında dört dönerdim. Onun beni aldattıgını gördükten sonra daha ona söylemeden "ben seni aldatsam naparsın" demistim oda bana " biter demisti" simdi ise yalvarıyor bırakmamam icin[/QUOTE
Böyle bir adamla evlilik yürümez, eninde sonunda bitecek gibialdattı sonuçta, zaman gösterir ne yapmanız gerektiğini ((
Neeeeeee aman allahimmmm yok artık yaa inanamiyorum ya aldattigina mi uzulim escinsel olduğuna mi çok mode bulandirici napmayi dusunuyorsunMerhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim çok severek evlendik şuan3 aylık bir bebeğimiz var fakat daha ben hamileyken başlayan çok büyük bi derdim oldu, hamileliğimin 6. Ayında tamda vücut yapımın değişmeye ve duygusallaşmaya başladıgı dönemde kocamin benden gizli actığı bi facesini gördüm mesajlarına girip beni aldattıgını okudum birde eşcinsel oldugunu,bir sene içinde 20 ye yakın kızla yazışıp hoslandıgını kimisinide ben hamileligimin mide bulantısını çekip annemde kaldıgım günler ben evde yokken eve davet ettiğini okudum,sonra erkeklerle eşcinsel iliskilere girmek icin kendisini ve cinsel organını çekil yolladığınıdabirde hamileliğimin ilk ayında çocugumzu hep aldırmak istemisti fakat birtürlü aldırmak nasip olmadı. Evliligimiz boyunca neredeyse her gece iliskiye girdiğimiz olurdu,yani cinsellik acısındanda hic madur bırakmadıgımı hep bakımlı yenilikci olmaya çalıstım,sevgi ve saygıdada son derece itaatkar oldum,işe giderken çoraplarına varana kadar giyimine yardım eder,işten gelistede yine aynı şekilse etrafında ve kalbinin etrafında dört dönerdim. Onun beni aldattıgını gördükten sonra daha ona söylemeden "ben seni aldatsam naparsın" demistim oda bana " biter demisti" simdi ise yalvarıyor bırakmamam icin
Valla okuyunca nasıl insanlar var diyorum. Sen zaten başlı başına bi hayal kırıklığı yaşadın bariz belli . İyi düşün. Ama aynı durumda ben olsam bosanirdimMerhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim çok severek evlendik şuan3 aylık bir bebeğimiz var fakat daha ben hamileyken başlayan çok büyük bi derdim oldu, hamileliğimin 6. Ayında tamda vücut yapımın değişmeye ve duygusallaşmaya başladıgı dönemde kocamin benden gizli actığı bi facesini gördüm mesajlarına girip beni aldattıgını okudum birde eşcinsel oldugunu,bir sene içinde 20 ye yakın kızla yazışıp hoslandıgını kimisinide ben hamileligimin mide bulantısını çekip annemde kaldıgım günler ben evde yokken eve davet ettiğini okudum,sonra erkeklerle eşcinsel iliskilere girmek icin kendisini ve cinsel organını çekil yolladığınıdabirde hamileliğimin ilk ayında çocugumzu hep aldırmak istemisti fakat birtürlü aldırmak nasip olmadı. Evliligimiz boyunca neredeyse her gece iliskiye girdiğimiz olurdu,yani cinsellik acısındanda hic madur bırakmadıgımı hep bakımlı yenilikci olmaya çalıstım,sevgi ve saygıdada son derece itaatkar oldum,işe giderken çoraplarına varana kadar giyimine yardım eder,işten gelistede yine aynı şekilse etrafında ve kalbinin etrafında dört dönerdim. Onun beni aldattıgını gördükten sonra daha ona söylemeden "ben seni aldatsam naparsın" demistim oda bana " biter demisti" simdi ise yalvarıyor bırakmamam icin
İlla bi konunun inandırıcı olması için hesabın 5 yıl önce mi açılması lazım anlamadım. Neden fake olsun ki?şuraya fake konu açanlar buralarda harcanmayın anam yönetmen senarist falan bişey olun siz. Cevher çok sizde . Fake değilsen de ÇÜŞ diyorum .
Ayrıldık zaten ailemle kalıyorum boşanma işlemim daha tamamlanmadı,burda yazmamın amacı sizlerinde başına böyle birşey geldimi,geldiyse siz neler yaptınızBoşanıp kurtulmayı düşünüyor musunuz?
Kocası şerefsiz çıkan var mı ?.
Ayrıldık zaten ailemle kalıyorum boşanma işlemim daha tamamlanmadı,burda yazmamın amacı sizlerinde başına böyle birşey geldimi,geldiyse siz neler yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?